Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ohh hadi bakalım gelsinn bebeişlerrr :)) cumartesi ne kanı vercen kız tuttumu diyemi ??
kuzuu seninki durdu durdu ikiz patlicak bencee :))
ohhh maşşallahh :)) hadi bakalım şimdiden afiyet olsunn yarasınn :))

iyiyiz kuzu sen nasılsın ??? ayy geçsin bu sıcaklar artıkda gece uyuyalım :))

SLM KIZLAAARR
ya kızlar bişi sorucam bazen paylaşıyosunuz ateşin yüksek adet olacağın belli falan diye
belki cahillik ama daha önce hamiş kalmak için uğraşmadım kendiliğinden oldu o yüzden, bilmiyorum bilgilendirirseniz sewinirim

ahahhahahha öyle mi dersşn çok isterdim ama bu şartlar altında çok zor kuzum Allah verirse başımın üstünde yeri var tabi :))

geldim kuzucumm napıyosun bakalım yarın gidicen dimi doktora sonuçlar için :)

evet yarın 10 da hastanedeyim tubii tırsıyorum ama ben temiz çıkar inşallah :)

belli olmaz kuzu ama inşallah olur tek seferde çıkartırsın işte ne güzel :))
korkma kuzu herşey normal temiz güzel haberlerle gelicen inşallahh :))

belli olmaz kuzu ama inşallah olur tek seferde çıkartırsın işte ne güzel :))
korkma kuzu herşey normal temiz güzel haberlerle gelicen inşallahh :))

amin canım bi kız bi erkek Didem Nil ve Alp Yağız :) yaaa ne güzel olurrrr ya sen varyya ne güzel enerji veriyorsun bana bugünlerde senş yieeerriimm sen pazartesimi gidiyosun bebiki görmeye kız mı erkek mi acaba yaa çok meral ediyoruum :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yolundum geldim
ohh güle güle kullanın kuzuu :)) ayy korkmasam bişi olur diye bende yolunmak istiyom ama kasıyo beni (

ayy ne güzel olur valla Allahım gönlüne göre versin inşallahh :) bende seni yiieeerimmm kuzumm içimden geçenleri sölüyorum mutlu ediyosam ne mutlu bana :))
evet cnm büyük gün pazatesi ama bence erkek çünkğ bugüne kadar 2 kez erkek demişti :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yolundum geldim
ohh güle güle kullanın kuzuu :)) ayy korkmasam bişi olur diye bende yolunmak istiyom ama kasıyo beni (

ayy ne güzel olur valla Allahım gönlüne göre versin inşallahh :) bende seni yiieeerimmm kuzumm içimden geçenleri sölüyorum mutlu ediyosam ne mutlu bana :))
evet cnm büyük gün pazatesi ama bence erkek çünkğ bugüne kadar 2 kez erkek demişti :)

sağol göbekli marulum...kız nasıl hallediyon peki yolunma işini..

kızlar uykum çok varrrrrrrrrrrrrrrrrr ama dışarıya çıkmam gerekiyo bi duş alıyım çıkayım hepinizi öptmmmmmmmmmmmmmm kocamnnnnnnnnnnnn

sağol göbekli marulum...kız nasıl hallediyon peki yolunma işini..

ahh kuzu yaaa cilet kullanıyodum hamile kalmadan epilasyona başladım 1 seans gittim hamiş kaldım oda öle kaldı şimdide cilet malesef ağdaya gitmek istiyorum ama rahimde kasılmalara neden olabiliyomuş ya o yuzden korkuyorum

ay jilet de kötü yapıyo bende hamileyken sık doktora gittiğim için kullanmıştım..ama mecbursan eldeen gelen bişey yok sende doğumdan sonra halledersin artık canım...

ay jilet de kötü yapıyo bende hamileyken sık doktora gittiğim için kullanmıştım..ama mecbursan eldeen gelen bişey yok sende doğumdan sonra halledersin artık canım...

off kuzu yaa okadar zor geliyoki hele ilk zamanlar nerdeyse hafta bir gidiyodum ölüyodum şimdi daha rahatım ama doğuma bikaçgün kala gitcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…