Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

evt cnm önceki gebeliğimde pek ilgili değil gibi hissediyodum şimdi bebeğimi kaybedincee daha ciddiye aldı sanki uzulme bebek sahıbı olacaksın elımden gelenı yapıcam hamıle kalır kalmaz yanımdasın fılan dedı kortızonuda verıcek şişicez hayırlısı cnm benim kan pıhtılasma testimde cok cıddı degıl degerın demıstı görenler ama cuneyt baska test ıstemedı kesınlıkle bu yuzden kaybettın bebegını baska teste gerek yok dedı

ya kimisi o değeri önemsemiyo ama aslında çok önemli...banada kortizon vermişti nefret ediyorum kortizondan

sen çalışıyomusun bebeğem yosa ev hatunumusun..79 a kaç kaldııı:26::26:

Son düzenleme:
özelde yapılınca fiyat olarak kaç civarı tutuyor canım onlar?

ya kimisi o değeri önemsemiyo ama aslında çok önemli...banada kortizon vermişti nefret ediyorum kortizondan

cnm sende yıne cuneyte gel barı adam belkı baska bı yol ızler busefer ????? kortızonda vermıs olmamıs demekkı baska bıse var der dahada arastırır senıı?? ya bıde ben duanında koruduguna ınanıyorum bide dua yazdırmak lazım hamışş oluncaa benı cok korkutuyolardı mesela bebegımı kaybetmeden 4-5 gun önce bse arkamdan tutup hızlıca salladı benii ama cok hızlııı bebegım dusucek bıraak dıodumm ve gercekten kaybettım :S:S gecende bıse gelıyo benı tutuyoo karnıma bastırıyoo ayy bısemı musallat bana acaba yaaa ayy hangı konulara gırdımmm kuzum bende dimiii

bilmiyorum canım yaa benim gözüm çok korktu....kız ben o dualarıda yazdırdım benim yapmadığım şey kalmadı galiba bende çok korkardım rüyalarımda aynı senin dediğin gibi...sende yazdır mutlaka...

o kocana söylee sana destekk olsun :) cnm alt tarafı kan alacaklar genetik ve trombofili testinde... üzmesiiiinnn seniiiii

aç mutlaka çocuk istiyolarsa yapıcaklar tabii..ikna et eşini,yoksa çarpışmam senle de
kocama da üzülürüm ben yaa, bebeğe mi bana mı tam belli değil ama o da çok üzüldü, ağladı koskoca adam ne zaman hastaneye doktora gitsek bi geriliyor artık (ben de tabi) bi de böyle bi buruklaşıyor o daha çok koyuyor... incitmeden ikna etmem lazım kızlar, erkekler böyle şeylerde daha zayıf mı oluyorlar ne..aslında doktor ve test manyağıdır benim kocam, ben istemem başka şey olsa kolumdan tutup götürür. Bunda çok isteksiz,kötü hissediyor yani. Offff of of isyan edesim geliyor yaa, ilk duyduğumuzda nasıl sevinmiştik çocuk gibi illa illa illa böyle acıta acıta sevinci kursakta bıraka bıraka mı olmalı yani!!!Coştum yine, pozitiflik balonumu şişireyim ben yine, bu patladı, mundar oldu

canım tabiki onlarda çok üzülüyolar erkekler içine atıyolar ...benim eşim ilk bebeğimizi kaybettiğimizde boğazına indirmişti ateşler içinde yattı..hiç unutmuyorum bir yatakta o bir yatakta ben yattım..biz çok acılar çektik şimdi eşim hiç çocuk istemiyor seni öyle görmeye dayanamıyorum diyor..ben burda şaka yapıyorum hem sizgüldürmek hemde biraz kafam dağısın diye...

ama sakın öyle hemen pes etme kuzum,sakın vazgeçme..hadi şişir balonunu...

nereye yazdırdın ya hocaların hepsı sahtekar olmus fotokopı cekıp verıolarr

ay bunların hepsimi aynı olur yaa..sende olardan önce kalk o zaman masadan

bence aynııı ayyy işte ben onu yapamıyorummm mal gibi kalıyorummm eşimde diyooo bırak gel diyee ama işte ben onu yapamıyorummm ama yapmaya calısıcam bugun artık dama dedi ya ben kaynanam yapsın demıorum ama görümce kacıyo ya uyus oluyorum kızına desin sende yardım et diye amaa yooookkkkk cıldıraaacaaamm sonrada bana dıolarkı noldu canınmııı sıkkkınn canımın ağzına sıctınız diyesım gelıooo

ALLAH iyiliğiniversin....canım tabi siz dururken kaynoşun yapmıcak ama börülcenin yapmaması insanı sinir eder,sende desene adı herneyse gel bana yardım et canım hemen bitirelim birlikte diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…