Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

yeni umut listemiz
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid"]
[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]isim
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yaşadığı şehir
[/TD]
[TD]kaybedilen tarih
[/TD]
[TD]kaybedilen hafta
[/TD]
[TD]doğum şekli
[/TD]
[TD]korunma süresi
[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarih
[/TD]
[TD]sonuç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]NURGU66
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]YOZGAT
[/TD]
[TD]11.06.2010
01.04.2012

[/TD]
[TD]4HAFTA
8HAFTA

[/TD]
[TD]KÜRTAJ
[/TD]
[TD]KORUNMA
BİTTİ

[/TD]
[TD]31AĞUSTOS
[/TD]
[TD]:26::26:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]kardellya
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]09.06.2011
09.11.2011
[/TD]
[TD]34 hafta
5 hafta
[/TD]
[TD]doğum
kürtaj
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]ayen1986
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]adana
[/TD]
[TD]13.05.2012
[/TD]
[TD]8 hafta
25 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
doğum
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]mulberry
8092
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]tekirdağ
[/TD]
[TD]12.04.2012
[/TD]
[TD]22+3
hafta
[/TD]
[TD]doğum
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]19 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]mmmuge
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]26.07.2011
[/TD]
[TD]10 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]pasam3405
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]29.06.2011
12.04.?
[/TD]
[TD]17+6hafta
20 hafta
18 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
doğum
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]keepmeinformed
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]08.07.2012
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]i[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar adet tarihlerinizi bildirin yahuuu

evet cnm baktım sen yoksunn hemmen açim dedim :)) kuzuu şaka yapıyosun heraldee saçmalamayın beaa odanıza çekilinnn sessiz sakın çarpışın olmazmı :))

allah iyiliğini versin sabah sabah ii güldürdün beni ya
yaaa birazı şaka ama birazı gerçeekkk, ne biliim evde annem, babam,k.annem, kardeşler fln olduğunu bilmek biraz modu öldürmez mi yani?

günaydın ilaa güldürdünüz beni :) kolay gelsin iyi çalışmalar başarılı sonuçlar dileyim denemelerde :) doğru evde birileri olunca ya ses giderse falan insan tedirgin oluyo gerçi heyecanda oluo ama :)
ben samsundan 12 temmuzda doğum şeklim doğum 25.haftada kaybettim söylemiştim önceden ekleyebilirsinz beni de gerçi korunma süreci epey olacak ama hayırlısı adet tarihim yeni oldugundan bilemiyorum ne zmana oalcak ve düzene girecek ??

yaaa birazı şaka ama birazı gerçeekkk, ne biliim evde annem, babam,k.annem, kardeşler fln olduğunu bilmek biraz modu öldürmez mi yani?

sizde yakın zamanda kaybettiniz sanırım beklenmeyen adet tarihini eski hamile kalmadan önce gününüz mü yazdınız anlamadım onu yani gene o tarihlerde mi adet olunur doğumdan sonra ?

kızlarrr günaydınnnnn hayırlı cumalarrr :))
ayy bu cumayı çok seviyorum ben yaaaa ama biran önce önümüzdeki cuma gelsinde tatil yapalımm :))
günaydım bebeler herkeze hayırlı cumalar rabbim dualarımızı hayırlarımıız oruçlarımızı kabul etsin işşallah
canım benim ilişkiye giridysen oda zorlamıştırbende bir kere olmuştuda düşüge gelincede benim bri arkadaşım vardı oda senin gibi oldu malesef düşük yapıyor :18::18:sen merak edersen ben tam bilemicem benim mesajlardan gir yaşadıgımız srounlara ragmene gir sor kankime o sana seve seve yardım eder
canım sizde agır çekimde yaparsınız ne olucekben hamile kalamiyodum memelekete gitmiştik hamam varya aile yerleri mahle diyorlar orayı 1 saatligine tuttuk sıcacık jakuziye oturmuştum afedersin altım epey yanana kadar sonra ilikki ve o ay kalmıştım 5 ay yaşadı hüda berkim oda vefat ettisenin öyle bir yere gitme olayın varsa yap derim ben
18 agustoz bebem
paşam3405
yaş..32
yaşadıgı şehir ..istanbul
kaybettigi bebekleri
2003 mart 6 20 haftalık erkek normal dogum kürtaj
2010..eylül 22 18 haftalık erkeknormal dogum felaket kürtaj :18::18:
2011 mayıs 29 17 hafta 6 günlük kız normal dogum kürtaş
3 kürtajımıda canlı yaptılar
korunma eylülde bitiyor 15 ay ara verildi
bende olanları yazıyım bunlarıda yazın kızlar eklensin benden akıl vermesi
kanda pırtılaşma homosisiteyin
rahim agzı açıklıgı yani bebegi rahim tutmuyo
pko var oda rahim agzında kısalık yapıyor bilginize
1 hormonum da çok çalışıyomuş ondan düşk oluyomuş
şimdi gelelim tedavi süresine haziranda ilaçlara başladım ayın 1 de eylüle kadar içilicek sonra korunma bırakılıcak hayallerim işşallah gerçekleşicek
hergün karından o.6 cleksi igne vurunucak
rahim tekrar dikilicek dikiş şekli gebeyken ya abdominal olucek yani sezeryann gibi karnım kesilicek içerden dikilicek rahim agzım yada altan gene vajinadan dikilicekonu doktorun 12 haftalık olunca söylücek
içtigim ilaçlar coraspirin diyaformin folbiol apikopal içiliyor
işşallah dersime çalışmısımdır ögretmenim :
koraspirini kanım sulansın diye içiyorum diyoformindie pko oldugu için hemde zayıflamam yardımcı oluyo dok tutuyor
folbiolu vitamin olaraktan apikopalde pırtılaşmam var diye ondan içiyorum :18::18::18:
herkeze hayırlşı cumalar tekrardan ben geçen ginide kendim dolddrudum ama görmediniz hanfendi

günaydın kuzum.. kız keep çıt çıkarmadan çarpışın,sakin sakin....belki bebek te daha çabuk gelir öyle...

27 ağustos,,6 kürtaj 1 düşük,kaybedilen haftalar 8,9,10...şehir adana,yaş 33..korunuyorum...

günaydın kızlar hayırlı cumalar.....

slm nasılsın paşam tugba keep eveery dogrumu yazdım bilmiyom adını beydgli başka göremedim kim var kim yok nasılsınız kızlar sabbahh sabah iyisinizdir işlh cumanız mubarek olsun dualarımız kabul olsun ev işleriniz bitmiş hepiniz burdasınız maşşllah size hamarat kadınlar

keepppppppppp boşver herkezi kaçırma yap bişe olmaz uyurlar senimi konturol etceklkler bayramdan hemen sonra hamiş haberleri bekliyoz bayram süprizi olur kuzum

gunaydin canim
yok nerdeeee ev isleri duruyor
kalksam da bir halletsem :)

sağol canım sen nasılsın uykucu gebeşkız benim bir tek bulaşığım duruyo şimdi kalkıp onu halladecem..

mrb kızlarrr.hepinize hayırlı cumalar.
bu günün yüzü hürmetine Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşş.
beni de listeye ekler misiniz.
ya benim 4 düşüğüm oldu,sadece sonuncunun tarihini hatırlıyorum 22.05.12,diğerleri 12.2010,05.2011,11.2011(nasıl bir tesadüftür ki hep 5 ay arayla oldular).
kaybedilen haftalar:6-6-7-8
düşük
benim de 3 aylık korunma süreci bitti sayılır(bayrama çalışmalar var )
beklenmeyen adet tarihi :30.08.12

günaydın kızlaaarrr. nasılsınız bakalım bugün? ben çok mutluyum bugün cuma çünkü inşallah 2 gün dinlenicem... yardın da dr kontrolü var uzun uzun bebişkomu görücem..iyim yani:)
keep güldürdün beni, sessizce çarpışın canım aa kimse duymaz bişey olmaz, hem öyle daha heyecanlı oluyo

oh ne güzel gör bakalım olişini ay kızını pardon...

:))))) ayyy bebişin geleceği varsada utanır kaçar:))))

teşekkürler babbyy eksiklerin var ama hala bebeaaaamm

nasıl 8,9,10,..... birer ay araylamı hamile kalıp düşük yaptın:26:
nurgucummmmm sen nasılsın farketmedim burda oldugunu ........canım sen kaç kilosun merak ettim

ismim nurgüll tatlımm 92 idim 84e düştüm sonundaaiiiyim tatlım sağoll seni sormalıı
bilgiler eksik tatlım ya yaş şehirr?? GEÇMİŞ OLSUB RABBİM Bİ DAHA YAŞATMASIN ÖLE KÖTÜ ŞEYLERİ..

hııııııııı nurgülcüm hamilelikdemi aldın 79 a az kaldı yazısından dolayı merak ettim .reşimin nasıl gidiyo özellikle yapdıgın bişe varmı burda paylaş reşimini bizle malum kilo alıyoz .bende tam 84 üm ama hamilelikde 4 kilo aldım şimdi tabi hep hamileliklerde kaldı bendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…