keep çim kesin yaptırmalısın onları ,bak mügeyide ben zorladım yaptırsın diye zaten bu testlerin kocanla ilgisi yok git bir araştırma hastanesine 3 düşük yaptığını söyle,yada doktorunu zorla sana yazsın ve yaptır mutlaka..daha temkinli dewam edersin yoluna...testlerin adı tromboli paneli,bu bir sürü test içeriyor...mthfr ler..anti kardiopilin,bunlarada baktır..
daha öncede ara ara içiyodum ama bukadar içmiyodummm sıkıntıdan tam başladım şimdidee bırakamıyorummm
canım kandan mı tromboli paneli?e peki eşimin de sperm yapısı hareketliliği fln baktırması da gerekmiyor mu?gerçi bizim gebelik oluyor sonrası düşük?[/QUOTE]sigara sanki sıkıntıyı bitiriyormu canım içme yaa bak yumurta kalitesinide düşürür..
canım kandan mı tromboli paneli?e peki eşimin de sperm yapısı hareketliliği fln baktırması da gerekmiyor mu?gerçi bizim gebelik oluyor sonrası düşük?[/QUOTE]sigara sanki sıkıntıyı bitiriyormu canım içme yaa bak yumurta kalitesinide düşürür..
benim yaşım 28 . ya sordum ama cvp vermediniz keep bu beklenmeyen adet tarihi en son hamile kalamdan önce oldugumuz adet tarihi mi öyle ise 18 ocaktı benim.tabi ki şu an korunuyoruz epey bi sürede korunacaz sanırım ... normal doğum yaptım bide(
canım kandan mı tromboli paneli?e peki eşimin de sperm yapısı hareketliliği fln baktırması da gerekmiyor mu?gerçi bizim gebelik oluyor sonrası düşük?
o genetik bence de bize lazım çünkü ben pıhtılaşma olana kadar tutamıyorum ki çocuğu zaten, erken gebelik kaybında genetik daha önemliymiş. Spermlerin sayısına bakılmıştı sadece, o da normal çıkmıştı..peki bu genetik test araştırma hastanelerinde doktor yönlendirmeden yaptırılabiliyor mu?[/QUOTE]hepsi kanda bakılıyor canım...ama eşine hiç sperm tahlili yaptırmadıysanız,onuda yaptırın bazen sperm kalitesizliğida düşüğe sebep oluyor..yok yaptırdıysanız bir daha gerek yok zaten...benim dediklerim sadec senden kan alınarak yapılıyor,aslında genetik tahlillerinizide yaptırsanız iyi olur...genetik lerde ikinizden kan alınarak yapılıyor
canım kandan mı tromboli paneli?e peki eşimin de sperm yapısı hareketliliği fln baktırması da gerekmiyor mu?gerçi bizim gebelik oluyor sonrası düşük?
bu ne yaaa mesajlar karman çorman oluyoooooo
cnm bak beydağlıda benım gıbı söylemiş sen hamile kalıyosun zaten kocanın sperm sayısına gerek yok bence.. git beydaglınında dedıgı gıbı 2 yada 3 kaybım var de yapıyolar... ben 2 bebişimi kaybettim bu nedenden... keske banada akıl veren olsaydıda ilk bebek kaybından sonra gıtseydım bu testi yaptrmaya
noldukiii cnmmm:44::44:
o genetik bence de bize lazım çünkü ben pıhtılaşma olana kadar tutamıyorum ki çocuğu zaten, erken gebelik kaybında genetik daha önemliymiş. Spermlerin sayısına bakılmıştı sadece, o da normal çıkmıştı..peki bu genetik test araştırma hastanelerinde doktor yönlendirmeden yaptırılabiliyor mu?
sağ olun kızlarben şu konuyu eşime tekrardan bi açayım bakalım neler olacak
evt cnm ebru tarımı duydumda cok kalabalıkmıs ve doğuma fılanda gelmıyomus bende bırınde baslayım öyle devam edimm istıyodum metroparktakı suphiyi övdüler ona gittim oda bana dediki sen yine cuneyt beye gıt bence gebeliğini takıp ettiği için o daha iyi bilir simdi izlemen gereken yolu dedii bende dumur oldum yaa ben ona gıtmek ıstemıorrum yıne baska prof onerın dedım faydası olmaaazz ben senın ıyılıgını dusunuyorum dedııanlıycan yıne kaldık cüneyteee
evt cnm ebru tarımı duydumda cok kalabalıkmıs ve doğuma fılanda gelmıyomus bende bırınde baslayım öyle devam edimm istıyodum metroparktakı suphiyi övdüler ona gittim oda bana dediki sen yine cuneyt beye gıt bence gebeliğini takıp ettiği için o daha iyi bilir simdi izlemen gereken yolu dedii bende dumur oldum yaa ben ona gıtmek ıstemıorrum yıne baska prof onerın dedım faydası olmaaazz ben senın ıyılıgını dusunuyorum dedııanlıycan yıne kaldık cüneyteee
sağ olun kızlarben şu konuyu eşime tekrardan bi açayım bakalım neler olacak
o kocana söylee sana destekk olsun:) cnm alt tarafı kan alacaklar genetik ve trombofili testinde... üzmesiiiinnn seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?