Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

off kuzu yaa okadar zor geliyoki hele ilk zamanlar nerdeyse hafta bir gidiyodum ölüyodum şimdi daha rahatım ama doğuma bikaçgün kala gitcem :)

ewet ya çok zor bende sewmiyorum...ALLAH keşke kadına sadece kaş,kirpik ve saç verseydi başka tüyümüz kılımız olmasaydı

inş şimdiki hamileliğin sağlıklı geçer ve bebegini kucağına alırsın Allah tamamına erdirsin.. hayırlısı bakalım aslında bende 1 yıl geçsin istiyorum ama nasıl sabredecem o 1 yıl sonra bide 9 ay var sonuçta geçecek süreç hayırlısı bakalım Allah sağlıkla nasip eder inşş her isteyene

sağol canım yarın hangi sonuçları alacaktın senn..inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin kuzum

valla bi sürü tahlil yaptı mthfr 1 ay sonra çıkıcak diğerlerinin hepsini alıcam yarın kuzum amiiiiin :)

hiiç belli olmaz bi komşumuz erkek bekliyodu 9 ay bütün doktorlar erkek dedi bi doğdu çocuk pipi eksik dünyalar güzeli bi kızı olmuştu :) canımsın kuzuumm

hadi hayırlısı canım,mthfr ler biraz geç çıkıyo...

teşekkür ederim aminn inş.. inşş hayırlısı olan zamanda nasip olur

yine bütün gün hay huyla geçti, bi çalıştım bi çalıştım ki sormayın,ilim irfana katkıda bulundum geldimtopikte herkesler cırcır olur da ben geri kalır mıyım, onu da oldum (kızlar şaka maka,salgın mı var ne?) neyse bugün ağrı fln az,bu ay bizim çalışmalar tam da bayrama geliyor, inşallah bi kesinti olmaz da "eylülde geeel" deriz

Gecmis olsun cidden baya kisi sikayet eder oldu ama sicaklardandir herhalde.. ben simdi agustos bocegim diyorum gelmezse de eylulde gel diycem :)

kızlar dün adetim bitti duş aldım gece birlrşme oldu
sabah kalktım sıcak bişiler geldi baktım açık pembe kan
sizce ne ki şimdi bu:26:

kızlar dün adetim bitti duş aldım gece birlrşme oldu
sabah kalktım sıcak bişiler geldi baktım açık pembe kan
sizce ne ki şimdi bu:26:

benim bazen bitiyor ertesi gun sifir kan diyelim
ama diger gun yeniden pembe kirmizi kan gelebiliyor
mesela gecen ay adet tammen bitmisti doktora gittim
alttan utrasona girdim uzun surdu biraz detayli bakildi
sonra kanama basladi adet yenidne basliyor gibi, oysa 6.gundu ve genelde 6.gun birsey kalmaz benim

Son düzenleme:
acı yoksa telaş yok canım, olabiliyor bazen öyle

kasıklarımda müthiş bi sancı var özellikle ayğa kalkınca(

benimde normalde 4gün sürüyor taş çatlasın beş ama bugun 6. ggün ve adet kanı değil taze kan korktum aynı şeyleri yaşamak istemiyorumm

bilmiyorum da bana normal geldi
aynen bitip kahverengi leke bile bitip sonradan taze kan dedigin gibi geliyor benim de son zamanlarda :44:

tahriş olmuş olabilir, ya da yarını bekleyip doktora gidebilirsin canım, alttan ya da smear ile bulabiliyorlar:44:büyük ihtimalle ufak bişidir, canını sıkma olur mu

yaaa ölede istemem artık pazartesi belli olmasada 30 haftaya kadar belli olsunda cicilerini ona göre alalım dimi :) ayy varya öle bişey olsa benim çocugum karışmış derim heralde normal doğum diilse inanamam :)) sende benim canımsınn

ayyy cnm yaa geçmiş olsun galiba salgınn olmayan kızlarr koruyum cırcırdan kendiniziii :))

kızlarrr günaydınnnnn hayırlı cumalarrr :))
ayy bu cumayı çok seviyorum ben yaaaa ama biran önce önümüzdeki cuma gelsinde tatil yapalımm :))

kızlarrr günaydınnnnn hayırlı cumalarrr :))
ayy bu cumayı çok seviyorum ben yaaaa ama biran önce önümüzdeki cuma gelsinde tatil yapalımm :))
günaydıııın bugün uyuyakalmışım ben topiği Tuğba açmışben tatil moduna girdim, kayınvalide annemlerle annemlerin yanına gideceğiz ama tam çarpışma zamanı duvarlar kağıt gibi ev o kadar dolu, biz nasıl çarpışacağız diye düşünüyorum...eşim dedi pansiyona gideriz,babamlar öyle bişeye izin verir mi hiç..anca malum pansiyonlar olur ya 1-2 saatlik, onlara gitsek olurya da araba seçeneği var

evet cnm baktım sen yoksunn hemmen açim dedim :)) kuzuu şaka yapıyosun heraldee saçmalamayın beaa odanıza çekilinnn sessiz sakın çarpışın olmazmı :))

günaydın kızlarrr herkese hayırlı cumalaarr

bilmiyorum da bana normal geldi
aynen bitip kahverengi leke bile bitip sonradan taze kan dedigin gibi geliyor benim de son zamanlarda :44:

tahriş olmuş olabilir, ya da yarını bekleyip doktora gidebilirsin canım, alttan ya da smear ile bulabiliyorlar:44:büyük ihtimalle ufak bişidir, canını sıkma olur mu

sağolun kızlar rahatlattınız bakıym bugunde kesilmezse bi dr. gidicem,
benimde bi keresinde böle olmuştu ertesi aya çıktım
düşük olmasından korkuyrm :18: düşük olsa kanama artar dimiii:26:

allah iyiliğini versin sabah sabah ii güldürdün beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…