ebru tarıma çok önceden randevu alman gerekliymiş kadın 1 ay sonrasına falan veriyomuş..ama hamile hastalarını mecburen takip ediyodur...
hem cüneyte dewam edeceksen et kuzum öyle kötü düşünme bir çok kişide memnun ondan hatta aile hekimimiz bile bana onu tavsiye etmişti...
evt cnm önceki gebeliğimde pek ilgili değil gibi hissediyodum şimdi bebeğimi kaybedincee daha ciddiye aldı sanki uzulme bebek sahıbı olacaksın elımden gelenı yapıcam hamıle kalır kalmaz yanımdasın fılan dedı kortızonuda verıcek şişicez hayırlısıcnm benim kan pıhtılasma testimde cok cıddı degıl degerın demıstı görenler ama cuneyt baska test ıstemedı kesınlıkle bu yuzden kaybettın bebegını baska teste gerek yok dedı
özelde yapılınca fiyat olarak kaç civarı tutuyor canım onlar?özel hastanelerin ortak çalıştığı kan merkezleri oluyor ben orda yaptırmıştım 3-4 günde aldık
fakülteler yapıyor normalde sonuçlar 2 ayı buluyor
ben KAYSERİDE yaptırmıştım yakın civarda olanların dikkatine:))
aç mutlaka çocuk istiyolarsa yapıcaklar tabii..ikna et eşini,yoksa çarpışmam senle de
hahahah allah iyiliğini versin kıssçarpışmassa adam hiç gitmezzz testee :):)
ya kimisi o değeri önemsemiyo ama aslında çok önemli...banada kortizon vermişti nefret ediyorum kortizondan
ne püşüreceksinizzzzz
cnm sende yıne cuneyte gel barı adam belkı baska bı yol ızler busefer ????? kortızonda vermıs olmamıs demekkı baska bıse var der dahada arastırır senıı?? ya bıde ben duanında koruduguna ınanıyorum bide dua yazdırmak lazım hamışş oluncaa benı cok korkutuyolardı mesela bebegımı kaybetmeden 4-5 gun önce bse arkamdan tutup hızlıca salladı benii ama cok hızlııı bebegım dusucek bıraak dıodumm ve gercekten kaybettım :S:S gecende bıse gelıyo benı tutuyoo karnıma bastırıyoo ayy bısemı musallat bana acaba yaaa ayy hangı konulara gırdımmm kuzum bende dimiii
cnm ben pişirmicem kayınvalıdeye gıdıcez cagırdı bende kurtuldm derten :):)
o kocana söylee sana destekk olsun:) cnm alt tarafı kan alacaklar genetik ve trombofili testinde... üzmesiiiinnn seniiiii
kocama da üzülürüm ben yaa, bebeğe mi bana mı tam belli değil ama o da çok üzüldü, ağladı koskoca adamaç mutlaka çocuk istiyolarsa yapıcaklar tabii..ikna et eşini,yoksa çarpışmam senle de
oh iyi kurtulmuşsun sen bugün kaynoştasın demek
kocama da üzülürüm ben yaa, bebeğe mi bana mı tam belli değil ama o da çok üzüldü, ağladı koskoca adamne zaman hastaneye doktora gitsek bi geriliyor artık (ben de tabi) bi de böyle bi buruklaşıyor o daha çok koyuyor... incitmeden ikna etmem lazım kızlar, erkekler böyle şeylerde daha zayıf mı oluyorlar ne..aslında doktor ve test manyağıdır benim kocam, ben istemem başka şey olsa kolumdan tutup götürür. Bunda çok isteksiz,kötü hissediyor yani. Offff of of isyan edesim geliyor yaa, ilk duyduğumuzda nasıl sevinmiştik çocuk gibi illa illa illa böyle acıta acıta sevinci kursakta bıraka bıraka mı olmalı yani!!!Coştum yine, pozitiflik balonumu şişireyim ben yine, bu patladı, mundar oldu
bilmiyorum canım yaa benim gözüm çok korktu....kız ben o dualarıda yazdırdım benim yapmadığım şey kalmadı galiba bende çok korkardım rüyalarımda aynı senin dediğin gibi...sende yazdır mutlaka...
aslnda hiiç gitmek istemioruummm çünkü masa toplanacağıı zaman kızıylaa çaktırmadan tüyüyolar uyus oluyoruuummm
nereye yazdırdın ya hocaların hepsı sahtekar olmus fotokopı cekıp verıolarr
ay bunların hepsimi aynı olur yaa..sende olardan önce kalk o zaman masadan
fotokopimibiz bunun için urfaya gitmiştik orda yazdırdık....
bence aynııı ayyy işte ben onu yapamıyorummm mal gibi kalıyorummm eşimde diyooo bırak gel diyee ama işte ben onu yapamıyorummm ama yapmaya calısıcam bugun artık dama dedi ya ben kaynanam yapsın demıorum ama görümce kacıyo ya uyus oluyorum kızına desin sende yardım et diye amaa yooookkkkk cıldıraaacaaammsonrada bana dıolarkı noldu canınmııı sıkkkınn canımın ağzına sıctınız diyesım gelıooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?