merhaba ilk defa yazıyorum buraya ikizler forumuna yazıyodum daha önce. 25 haftalık ikizlerimi kaybettim bende( 4 hafta oldu ama ben hala atlatamadım bebek görünce bakamıyorum herkes soruyo nasıl gidiyo hamilelik ? bilmeyenler yeni duyanlar durumumu çok üzgünüm ama forumda yazılanları okudukça benden daha kötü durumda olanlar var dedim ikizden ikize kan tranfüzyonu sendromu yüzünden kaybettim tek yumurta ikizlerimi tanı ilk söylenince birini sonlandıralım demişti doktorun biri inanamadık ona başka bi doktor bu tanıyı koymadı biraz daha az gelişio dedi ve doktora gittiğimde öğrendiğim yavaş gelişen bebegimn kalbi durmuş bir gün sonra tıp fakültesndeki doktoruma gittiğimde diğeirninde kalbimin durduugunu öğrendm ve suni sancılarla rahimden ilaçlarla normal doğum yaptırıldım tek iyi olan şey parça kalması olmadı kürtaj olmadım ve dikişim olmadı ( çok moralim bozuk daha evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıştım herkes çok erken demişti şimdi 1 sene 2 sene yapma diyolar anca toparlanırsın diyolar ama yaş gidio bu arada kendiliğinden ikiz olmuştu tedavi değil. ne kadar sürede adet düzeni normale döner bilmiyorum doktorum ilk 3 ay düşünme ocaktan sonra düşünebilirsn dedi bende 1 sene geçmesinden yanayım ama nasıl sabredecem bilmiyorum ilk hayalim umutlarım herşey gitti ellerimden ...
yok kıııızzz çalışıyo hakkını yemeyelim.....iviiiitt inşallah duman yasemin artık daha sıkı çalışmalı çok boşladı sanki dimi
sevindim canım geçmesine iyi ol kızımızda iyi olsun :)
ayy kıyamam benimde gözlerim doldu vallakuzum benim inş hayırlısı olsun bu sefer daha rahatım müge beklerim yeterki sağlıkla gelsin ömrüm ona feda olsun beklerim
inş bebeemm kız kocam kafayı yedi doktoru nasıl dinliyo sorular soruyo ne zaman gebelik testi yapalım nasıl bi yol izleyelim kıl yün hiç sormazdı ilişki ne zaman olsun dedi kadına :):)bana akşam dioki şimdi tutarsa bayramda 1 aylıkmı olcak
kıyamadığım canım kocam
yok kıııızzz çalışıyo hakkını yemeyelim.....
evet ben önemli diil ko iyi olsun yeter
ayy kıyamam benimde gözlerim doldu vallademekki o da artık baya istiyo..inşallah olur canım benim allah yüzünüze bakarda fazla bekletmez bu sefer.
kuzum benim inş hayırlısı olsun bu sefer daha rahatım müge beklerim yeterki sağlıkla gelsin ömrüm ona feda olsun beklerim
inş bebeemm kız kocam kafayı yedi doktoru nasıl dinliyo sorular soruyo ne zaman gebelik testi yapalım nasıl bi yol izleyelim kıl yün hiç sormazdı ilişki ne zaman olsun dedi kadına :):)bana akşam dioki şimdi tutarsa bayramda 1 aylıkmı olcak
kıyamadığım canım kocam
ayy kıyamam benimde gözlerim doldu vallademekki o da artık baya istiyo..inşallah olur canım benim allah yüzünüze bakarda fazla bekletmez bu sefer.
kuzum benim inş hayırlısı olsun bu sefer daha rahatım müge beklerim yeterki sağlıkla gelsin ömrüm ona feda olsun beklerim
kıyamadığım canım kocam
kıyamadığım canım kocam
kıyamadığım canım kocam
üzülmeyin kızzzzz olur allah büyük eşinde stres yapmasın erkeklere daha zor geliyo heralde benimkide öyle korkuyoki bişe olcak diye hep tetikde garibim oynuyomu diye sorup duruyo .napsınlar bikere heveslendiler onlarda bide ellerinden pek bişe gelmiyoya heralde kendilerini çaresiz görüyollar.
ya ben sana kıyamaaam canımıniçi duygusala bağladın sen yine :) ağlama sakın taaam mııı... Bir ömür çookk mutlu olun kocişinle bebiklerinizleee
anam muge ne demiş öyle kız çalışmammı 2 günde 1 çalıştık işte daha napcam anam:)
he birsenim yaa istiyo adamcaaz artık bu sefer olsun nolur diyo hayırlısı de diyom ben içimden diyom diyo:)hayırısı diyelim yine mubarek gün kocana dua ettiriyonmu bana:):)):
kızlar 350000 kez aynı öesajı yazmışım :)site tıkandı yine sanırım anam şuan açlık ve susuzluktan başka bişi düşünemiom dua ediyom:)ağlamıom kız adet olduum gün ağlıom sonra geçiyo hehehe eşlerde yıpranıyo bizim gibi de değilller biz anlatıp rahatlıyoruz
ay yavrum Allah sabır versin işin doğrusu ben tutamıyorum oruç 46 kiloya düşmüşüm başım çok dönüyo gözlerim kararıyo kansızım zaten ama çok tutmak istiyorum geçen yıl bi da bu yıl hiç tutamadımhiç aksatmazdım halbuki
kocişine de kıyamazmııışşşş geçecek inşallah herşey güzel olacak hepimiz için :))
iyim ben cnm sen nslsn? bebişkon napıyo? burası pek bi serin bugün yaa valla rahatım bu aralar ben.cırcırımda geçti canım...kızlar DUMAN BEYDAGLİ TUBİŞŞŞŞŞŞŞ NAZLIM KEEP BAŞKA İSMİNİ HATIRLAYAMADIM nasılsınız canlarım yemegimi yaptım dedim bakayım napıyolar çok sıcak yanıyom duşa gircem dedim bakıym hanımlar napıyo iyisinizdir cırcır olanlar nasıl oldunuz iyleşdinizmii işlh
anam muge ne demiş öyle kız çalışmammı 2 günde 1 çalıştık işte daha napcam anam:)
he birsenim yaa istiyo adamcaaz artık bu sefer olsun nolur diyo hayırlısı de diyom ben içimden diyom diyo:)hayırısı diyelim yine mubarek gün kocana dua ettiriyonmu bana:):)):
muge siz bu ay korunuyomuydunuz canım
iyim ben cnm sen nslsn? bebişkon napıyo? burası pek bi serin bugün yaa valla rahatım bu aralar ben.cırcırımda geçti canım...
ettiriyorum cnm o da sağolsun zaten ben sölemesemde ediyo akıllı adam...
canım bende bebekde iyiz şimdi bişeyler yiiyim dedim sık sık acıkıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?