Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

gelen giden yok boş oturuyorum... sürüyo cnm tam gaz:)

kız senin istediğinde dinlenmek değilmi dinlen işte ne güzel göbekli marulum benim..yoğurdun içine biraz nişasta karıştırp,yada suyla karıştırıp içsen...kola ile sarı leblebi,iksi birlikte iyi geliyor ama sen kola içemezsin dimi..bu arada şeftali nektarını bırak canım o daha çğaltır bence..

Son düzenleme:
şeftali yiyorum bu saydıkların içinde, aslında nektari ama aynı işe yarar dimi??? stres konusunda çok zor cnm bu işde imkansız hattaaa:)
imkansız olduğunu biliyorum ama aklının köşesinde de bulunsun diye söyledim canım, şeftali nektarını bilmiyorum hani kabuğu fln yarıyorsa yaramayabilir o, patates de mi yasak sana?

cnm sıcaklardan sistit olmuş olabilirsin, adetken de dr a gidebilirsin daha iyi muayene oluyomuş malesef öyle...bizde iğrenç ama dr lar farklı düşünüyo:)
yaa sistit olmasıınnn, bi arkadaşım senelerce çekti ondan offffffffffff onda sürekli tuvalete gidiliyordu ama bende yok öyle bir şey...ya iğrenç olacak biraz ama kanda da bi topaklar bi parçalar fln var acaba düşük sonrası ilk adetim olduğu için olabilir mi?sizde de olmuş muydu?

bırak canım bırak, hiiiç riske atma bence hadi çıkıversin bu ay bi bebiş de bize de umut olsun

bugün ne pişirsem ki yaaa:44::44:bazen ev kadınlığından istifa etmek istiyorumm

ewet canım kürtajdan sonraki adetlerde oluyor bende de olmuştu....

ya ben bişe sorcam benim doğumdan sonra alttaraftı kontrol ederken doktor yara var dedi fitil verdi gecmezze yakalım dedi ama ben gecmedıgını hıssedıorum cunku azcık yanma oluyo internetten okudum rahim yaralarını kekık yağı bi pamuga 1-2 damla damlatıp oraya koyuyormusuz ıyılestıryormus ben yaktırmak ıstemıyoruuum:18: şeyimi açmaktan bıktım valla doktorlara hamile olursam bi tehlike olurmuki yaradan dolayııı

evet dinleniyorum valla iyi oldu aslında,sık sık wc ye gidiorum :))
sistit su içinde geçiyo cnm bol su iç wc de yanma filan olmaz bak korkma o kadar...
benim karnım ağrımaya başladı yine yaaaa,evde olsamda yatsam keşke

bugün ne pişirsem ki yaaa:44::44:bazen ev kadınlığından istifa etmek istiyorumm
yapma bugün yemek filan dışarda yedirsin kociş sana:))

walla bu konuda bir bilgim yok ama,kekik yağı iyi geliyosa dene,iyi gelmezsede mutlaka doktora sor bu şekilde hamile kalmanın bir tehlikesi varmı diye...

ııyy bende nefret ediyorum doktora gidip çatal denen o koltuğa yatmaya fobi oldu bende artık...

herkesin farklı olabiliyor canım benimki 2 yada 3 adet te böyle olmuştu..
ofofofof şu 3 ay korunma mevzusu bundan mı oluyordu yoksa, amaaaan

canım girme bence kekik fln işlerine daha kötü yapmasın yaraların bazıları sorun çıkarıyor hamilelikte, düşük fln nedeni olabiliyor, sen bir daha gitsen doktora ilaç için?

bizde yemek işi eşimde geri kalan işler bende, ben makarna tosttan öteye geçmedim uzun zamandır--ben de yemek yapardım eskiden fena da değildim hani ama eşimle birlikte köreldi gitti

ohh ne güzel walla eşin yapıyosa...ama öyle beslenmek olmaz kuzum sebze yemekleride yap hamiş olursan ne olucak yinemi böyle besleneceksin

çok acımazmı yakınca yaa:18::18:mutlaka vardır başka bi yöntemi...

off bendede oldu utancımdan yerin dibine giriyorum kendimi kasmaktan canımda daha çok acıyor haliylee :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…