Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

önce geçmiş olsun zorbi süreçden geçiyon allah sabır versin hiçkimsenin dedigini takma doktor ne kadar bekle dediyse bekle ve tekrar düşün seni yaşamayan anlamaz ama boş konuşan çok olur.kimseyi takma yeni bir hamilelik herkeze iyi gelir bence gene kendin bilirsin üzülüp çok yıpratma kendini yazı böyleymiş biran önce toparlan ve tekrar düşün derim

iviiiitt inşallah duman yasemin artık daha sıkı çalışmalı çok boşladı sanki dimi

sevindim canım geçmesine iyi ol kızımızda iyi olsun :)
yok kıııızzz çalışıyo hakkını yemeyelim.....

evet ben önemli diil ko iyi olsun yeter

ayy kıyamam benimde gözlerim doldu valla demekki o da artık baya istiyo..inşallah olur canım benim allah yüzünüze bakarda fazla bekletmez bu sefer.

kızlar DUMAN BEYDAGLİ TUBİŞŞŞŞŞŞŞ NAZLIM KEEP BAŞKA İSMİNİ HATIRLAYAMADIM nasılsınız canlarım yemegimi yaptım dedim bakayım napıyolar çok sıcak yanıyom duşa gircem dedim bakıym hanımlar napıyo iyisinizdir cırcır olanlar nasıl oldunuz iyleşdinizmii işlh

anam muge ne demiş öyle kız çalışmammı 2 günde 1 çalıştık işte daha napcam anam:)
he birsenim yaa istiyo adamcaaz artık bu sefer olsun nolur diyo hayırlısı de diyom ben içimden diyom diyo:)hayırısı diyelim yine mubarek gün kocana dua ettiriyonmu bana:):)):

üzülmeyin kızzzzz olur allah büyük eşinde stres yapmasın erkeklere daha zor geliyo heralde benimkide öyle korkuyoki bişe olcak diye hep tetikde garibim oynuyomu diye sorup duruyo .napsınlar bikere heveslendiler onlarda bide ellerinden pek bişe gelmiyoya heralde kendilerini çaresiz görüyollar.

anam muge ne demiş öyle kız çalışmammı 2 günde 1 çalıştık işte daha napcam anam:)
he birsenim yaa istiyo adamcaaz artık bu sefer olsun nolur diyo hayırlısı de diyom ben içimden diyom diyo:)hayırısı diyelim yine mubarek gün kocana dua ettiriyonmu bana:):)):

üzülmeyin kızzzzz olur allah büyük eşinde stres yapmasın erkeklere daha zor geliyo heralde benimkide öyle korkuyoki bişe olcak diye hep tetikde garibim oynuyomu diye sorup duruyo .napsınlar bikere heveslendiler onlarda bide ellerinden pek bişe gelmiyoya heralde kendilerini çaresiz görüyollar.

ya ben sana kıyamaaam canımıniçi duygusala bağladın sen yine :) ağlama sakın taaam mııı... Bir ömür çookk mutlu olun kocişinle bebiklerinizleee

ya ben sana kıyamaaam canımıniçi duygusala bağladın sen yine :) ağlama sakın taaam mııı... Bir ömür çookk mutlu olun kocişinle bebiklerinizleee

kızlar 350000 kez aynı öesajı yazmışım :)site tıkandı yine sanırım anam şuan açlık ve susuzluktan başka bişi düşünemiom dua ediyom:)ağlamıom kız adet olduum gün ağlıom sonra geçiyo hehehe eşlerde yıpranıyo bizim gibi de değilller biz anlatıp rahatlıyoruz

geçen ay tatildeyken olmuştu senin çalışmalar hiç anlatmadın ya hatırlamadım ben :) aferin çalışkan öğrenci :) ben de çalışmak istiyorum artııık bu ay 22 sinde regl olmam gerek bi an önce olayım da başlıyım bende artık

ay yavrum Allah sabır versin işin doğrusu ben tutamıyorum oruç 46 kiloya düşmüşüm başım çok dönüyo gözlerim kararıyo kansızım zaten ama çok tutmak istiyorum geçen yıl bi da bu yıl hiç tutamadım hiç aksatmazdım halbuki

kocişine de kıyamazmııışşşş geçecek inşallah herşey güzel olacak hepimiz için :))

yavrum bende 3 gündür tutamamdım hastalık olunca rabbim izin veriyo canım ilaç beni mahvetti ama bugün çok iyiyim şükürler olsun bi an önce akşam olsun ya yemek tariflerini bakayım dedim bi açtım siteyi hemen vazgeçtim:)bugün dışardayız yarın ne yemek yapcam bakalım

iyim ben cnm sen nslsn? bebişkon napıyo? burası pek bi serin bugün yaa valla rahatım bu aralar ben.cırcırımda geçti canım...

ettiriyorum cnm o da sağolsun zaten ben sölemesemde ediyo akıllı adam ...

iyim ben cnm sen nslsn? bebişkon napıyo? burası pek bi serin bugün yaa valla rahatım bu aralar ben.cırcırımda geçti canım...

ettiriyorum cnm o da sağolsun zaten ben sölemesemde ediyo akıllı adam ...

canım bende bebekde iyiz şimdi bişeyler yiiyim dedim sık sık acıkıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…