ohh hadi bakalım gelsinn bebeişlerrr :)) cumartesi ne kanı vercen kız tuttumu diyemi ??kızlar akşam gittim doktora yumurtam çatlamış bide progesteron bakalım dedi doktor onun içinde kan vercem haftaya cumartesi ben muhtemelen bugün çatlamıştır dedi bu akşamıda değerlendirin dedi utandık:)herkesi öptümmm işlerim çok
kuzuu seninki durdu durdu ikiz patlicak bencee :))amiiiin canım benim ya sülale çifter çifter doğurmuş ben de tık yok, benim babam ve amcam ikiz, annemin babası dedem ikizmiş, annemin hala çocukları hep ikiz
benimde olsunnnn hepimizin olsuuuun beraberce büyütürüz artık
ohhh maşşallahh :)) hadi bakalım şimdiden afiyet olsunn yarasınn :))kız dün akşam gittim doktora dün akşam görevimizi başarıyla tamamladık merak etme:)bugünde kocacım yemeğe götürüyo beni oruçluyum canım dışarda yemek istedi inş güzel bi yer denk gelir bakalım akşam olsun hemen
kızlar DUMAN BEYDAGLİ TUBİŞŞŞŞŞŞŞ NAZLIM KEEP BAŞKA İSMİNİ HATIRLAYAMADIM nasılsınız canlarım yemegimi yaptım dedim bakayım napıyolar çok sıcak yanıyom duşa gircem dedim bakıym hanımlar napıyo iyisinizdir cırcır olanlar nasıl oldunuz iyleşdinizmii işlh
tubişim gelmiiiiş :)
ohh hadi bakalım gelsinn bebeişlerrr :)) cumartesi ne kanı vercen kız tuttumu diyemi ??
kuzuu seninki durdu durdu ikiz patlicak bencee :))
ohhh maşşallahh :)) hadi bakalım şimdiden afiyet olsunn yarasınn :))
iyiyiz kuzu sen nasılsın ??? ayy geçsin bu sıcaklar artıkda gece uyuyalım :))
geldim kuzucumm napıyosun bakalım yarın gidicen dimi doktora sonuçlar için :)
ahahhahahha öyle mi dersşn çok isterdim ama bu şartlar altında çok zor kuzum Allah verirse başımın üstünde yeri var tabi :))
evet yarın 10 da hastanedeyim tubii tırsıyorum ama ben temiz çıkar inşallah :)
belli olmaz kuzu ama inşallah olur tek seferde çıkartırsın işte ne güzel :))
korkma kuzu herşey normal temiz güzel haberlerle gelicen inşallahh :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yolundum geldim
hoşgeldiiiin sıhhatler olsun
ohh güle güle kullanın kuzuu :)) ayy korkmasam bişi olur diye bende yolunmak istiyom ama kasıyo benikızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yolundum geldim
amin canım bi kız bi erkek Didem Nil ve Alp Yağız :) yaaa ne güzel olurrrr ya sen varyya ne güzel enerji veriyorsun bana bugünlerde senş yieeerriimmsen pazartesimi gidiyosun bebiki görmeye kız mı erkek mi acaba yaa çok meral ediyoruum :)
ohh güle güle kullanın kuzuu :)) ayy korkmasam bişi olur diye bende yolunmak istiyom ama kasıyo benikızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yolundum geldim
amin canım bi kız bi erkek Didem Nil ve Alp Yağız :) yaaa ne güzel olurrrr ya sen varyya ne güzel enerji veriyorsun bana bugünlerde senş yieeerriimmsen pazartesimi gidiyosun bebiki görmeye kız mı erkek mi acaba yaa çok meral ediyoruum :)
sağol göbekli marulum...kız nasıl hallediyon peki yolunma işini..ohh güle güle kullanın kuzuu :)) ayy korkmasam bişi olur diye bende yolunmak istiyom ama kasıyo beni(
ayy ne güzel olur valla Allahım gönlüne göre versin inşallahh :) bende seni yiieeerimmm kuzumm içimden geçenleri sölüyorum mutlu ediyosam ne mutlu bana :))
evet cnm büyük gün pazatesi ama bence erkek çünkğ bugüne kadar 2 kez erkek demişti :)
sağol canım yarın hangi sonuçları alacaktın senn..inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin kuzum
hoşbuldum kuzum iyiyim sen nasılsın???hoş geldin nasılsın canım
kızlar uykum çok varrrrrrrrrrrrrrrrrr ama dışarıya çıkmam gerekiyo bi duş alıyım çıkayım hepinizi öptmmmmmmmmmmmmmm kocamnnnnnnnnnnnn
sağol göbekli marulum...kız nasıl hallediyon peki yolunma işini..
ahh kuzu yaaa cilet kullanıyodumhamile kalmadan epilasyona başladım 1 seans gittim hamiş kaldım oda öle kaldı şimdide cilet malesef ağdaya gitmek istiyorum ama rahimde kasılmalara neden olabiliyomuş ya o yuzden korkuyorum
ay jilet de kötü yapıyo bende hamileyken sık doktora gittiğim için kullanmıştım..ama mecbursan eldeen gelen bişey yok sende doğumdan sonra halledersin artık canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?