Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sigara sanki sıkıntıyı bitiriyormu canım içme yaa bak yumurta kalitesinide düşürür..[/QUOTE]
canım kandan mı tromboli paneli?e peki eşimin de sperm yapısı hareketliliği fln baktırması da gerekmiyor mu?gerçi bizim gebelik oluyor sonrası düşük?

sigara sanki sıkıntıyı bitiriyormu canım içme yaa bak yumurta kalitesinide düşürür..
canım kandan mı tromboli paneli?e peki eşimin de sperm yapısı hareketliliği fln baktırması da gerekmiyor mu?gerçi bizim gebelik oluyor sonrası düşük?[/QUOTE]

hepsi kanda bakılıyor canım...ama eşine hiç sperm tahlili yaptırmadıysanız,onuda yaptırın bazen sperm kalitesizliğida düşüğe sebep oluyor..yok yaptırdıysanız bir daha gerek yok zaten...benim dediklerim sadec senden kan alınarak yapılıyor,aslında genetik tahlillerinizide yaptırsanız iyi olur...genetik lerde ikinizden kan alınarak yapılıyor

sigara sanki sıkıntıyı bitiriyormu canım içme yaa bak yumurta kalitesinide düşürür..
canım kandan mı tromboli paneli?e peki eşimin de sperm yapısı hareketliliği fln baktırması da gerekmiyor mu?gerçi bizim gebelik oluyor sonrası düşük?[/QUOTE]

cnm bak beydağlıda benım gıbı söylemiş sen hamile kalıyosun zaten kocanın sperm sayısına gerek yok bence.. git beydaglınında dedıgı gıbı 2 yada 3 kaybım var de yapıyolar... ben 2 bebişimi kaybettim bu nedenden... keske banada akıl veren olsaydıda ilk bebek kaybından sonra gıtseydım bu testi yaptrmaya

yeni umut listemiz
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid"]
[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]isim
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yaşadığı şehir
[/TD]
[TD]kaybedilen tarih
[/TD]
[TD]kaybedilen hafta
[/TD]
[TD]doğum şekli
[/TD]
[TD]korunma süresi
[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarih
[/TD]
[TD]sonuç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]NURGU66
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]YOZGAT
[/TD]
[TD]11.06.2010
01.04.2012

[/TD]
[TD]4HAFTA
8HAFTA

[/TD]
[TD]KÜRTAJ
[/TD]
[TD]KORUNMA
BİTTİ

[/TD]
[TD]31AĞUSTOS
[/TD]
[TD]:26::26:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]kardellya
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]09.06.2011
09.11.2011
[/TD]
[TD]34 hafta
5 hafta
[/TD]
[TD]doğum
kürtaj
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
doğum 15 ekim
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]ayen1986
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]adana
[/TD]
[TD]13.05.2012
[/TD]
[TD]8 hafta
25 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
doğum
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]mulberry
8092
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]tekirdağ
[/TD]
[TD]12.04.2012
[/TD]
[TD]22+3
hafta
[/TD]
[TD]doğum
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]19 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]mmmuge
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]26.07.2011
[/TD]
[TD]10 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]pasam3405
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]İSTANBUL
[/TD]
[TD]06.03.2003
22.09.2010
29.05.2011
[/TD]
[TD]20 hafta
18 HAFTA
17+6hafta

[/TD]
[TD]kürtaj
(felaket kürtaj:)
doğum
[/TD]
[TD]korunma
dewam ediyor

[/TD]
[TD]18 AĞUSTOS
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]keepmeinformed
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]08.07.2012
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]cnnm
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]samsun
[/TD]
[TD]12.07.2012
[/TD]
[TD]25 hafta
[/TD]
[TD]doğum
[/TD]
[TD]korunma
dewam ediyor

[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]beydaglı
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]adana
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[TD]8,9.10...
[/TD]
[TD]kürtaj
düşük
[/TD]
[TD]korunma
devam ediyor

[/TD]
[TD]27 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]12.2010
05.2011
11.2011
22.05.2012
[/TD]
[TD]6 hafta
6 hafta
7 hafta
8 hafta
[/TD]
[TD]düşük
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ilk adetin olunca yazarız tatlımm....

canım kandan mı tromboli paneli?e peki eşimin de sperm yapısı hareketliliği fln baktırması da gerekmiyor mu?gerçi bizim gebelik oluyor sonrası düşük?

o genetik bence de bize lazım çünkü ben pıhtılaşma olana kadar tutamıyorum ki çocuğu zaten, erken gebelik kaybında genetik daha önemliymiş. Spermlerin sayısına bakılmıştı sadece, o da normal çıkmıştı..peki bu genetik test araştırma hastanelerinde doktor yönlendirmeden yaptırılabiliyor mu?

Son düzenleme:
o genetik bence de bize lazım çünkü ben pıhtılaşma olana kadar tutamıyorum ki çocuğu zaten, erken gebelik kaybında genetik daha önemliymiş. Spermlerin sayısına bakılmıştı sadece, o da normal çıkmıştı..peki bu genetik test araştırma hastanelerinde doktor yönlendirmeden yaptırılabiliyor mu?[/QUOTE]

ewet canım şimdi yapıyolar sen 3 düşük yaptığınıı söyle ve hepsini yaptır bence...ama doktorun iyiyse rica edersen zaten sana hepsini yazar istersen öyle yaptırırsın..bak mügede direk hastaneye gidip 3 düşük yaptığını söyledi öyle yaptılar..tabi onlara göre hava hoş.illa 3 kayıp mı yaşıcaz...

cnm bak beydağlıda benım gıbı söylemiş sen hamile kalıyosun zaten kocanın sperm sayısına gerek yok bence.. git beydaglınında dedıgı gıbı 2 yada 3 kaybım var de yapıyolar... ben 2 bebişimi kaybettim bu nedenden... keske banada akıl veren olsaydıda ilk bebek kaybından sonra gıtseydım bu testi yaptrmaya[/QUOTE]

sen ne yaptın kuzum doktor buldunmu bak ebru tarımı çok övüyolar...

cnm bak beydağlıda benım gıbı söylemiş sen hamile kalıyosun zaten kocanın sperm sayısına gerek yok bence.. git beydaglınında dedıgı gıbı 2 yada 3 kaybım var de yapıyolar... ben 2 bebişimi kaybettim bu nedenden... keske banada akıl veren olsaydıda ilk bebek kaybından sonra gıtseydım bu testi yaptrmaya[/QUOTE]

hepsi kanda bakılıyor canım...ama eşine hiç sperm tahlili yaptırmadıysanız,onuda yaptırın bazen sperm kalitesizliğida düşüğe sebep oluyor..yok yaptırdıysanız bir daha gerek yok zaten...benim dediklerim sadec senden kan alınarak yapılıyor,aslında genetik tahlillerinizide yaptırsanız iyi olur...genetik lerde ikinizden kan alınarak yapılıyor[/QUOTE]

ewet arkadaşlara katılıyorum şimdi çağın hastalığı oldu bu pıhtılaşma hiç bi sebep yoksa muhakkak budur.
benimde bir düşüğüm oldu 2. hamişli,kte şüpheli geçince bu testi istedim bu testi yapmamız için 2-3 düşük olması lazım dedi
bizim psikoloji kimsenin umrunda değil anasını satıym zaten ilkin etkisinden çıkamamışım bide 3düşük diyo bana
sonra ablamdada var o yaptırdı çıktı deyince biraz yumuşadı,
özel gen merkezinde yaptırdım ve çıktı senin ne yaşadığı onu hiç ilgilendirmiyo
dr. göre normal tabi

hepsi kanda bakılıyor canım...ama eşine hiç sperm tahlili yaptırmadıysanız,onuda yaptırın bazen sperm kalitesizliğida düşüğe sebep oluyor..yok yaptırdıysanız bir daha gerek yok zaten...benim dediklerim sadec senden kan alınarak yapılıyor,aslında genetik tahlillerinizide yaptırsanız iyi olur...genetik lerde ikinizden kan alınarak yapılıyor[/QUOTE]

ewet arkadaşlara katılıyorum şimdi çağın hastalığı oldu bu pıhtılaşma hiç bi sebep yoksa muhakkak budur.
benimde bir düşüğüm oldu 2. hamişli,kte şüpheli geçince bu testi istedim bu testi yapmamız için 2-3 düşük olması lazım dedi
bizim psikoloji kimsenin umrunda değil anasını satıym zaten ilkin etkisinden çıkamamışım bide 3düşük diyo bana
sonra ablamdada var o yaptırdı çıktı deyince biraz yumuşadı,
özel gen merkezinde yaptırdım ve çıktı senin ne yaşadığı onu hiç ilgilendirmiyo
dr. göre normal tabi
[/QUOTE]

wallahi doğru kuzum bende 2 inci düşükten sonra yaptırmıştım...sonra kim ilk düşüğünü yapmışsa hemn gidin ve 3 düşük yaptığınızı söyleyin dedim onlar bize acımıyosa bizde yalan söylemek zorunda kalırız..ALLAH biliyor ya niye söylediğimizi..

evt cnm ebru tarımı duydumda cok kalabalıkmıs ve doğuma fılanda gelmıyomus bende bırınde baslayım öyle devam edimm istıyodum metroparktakı suphiyi övdüler ona gittim oda bana dediki sen yine cuneyt beye gıt bence gebeliğini takıp ettiği için o daha iyi bilir simdi izlemen gereken yolu dedii bende dumur oldum yaa ben ona gıtmek ıstemıorrum yıne baska prof onerın dedım faydası olmaaazz ben senın ıyılıgını dusunuyorum dedıı anlıycan yıne kaldık cüneyteee

özel hastanelerin ortak çalıştığı kan merkezleri oluyor ben orda yaptırmıştım 3-4 günde aldık
fakülteler yapıyor normalde sonuçlar 2 ayı buluyor
ben KAYSERİDE yaptırmıştım yakın civarda olanların dikkatine:))

ebru tarıma çok önceden randevu alman gerekliymiş kadın 1 ay sonrasına falan veriyomuş..ama hamile hastalarını mecburen takip ediyodur...

hem cüneyte dewam edeceksen et kuzum öyle kötü düşünme bir çok kişide memnun ondan hatta aile hekimimiz bile bana onu tavsiye etmişti...

ebru tarıma çok önceden randevu alman gerekliymiş kadın 1 ay sonrasına falan veriyomuş..ama hamile hastalarını mecburen takip ediyodur...

hem cüneyte dewam edeceksen et kuzum öyle kötü düşünme bir çok kişide memnun ondan hatta aile hekimimiz bile bana onu tavsiye etmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…