off kuzu yaa okadar zor geliyoki hele ilk zamanlar nerdeyse hafta bir gidiyodum ölüyodum şimdi daha rahatım ama doğuma bikaçgün kala gitcem :)
ewet ya çok zor bende sewmiyorum...ALLAH keşke kadına sadece kaş,kirpik ve saç verseydi başka tüyümüz kılımız olmasaydı
İŞTE TAKMAYACAKSIN KİMSEYİ SENİN İÇİNİ KİMSE ANLAYAMAZKİ... BENDE EVLENDİM 6-7 AY SONRA HAMİLE KALDIM DEDİĞİN GİBİ İŞYERİMDE HERKES SEN DAHA KÜÇÜKSÜN BİLMEM NE KONUŞTU 26 YAŞINDAYDIM... Sonra düşük oldu, ailemde dahil herkes zaten küçüktün bilmem ne az daha beklersiniz dedi..onlara inat yapar giibi 3 ay sonra yeniden hamile kaldım:) sonra o da düştü, bundan sonra kimse yorum yapmadı ve ben 2 ay sonra yine hamileydim:) diğer türlü kendimi iyi hissedemezdim çünkü... en son 4.bebeğim suan 17 haftalık dr um bile azmine hayranım diyo :) aslında bu azim değil gerçekten ben kendimi böyle toparladım,beklemek beni daha çok üzüyodu..hayırlısı olsun hakkımızda...
sağol canım yarın hangi sonuçları alacaktın senn..inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin kuzum
ohh güle güle kullanın kuzuu :)) ayy korkmasam bişi olur diye bende yolunmak istiyom ama kasıyo beni(
ayy ne güzel olur valla Allahım gönlüne göre versin inşallahh :) bende seni yiieeerimmm kuzumm içimden geçenleri sölüyorum mutlu ediyosam ne mutlu bana :))
evet cnm büyük gün pazatesi ama bence erkek çünkğ bugüne kadar 2 kez erkek demişti :)
valla bi sürü tahlil yaptı mthfr 1 ay sonra çıkıcak diğerlerinin hepsini alıcam yarın kuzum amiiiiin :)
hiiç belli olmaz bi komşumuz erkek bekliyodu 9 ay bütün doktorlar erkek dedi bi doğdu çocuk pipi eksik dünyalar güzeli bi kızı olmuştu :) canımsın kuzuumm
canım Alah sabır versin, inşallah yine olur ve sağlıkla kucağına alırsın...Bu korunma süreleri hem bedeninin hem de psikolojinin hazır olması için. Eğer sen ve eşin psikolojik olarak hazır olmayacağınızı düşünüyorsanız tabi ki 3 aydan daha uzun zaman bekleyebilirsiniz. Ancak kürtaj olmadığından ve parça kalmadığından 1-2 ayda vücudunun hazır olacağı söylenebilir. İnşallah sizin için hayırlısı olan zamanda tekrar bebek hazırlığına başlarsınız..ne zaman konuşmak istersen biz buradayız
yine bütün gün hay huyla geçti, bi çalıştım bi çalıştım ki sormayın,ilim irfana katkıda bulundum geldimtopikte herkesler cırcır olur da ben geri kalır mıyım, onu da oldum (kızlar şaka maka,salgın mı var ne?) neyse bugün ağrı fln az,bu ay bizim çalışmalar tam da bayrama geliyor, inşallah bi kesinti olmaz da "eylülde geeel" deriz
acı yoksa telaş yok canım, olabiliyor bazen öylekızlar dün adetim bitti duş aldım gece birlrşme oldu
sabah kalktım sıcak bişiler geldi baktım açık pembe kan
sizce ne ki şimdi bu:26:
kızlar dün adetim bitti duş aldım gece birlrşme oldu
sabah kalktım sıcak bişiler geldi baktım açık pembe kan
sizce ne ki şimdi bu:26:
acı yoksa telaş yok canım, olabiliyor bazen öyle
benim bazen bitiyor ertesi gun sifir kan diyelim
ama diger gun yeniden pembe kirmizi kan gelebiliyor
mesela gecen ay adet tammen bitmisti doktora gittim
alttan utrasona girdim uzun surdu biraz detayli bakildi
sonra kanama basladi adet yenidne basliyor gibi, oysa 6.gundu ve genelde 6.gun birsey kalmaz benim
kasıklarımda müthiş bi sancı var özellikle ayğa kalkınca(
benimde normalde 4gün sürüyor taş çatlasın beş ama bugun 6. ggün ve adet kanı değil taze kan korktum aynı şeyleri yaşamak istemiyorumm
tahriş olmuş olabilir, ya da yarını bekleyip doktora gidebilirsin canım, alttan ya da smear ile bulabiliyorlar:44:büyük ihtimalle ufak bişidir, canını sıkma olur mukasıklarımda müthiş bi sancı var özellikle ayğa kalkınca(
benimde normalde 4gün sürüyor taş çatlasın beş ama bugun 6. ggün ve adet kanı değil taze kan korktum aynı şeyleri yaşamak istemiyorumm
yaaa ölede istemem artık pazartesi belli olmasada 30 haftaya kadar belli olsunda cicilerini ona göre alalım dimi :) ayy varya öle bişey olsa benim çocugum karışmış derim heralde normal doğum diilse inanamam :)) sende benim canımsınnvalla bi sürü tahlil yaptı mthfr 1 ay sonra çıkıcak diğerlerinin hepsini alıcam yarın kuzum amiiiiin :)
hiiç belli olmaz bi komşumuz erkek bekliyodu 9 ay bütün doktorlar erkek dedi bi doğdu çocuk pipi eksik dünyalar güzeli bi kızı olmuştu :) canımsın kuzuumm
yine bütün gün hay huyla geçti, bi çalıştım bi çalıştım ki sormayın,ilim irfana katkıda bulundum geldimtopikte herkesler cırcır olur da ben geri kalır mıyım, onu da oldum (kızlar şaka maka,salgın mı var ne?) neyse bugün ağrı fln az,bu ay bizim çalışmalar tam da bayrama geliyor, inşallah bi kesinti olmaz da "eylülde geeel" deriz
günaydıııınkızlarrr günaydınnnnn hayırlı cumalarrr :))
ayy bu cumayı çok seviyorum ben yaaaa ama biran önce önümüzdeki cuma gelsinde tatil yapalımm :))
günaydıııınbugün uyuyakalmışım ben topiği Tuğba açmış ben tatil moduna girdim, kayınvalide annemlerle annemlerin yanına gideceğiz ama tam çarpışma zamanı duvarlar kağıt gibi ev o kadar dolu, biz nasıl çarpışacağız diye düşünüyorum...eşim dedi pansiyona gideriz,babamlar öyle bişeye izin verir mi hiç..anca malum pansiyonlar olur ya 1-2 saatlik, onlara gitsek olur ya da araba seçeneği var
bilmiyorum da bana normal geldi
aynen bitip kahverengi leke bile bitip sonradan taze kan dedigin gibi geliyor benim de son zamanlarda :44:
tahriş olmuş olabilir, ya da yarını bekleyip doktora gidebilirsin canım, alttan ya da smear ile bulabiliyorlar:44:büyük ihtimalle ufak bişidir, canını sıkma olur mu
günaydıııınbugün uyuyakalmışım ben topiği Tuğba açmış ben tatil moduna girdim, kayınvalide annemlerle annemlerin yanına gideceğiz ama tam çarpışma zamanı duvarlar kağıt gibi ev o kadar dolu, biz nasıl çarpışacağız diye düşünüyorum...eşim dedi pansiyona gideriz,babamlar öyle bişeye izin verir mi hiç..anca malum pansiyonlar olur ya 1-2 saatlik, onlara gitsek olur ya da araba seçeneği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?