Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

valla kıss urfada nereye ?? burda yazmak ıstemıosan cnm özelden yaz

ya walla hatırlamıyorumki bizi arabayla o hocayı tanıyan biri götürmüştü..merkezi biryerler olsa hatırlardım ama nerdeyse dışındaydıve çok uzun zaman oldu..ama araştırsan mutlaka buralarda da vardır olmadı yakın bir camiye gidip sorsan:26:

ALLAH iyiliğiniversin....canım tabi siz dururken kaynoşun yapmıcak ama börülcenin yapmaması insanı sinir eder,sende desene adı herneyse gel bana yardım et canım hemen bitirelim birlikte diye..

o an sınırden beynıme kan gıtmıyo heralde cagırmıyorum börülce kendını cok akıllı zannedıyoda yanılıo... bugüüün dicemkiii ayyyy hiiiç haliimmm yokkkk ben uzaniimm en iyisi ama böylede yalan söylediğim çok belliii oluyoooo yaaaa

çağır bakalım bu seferde ne dicek mecbur yapar heralde...yada belim ağrıyor de...

selam hamile kalmakta zorluk çeken hamıle kalamayan varsa preseed diye bi jel var belki biliyosunusdur preseed kullananlar topiğinde elinde 2 paket preseed varmıs durumu olmayan ama bu jelı almak ısteyen arkadslar varsa preseed kullananlar topıgınde arkadsa ulassın yada bana özelden msj atsın ben iletimm :) 2 paket yollıcak isteyenee öyle yazmıs... preseed kullananlar topıgınde... yardımcı olmak ıstedım

canlarım pek giremedim şu sıralar, biraz koşturuorum. Tahlillerim daha iyi şekerim 172 çıktı ilki 198 idi. Ve 1 kilo vermişim. Allahım manken oldum beeeeeeeen 54le hamile kaldım 59um. Bebek hanım 300 gr. almış 2 haftada. Bi de kan uyuşmazlığı davamız var bakalım 2 hafta sora bi test yapcaz. Şimdilik diyete devam, herşey yolunda biz iyiyiz.

Hepinizi öpüyorum. tubişten cinsiyet, dumandan yarın ki bilgileri beklioz. Kız beydağlı avatarını yesinler senin.

kız dirmitttttttttt sen nerelerdesin?

müge, kardelya, keep, nazlım, naz, semra, mirage ve unuttuklarım, hepinizi kocaman öpüom...

canım bizde iyiz bende 4 kilo aldım ama şişko mankenim önceden kalan kilolarla 84 üm bende seni çok öptm birazdaha fazla gir gelişmelerden haberdar et bebek tam kaç kilo bide ntsye girdinmi hiç

ben hamile kaldigim ay bir arkadas isyan ediyordu hala hamile kalamadim preseed kullanicam bu ay diye
ve ertesi ay hamile haberini aldim
etkli oluyor demek ki
turkiyede olsam isterdim alirdim valla
denemek isterim burda bulamam sanmiyorum

sewindim canım şekerin düşmüş..manken anne seni..

güzel dimi benim avatarım

merhaba bana yollarsanız çok sevınırım, lk gebeliğimde bebeğimin kalbı durması sonucu kaybettım ,şimdi ise hamıle kalamıyorum

bende öptüm sizi şekerler :)

:))

fotokopimi biz bunun için urfaya gitmiştik orda yazdırdık....

bana da fotokopi verdiler

bende rüyamda görmüştüm bebeğin ölücek demişti bana da biri

kızzzzzzz yinemi sigara içiyosun sennnn

Son düzenleme:

canım ben ılk gebelığımde bebeğimin kalbı durdu kurtaj oldum, şubat ayında 6 aydır uğraşıyoruz fakat gebe kalamıyorum.doktor ılk düşükde böyle testlere gerek yok dedı, bende yalan söylemek zorunda kaldım üniversıte hastanesıne gıttım 3 düşüğüm var dedım doktor hemen testelerı yazdı bana kan pıhtılşma testımı 17sınde alcam pazartesıde genetık için eşimle kan vercez, yanı ıllakı 3 acıyı mı yaşamak gerekıyo bu testelerı yaptırmak için.. bence sende öyle de yaptır yoksa yapmıyolar

doğunca kızınla beraber salınırsınız işte mankenler gibi iyi olmanıza sevindim canım, bugün haberler güzel

Son düzenleme:
sağol canım, bugün konuştuk eşimle, bi ay daha deneyelim dedik,zaten bayrama geliyor benim ovu. Sonra bekle bizi petri kapları test tüpleriiiibelki de gerek kalmaz, tutuverir di mi

benide ekleyiverin yahuuuuu... ankara-27 yaş... 7-8-4 olmak üzere 3 kürtaj... 17 haftalık hamişim adet filan beklemiyorumm:)

yok cnm kötü olurmu hiç..sadece 1 aydır alıştım ya kıza oliş olursa zorlanırım diye..yoksa hepsine razıyım hiiç farketmez sağlıklı olsun doğsun yeter...

vallahi manken gibisin kızz maşallahhhhh.... doğuma giderken benm şimdiki kiloma anca gelirsin sen 60 la hamile kaldım suan 62 yim 2 kilo aldım bile ama doğumdan sonra hepsi gider dimi pempetekirim... iyi olmanıza çoook sevindim cnm dahada iyi olun siz emiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…