tamam cnm cok saol ben bunu bılmıodum off desene 1 ayda cıkar bunun sonucuda eee bu aydamı koruncam ozaman ben
kızlar peki bişi sorucam, şimdi hem bana hem eşime yapılıyor ya o testler..Hem kadın doğum hem de ürolojiden mi randevu alınıyor acaba?
fakültedemi yaptırıyosn??
valla canım benim durum acildi hamiştim hemen öğrenmemız gerekıyodu özelde yaptırdım 3 gün içinde aldım
yok canım genetik vs.?pıhtılaşmadan bahsedıyorsan eşine yapılmıyor erkekte olması sorun yaratmıyor sadece anneye yapılıyr canım
yok canım genetik vs.?
offf o zaman zaten bayramdan önce olmaz, bence yazacak bu sefer çünkü geçen ay yaptırabilirsin çok istiyorsan demişti, bu ay bi de kimyasal gebelik vardıeğer özelden kadın doğumcun yazarsa,ikinize yazıyor zaten genetiği üniversite hastanelerinde kan bölümlerinde giriş yaptırıp yapmıştık biz...
yok canım genetik vs.?
kolay gelsin sana canım
Walla tatlım bılmıyorm ki bilen arkadşlar yardımcı olsunn
NEYSE HATUNLAR BEN KAÇAR BUGUNDE ORUÇ YOK(
BİRASS BAYRAM TEMIZLIĞI YAPİİM BARİİ
GÖRŞŞŞŞ KENDİNİZE İİ BAKIN
ewet canım en iyisi bayramdan sonra gidin..bütün testlerini yazdır doktoruna kağıda yazki unutma,ha bu arada bağışıklık testleri varya immünoloji diye geçiyor onlarıda yaptır..offf o zaman zaten bayramdan önce olmaz, bence yazacak bu sefer çünkü geçen ay yaptırabilirsin çok istiyorsan demişti, bu ay bi de kimyasal gebelik vardıhak ettim bence o testleri artık, yazmazsa da başka bi doktora gidip yalan söylerim aynen dediğiniz gibi..onlar utansın artık ne diyim
Walla tatlım bılmıyorm ki bilen arkadşlar yardımcı olsunn
NEYSE HATUNLAR BEN KAÇAR BUGUNDE ORUÇ YOK(
BİRASS BAYRAM TEMIZLIĞI YAPİİM BARİİ
GÖRŞŞŞŞ KENDİNİZE İİ BAKIN
beydağlı, canım..peki diyelim ki genetik fln bişi çıktı o zaman ne oluyor biliyor musun?
sağol canım, işte bence bana lazım olan onlar immunoloji ve genetik...acaba onlarda bişey çıkarsa beklemeden direk tüpe gönderirler mi bizi?ewet canım en iyisi bayramdan sonra gidin..bütün testlerini yazdır doktoruna kağıda yazki unutma,ha bu arada bağışıklık testleri varya immünoloji diye geçiyor onlarıda yaptır..
kolay gelsin canım görüşürüz..
ewet canım en iyisi bayramdan sonra gidin..bütün testlerini yazdır doktoruna kağıda yazki unutma,ha bu arada bağışıklık testleri varya immünoloji diye geçiyor onlarıda yaptır..
kolay gelsin canım görüşürüz..
canım dur bakalım,belki önemli bişey çıkmaz...tüpe gidersende en sağlıklılı olanları döllüyolar işte..hem sen kaç yaşındasınki bakalım,yaşın gençse tüp yapmıyolar hemen öyle,ancak çok gerekli olursa belki özelde yaparlar tam bilmiyorum onu..sağol canım, işte bence bana lazım olan onlar immunoloji ve genetik...acaba onlarda bişey çıkarsa beklemeden direk tüpe gönderirler mi bizi?
cnm ben bu bağısıklık testınıde yaptırmadımaboooo ben bı kan pıhtı bırde genetık testı yaptırdım bu testıdemı genetık te yaptırorus
kapı gibi 30um vallacanım dur bakalım,belki önemli bişey çıkmaz...tüpe gidersende en sağlıklılı olanları döllüyolar işte..hem sen kaç yaşındasınki bakalım,yaşın gençse tüp yapmıyolar hemen öyle,ancak çok gerekli olursa belki özelde yaparlar tam bilmiyorum onu..
yok canım nasıl pıhtılaşmaya falan bakılıyorsa bunun içinde kan veriyosun bakıyolar..yaptırın eksik bişeyiniz kalmasın..
görüşürüz canım, herşey için çooooook sağolhadi ben kaçtım kızlar sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?