valla kıssurfada nereye ?? burda yazmak ıstemıosan cnm özelden yaz
ALLAH iyiliğiniversin....canım tabi siz dururken kaynoşun yapmıcak ama börülcenin yapmaması insanı sinir eder,sende desene adı herneyse gel bana yardım et canım hemen bitirelim birlikte diye..
o an sınırden beynıme kan gıtmıyo heralde cagırmıyorumbörülce kendını cok akıllı zannedıyoda yanılıo... bugüüün dicemkiii ayyyy hiiiç haliimmm yokkkk ben uzaniimm en iyisi ama böylede yalan söylediğim çok belliii oluyoooo yaaaa
çağır bakalım bu seferde ne dicek mecbur yapar heralde...yada belim ağrıyor de...
tmm dur ben bugün böyle yapıcam bakalım noolcak
tamam yap bakalım....ben biraz çıkıyom kızlar sonra görüşürüz......
canlarım pek giremedim şu sıralar, biraz koşturuorum. Tahlillerim daha iyi şekerim 172 çıktı ilki 198 idi. Ve 1 kilo vermişim. Allahım manken oldum beeeeeeeen 54le hamile kaldım 59um. Bebek hanım 300 gr. almış 2 haftada. Bi de kan uyuşmazlığı davamız var bakalım 2 hafta sora bi test yapcaz. Şimdilik diyete devam, herşey yolunda biz iyiyiz.
Hepinizi öpüyorum. tubişten cinsiyet, dumandan yarın ki bilgileri beklioz. Kız beydağlı avatarını yesinler senin.
kız dirmitttttttttt sen nerelerdesin?
müge, kardelya, keep, nazlım, naz, semra, mirage ve unuttuklarım, hepinizi kocaman öpüom...
selam hamile kalmakta zorluk çeken hamıle kalamayan varsa preseed diye bi jel var belki biliyosunusdur preseed kullananlar topiğinde elinde 2 paket preseed varmıs durumu olmayan ama bu jelı almak ısteyen arkadslar varsa preseed kullananlar topıgınde arkadsa ulassın yada bana özelden msj atsın ben iletimm :) 2 paket yollıcak isteyenee öyle yazmıs... preseed kullananlar topıgınde... yardımcı olmak ıstedım
canlarım pek giremedim şu sıralar, biraz koşturuorum. Tahlillerim daha iyi şekerim 172 çıktı ilki 198 idi. Ve 1 kilo vermişim. Allahım manken oldum beeeeeeeen 54le hamile kaldım 59um. Bebek hanım 300 gr. almış 2 haftada. Bi de kan uyuşmazlığı davamız var bakalım 2 hafta sora bi test yapcaz. Şimdilik diyete devam, herşey yolunda biz iyiyiz.
Hepinizi öpüyorum. tubişten cinsiyet, dumandan yarın ki bilgileri beklioz. Kız beydağlı avatarını yesinler senin.
müge, kardelya, keep, nazlım, naz, semra, mirage ve unuttuklarım, hepinizi kocaman öpüom...
selam hamile kalmakta zorluk çeken hamıle kalamayan varsa preseed diye bi jel var belki biliyosunusdur preseed kullananlar topiğinde elinde 2 paket preseed varmıs durumu olmayan ama bu jelı almak ısteyen arkadslar varsa preseed kullananlar topıgınde arkadsa ulassın yada bana özelden msj atsın ben iletimm :) 2 paket yollıcak isteyenee öyle yazmıs... preseed kullananlar topıgınde... yardımcı olmak ıstedım
merhaba bana yollarsanız çok sevınırım, lk gebeliğimde bebeğimin kalbı durması sonucu kaybettım ,şimdi ise hamıle kalamıyorum
fotokopimibiz bunun için urfaya gitmiştik orda yazdırdık....
cnm sende yıne cuneyte gel barı adam belkı baska bı yol ızler busefer ????? kortızonda vermıs olmamıs demekkı baska bıse var der dahada arastırır senıı?? ya bıde ben duanında koruduguna ınanıyorum bide dua yazdırmak lazım hamışş oluncaa benı cok korkutuyolardı mesela bebegımı kaybetmeden 4-5 gun önce bse arkamdan tutup hızlıca salladı benii ama cok hızlııı bebegım dusucek bıraak dıodumm ve gercekten kaybettım :S:S gecende bıse gelıyo benı tutuyoo karnıma bastırıyoo ayy bısemı musallat bana acaba yaaa ayy hangı konulara gırdımmm kuzum bende dimiii
kızzzzzzz yinemi sigara içiyosun sennnn
çok sewindim kuzum hepsi temiz çıkmış inşaallah diğerlerinde de bir sorun çıkmaz..kız ben bugün sabah bir girdim sonra çıktım şu saate kadar da kk ya giremiyordum ya bizim nette bir sorun var yada kk da..yoksa ben seni merak etmezmiyim canım aşkolsun
kız sen sigara mı içiyosunnniçmeyin şu zıkkımı yaaa
ewet canım eşimde bende artık çok korkuyoruz:18: eşim hiç istemiyor artık ama bakalım hayırlısı..ben kasım ayında kürtaj olmuştum kurban bayramına 3 gün vardı((
sağol cnm sayende
bırakcas bizzz :))
çok sewindim kuzum hepsi temiz çıkmış inşaallah diğerlerinde de bir sorun çıkmaz..kız ben bugün sabah bir girdim sonra çıktım şu saate kadar da kk ya giremiyordum ya bizim nette bir sorun var yada kk da..yoksa ben seni merak etmezmiyim canım aşkolsun
kız sen sigara mı içiyosunnniçmeyin şu zıkkımı yaaa
daha öncede ara ara içiyodum ama bukadar içmiyodummm sıkıntıdan tam başladım şimdidee bırakamıyorummm
bırakcas bizzz
canıım, ben bilmiyodum ki teste gittiğiniiyi ne güzel herşeyler temiz ..çıkmayanları telefonla ya da bilgisayardan öğrenemiyor musun,sorsaydın keşke
cerrahpaşada yapıldı testlerim o yüzden ben gidip almak zorundaydıım canım kadınn doğuma gitmicem artık beni üreme endokrinolojisine yönlendirdi onlar bakçakmış randevu verdiler bayramdan sonra 23 üne sağol bebeeem
ben merakkk etttimmmm yaaaaakızlarda unutmustuuuurr cnmmm offf sigarayı bugun bıraktımmmmm cok kotuyummmmmmm
naz yaptım accık :))
tmm cnm cok sevındımm.. hadi git uyuu dinleennn grusuruss mügoooşuumm
uyudum uyandım geldim canımcımm
aaaa dilekim gelmiş sen akşamları gelmezdin hoşgeldin kuzummm
o genetik bence de bize lazım çünkü ben pıhtılaşma olana kadar tutamıyorum ki çocuğu zaten, erken gebelik kaybında genetik daha önemliymiş. Spermlerin sayısına bakılmıştı sadece, o da normal çıkmıştı..peki bu genetik test araştırma hastanelerinde doktor yönlendirmeden yaptırılabiliyor mu?
hosgeldin
dusukten beri kac ay gecti
benim 7 ay bitti ben de kalamiyorum
doğunca kızınla beraber salınırsınız işte mankenler gibicanlarım pek giremedim şu sıralar, biraz koşturuorum. Tahlillerim daha iyi şekerim 172 çıktı ilki 198 idi. Ve 1 kilo vermişim. Allahım manken oldum beeeeeeeen 54le hamile kaldım 59um. Bebek hanım 300 gr. almış 2 haftada. Bi de kan uyuşmazlığı davamız var bakalım 2 hafta sora bi test yapcaz. Şimdilik diyete devam, herşey yolunda biz iyiyiz.
sağol canım, bugün konuştuk eşimle, bi ay daha deneyelim dedik,zaten bayrama geliyor benim ovu. Sonra bekle bizi petri kapları test tüpleriiiicanım ben ılk gebelığımde bebeğimin kalbı durdu kurtaj oldum, şubat ayında 6 aydır uğraşıyoruz fakat gebe kalamıyorum.doktor ılk düşükde böyle testlere gerek yok dedı, bende yalan söylemek zorunda kaldım üniversıte hastanesıne gıttım 3 düşüğüm var dedım doktor hemen testelerı yazdı bana kan pıhtılşma testımı 17sınde alcam pazartesıde genetık için eşimle kan vercez, yanı ıllakı 3 acıyı mı yaşamak gerekıyo bu testelerı yaptırmak için.. bence sende öyle de yaptır yoksa yapmıyolar
benide ekleyiverin yahuuuuu... ankara-27 yaş... 7-8-4 olmak üzere 3 kürtaj... 17 haftalık hamişim adet filan beklemiyorumm:)yeni umut listemiz
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid"]
[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]isim
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yaşadığı şehir
[/TD]
[TD]kaybedilen tarih
[/TD]
[TD]kaybedilen hafta
[/TD]
[TD]doğum şekli
[/TD]
[TD]korunma süresi
[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarih
[/TD]
[TD]sonuç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]NURGU66
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]YOZGAT
[/TD]
[TD]11.06.2010
01.04.2012
[/TD]
[TD]4HAFTA
8HAFTA
[/TD]
[TD]KÜRTAJ
[/TD]
[TD]KORUNMA
BİTTİ
[/TD]
[TD]31AĞUSTOS
[/TD]
[TD]:26::26:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]kardellya
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]09.06.2011
09.11.2011
[/TD]
[TD]34 hafta
5 hafta
[/TD]
[TD]doğum
kürtaj
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]ayen1986
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]adana
[/TD]
[TD]13.05.2012
[/TD]
[TD]8 hafta
25 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
doğum
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]mulberry
8092
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]tekirdağ
[/TD]
[TD]12.04.2012
[/TD]
[TD]22+3
hafta
[/TD]
[TD]doğum
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]19 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]mmmuge
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]26.07.2011
[/TD]
[TD]10 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]pasam3405
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]İSTANBUL
[/TD]
[TD]06.03.2003
22.09.2010
29.05.2011
[/TD]
[TD]20 hafta
18 HAFTA
17+6hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
(felaket kürtaj:)
doğum
[/TD]
[TD]korunma
dewam ediyor
[/TD]
[TD]18 AĞUSTOS
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]keepmeinformed
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]08.07.2012
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]cnnm[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD]12.07.2012[/TD]
[TD]25 hafta[/TD]
[TD]doğum[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]??[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]beydaglı[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]adana[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]8,9.10...[/TD]
[TD]kürtaj
düşük[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]27 ağustos[/TD]
[TD]:26::26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]ahsenelkasas[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]12.2010
05.2011
11.2011
22.05.2012[/TD]
[TD]?[/TD]6 hafta
6 hafta
7 hafta
8 hafta
[TD]?[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]30 ağustos[/TD]
[TD]:26::26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yok kızz yani 7 hamileliğimde çeşitli haftalarda kaybettim genelde 8,9 yada 10 uncu haftalarda oluyodu...benim hamileliklerimin aralığı 1 yada 2 yıl arayla oluyodu ben hep korunuyordum korkudan ama keşkede bu kadar uzun aralar vermeseymişim...
kız niye korkuyon oliş kötümü sanki..yok kuzum rüyamda görmedim birden öyle yazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?