Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ben doktordan yeni geldim üreme endokrinolojisi diye bi bölüme yönlendirdi beni artık orası takibiimi yapacak. kadın doğuma gitmicem. yeni bölüm tırsıtıyor beni araştırıcam en yakın zamanda yine 2 saatl,k uykuyla duruyorum kızlar ben yatayım görüşürüz testlerimde 2 tanesi çıkmamış artık eylülde aalırım onları da artık diğerleri temiz şükürler olsun niye merak etmediniz beni yaaaa:26:

Allah korusun ama onlarda öyle bi ihtimal yoktu bebik ablamızın kopyasıydı :)

annaaaam :) çatlaak arabada polis molis basar siz bencede hamama falan gidin :)))
amaaan polis molis de basarsa rezil olduk gitti, annemler yaşadıkları yerde yerliler ve herkes birbirini tanır:78:."......'ın kızıyla damadını basmışlar arabada, töbe töbe evin suyu mu çıkmış yuuuuuuuhhhh" dediklerini duyar gibiyim kapı önünde muhabbet eden teyzelerin

canıım, ben bilmiyodum ki teste gittiğini iyi ne güzel herşeyler temiz..çıkmayanları telefonla ya da bilgisayardan öğrenemiyor musun,sorsaydın keşke

ben merakkk etttimmmm yaaaaa kızlarda unutmustuuuurr cnmmm offf sigarayı bugun bıraktımmmmm cok kotuyummmmmmm

çok sewindim kuzum hepsi temiz çıkmış inşaallah diğerlerinde de bir sorun çıkmaz..kız ben bugün sabah bir girdim sonra çıktım şu saate kadar da kk ya giremiyordum ya bizim nette bir sorun var yada kk da..yoksa ben seni merak etmezmiyim canım aşkolsun
ben merakkk etttimmmm yaaaaa kızlarda unutmustuuuurr cnmmm offf sigarayı bugun bıraktımmmmm cok kotuyummmmmmm
kız sen sigara mı içiyosunnniçmeyin şu zıkkımı yaaa

bilmiyorum canım, ben daha pıhtı için test mest yaptırmadım, gebelik öncesi testler (hormon, sperm,değerler vs.) ve rahim muayeneleri var bizde sadeceben istiyorum kocişle doktor oralı olmuyor

bu doktorlar varya zaten umurlarındamıı hangi şehirdesinki sen sana iyi bi doktor bulmak lazııımm ozamannn

bu doktorlar varya zaten umurlarındamıı hangi şehirdesinki sen sana iyi bi doktor bulmak lazııımm ozamannn
İzmir canım, benim ilk düşüğümdü ve küçüktü...doktorlar 2-3ten sonra tamam diyorlar, bizimki 6 ay verdi--6 aya kadar tedavi de yok test de ama belki şu kimyasalı da duyunca fikri değişir

bilmiyorum canım, ben daha pıhtı için test mest yaptırmadım, gebelik öncesi testler (hormon, sperm,değerler vs.) ve rahim muayeneleri var bizde sadeceben istiyorum kocişle doktor oralı olmuyor

keep çim kesin yaptırmalısın onları ,bak mügeyide ben zorladım yaptırsın diye zaten bu testlerin kocanla ilgisi yok git bir araştırma hastanesine 3 düşük yaptığını söyle,yada doktorunu zorla sana yazsın ve yaptır mutlaka..daha temkinli dewam edersin yoluna...testlerin adı tromboli paneli,bu bir sürü test içeriyor...mthfr ler..anti kardiopilin,bunlarada baktır..

daha öncede ara ara içiyodum ama bukadar içmiyodummm sıkıntıdan tam başladım şimdidee bırakamıyorummm[/QUOTE]

sigara sanki sıkıntıyı bitiriyormu canım içme yaa bak yumurta kalitesinide düşürür..

İzmir canım, benim ilk düşüğümdü ve küçüktü...doktorlar 2-3ten sonra tamam diyorlar, bizimki 6 ay verdi--6 aya kadar tedavi de yok test de ama belki şu kimyasalı da duyunca fikri değişir

cnm devlet hastanesıne gıt de ki ben 2 tane bebek kaybettim kacıncı haftalarda oldugunu kafana gore salla benım doktorum trombofili testi yaptırmamı söyledi de yapıyolar ama 1 tane kaybım var deme bi kan alıyolar senden 15 gun sonra cıkıyo.. gebelik kayıplarının cogu bu kan pıhtılasmasındn oluyo cnm yaa... adanada bi doktorum vardı mukemmel bı kadın ismi meltem aksu görücü izmire gitti tavsiye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…