- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
waaaaawwww seninki daha süpermiş 9 günnnn çok iyi yaaaa iyice dinlen göbüş büyüt:)) bende öyle yapcam cnm napim yani bebişim için morarıyorum sonuçtaa
canım,geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın... benim ilk gittiğim doktor da 3 ay korunma vermişti, ikincisi korunma demişti ve korunmadım..ilk düşükten sonra tetkik fln olmuyor, 3.den sonra yapıyorlar onları...Korunmanın amacı kürtaj sonrası vücudun ve rahmin toparlanması, özellikle erken kayıplarda gerek olmuyor. Doktorun rahim kontrolünü yapmış olmalı, temiz ve sorunsuzsa birşey olmaz, psikolojik açıdan da hazırsan korunmayabilirsinkızlar ben 25 gün önce 3.5 aylık çocuğumu düşürdüm akabinde de basit bir kürtaj doktor 3 ay korunma verdi... dün gittim başka bir dr sakın korunma dedi... oysa ki ben önce gerekli tetkikleri yapsam daha iyi dedim. 15-20 gün sonra hsg olacağım gün aldım. sonra da diğer gereken testleri.
Daha hiç bir tetkik yapılmadan çocuk çalışmaları ne kadar doğru olur( ilk bebişde ilk denememizde olmuştu)
canım senin patoloji sonucunda zaten nedeni belli. Düşük sonrası patoloji sonucu, bazen kan değerleri ve bir de rahim kontrolü yapılıyor standart. Halbuki nedeni belli olmayanlar için yığınla test var. Pıhtı, genetik, bağışıklık, hormon, sperm vs...bunları ilk düşükte yapmıyorlar ama arkadaşlardan bazıları yalan dolan yaptırdı..Ben de düşünüyorum bayram sonrası(yalan dolanlakeep canım ya 3.5 aylık dio ama yine de 1. düşükte araştırılmıo mu bişi? erken düşük deil çünkü. benim karnımda öldüğü için mi araştırıolar peki? bu konularda fazla bilgim yok sanırım
ah canım yaaa, insanların ne patavatsız ne densiz olduğunu biliyoruz ama dolan gözlere söz geçiremiyoruz...abartmıyorsun, hiç de değil ama dediğin gibi kıskanmış seni galiba incitmek istemişslm kızlar canım çok sıkın benmi abartıyom bilmiyom kadının biri bu gün kalkdı bana sen geçen senede hamileydin bu senede seneye yine hamile olursun dedi sinirlerim çok bozuk allahım kimseye yaşatmasın yaşadıgımı ben herşeye elhamdüllilah derken insanlar neden böyle konuşuyolar anlamadım .hiç bişe diyemedim aglıyommmm sizinle paylaşmak istedim benmi abartıyom duygusalmıyım benmi suçluyum o günüde salak akrabam çok yakınım kız oldugunu biliyo yine sordu sonrada bi oglan doguramadın dedi yaşadıklarım benim suçummusizinde kafanızı şişirdim ama kimseye anlatamıyom ben güçlü göründükçe kuduruyolar çatlasınlar herşeye inat güçlü olucam rabbim istedi görcegim varmış yaşıyom bu günleri ben napıyım söyleyenlerde birinci sınıf akrabam delirtiyolar resmen insanı bilmiyom ya deli gözükçen onlar senle ugraşçak ya akılı gözüküp ben delilerle ugraşçam çok morilim bozuk aziz mubarek günü canımı sıkdılar .TUGBACIM senin adına sevindim allahım hayırlısını versin benim için gerçekden kız oglan hiç önemli degil saglıklı hayırlı evlat olsun yeter.
ah canım yaaa, insanların ne patavatsız ne densiz olduğunu biliyoruz ama dolan gözlere söz geçiremiyoruz...abartmıyorsun, hiç de değil ama dediğin gibi kıskanmış seni galiba incitmek istemişİçini ferah tut, bebişini sağlıkla kucağına alacaksın ve Semra'nın başına gelenler gibi daha pek çok patavatsızla karşılaşacaksın ama önemli olan sen ve bebiş Sen en güzelini yapıyorsun güçlü durarak, güçlü dur ki bebeğin de fazla üzülmesin ama mümkünse de uzaklaşıver bi süre o insandan..böyle bir laf ediyorsa pek hayır gelmez zaten
yok canım, kafamı şişirmedin..bi telefon konuşması yaptım da,bu sefer de ben başladımben biraz çıkayım markete falan gideyim açılırım belki keepcim teşşekür ederim desteyin için gerçekden sagol yazışmak iyi geldi içimi döktüm kafanı şişirdiysemde özür dilerim
slm kızlar canım çok sıkın benmi abartıyom bilmiyom kadının biri bu gün kalkdı bana sen geçen senede hamileydin bu senede seneye yine hamile olursun dedi sinirlerim çok bozuk allahım kimseye yaşatmasın yaşadıgımı ben herşeye elhamdüllilah derken insanlar neden böyle konuşuyolar anlamadım .hiç bişe diyemedim aglıyommmm sizinle paylaşmak istedim benmi abartıyom duygusalmıyım benmi suçluyum o günüde salak akrabam çok yakınım kız oldugunu biliyo yine sordu sonrada bi oglan doguramadın dedi yaşadıklarım benim suçummusizinde kafanızı şişirdim ama kimseye anlatamıyom ben güçlü göründükçe kuduruyolar çatlasınlar herşeye inat güçlü olucam rabbim istedi görcegim varmış yaşıyom bu günleri ben napıyım söyleyenlerde birinci sınıf akrabam delirtiyolar resmen insanı bilmiyom ya deli gözükçen onlar senle ugraşçak ya akılı gözüküp ben delilerle ugraşçam çok morilim bozuk aziz mubarek günü canımı sıkdılar .TUGBACIM senin adına sevindim allahım hayırlısını versin benim için gerçekden kız oglan hiç önemli degil saglıklı hayırlı evlat olsun yeter.
yok canım, kafamı şişirmedin..bi telefon konuşması yaptım da,bu sefer de ben başladım
ewet ben gizemli kadınım..e gösterde bileyim nasıl olduğunu..ya duman belki inanmazsın ama walla ben buraya resim nasıl konuyor nasıl yapıyosunuz anlamıyorum..hoş benim bilgisayarda hiç resmimde yok...bilgisayar bilgim kk ya girmek....kız benimde bi sen kaldın samimi olupda görmediğim...sır gibi saklıyosun kendinivalla bende merak ediyorum seni görünce bakarsın sen nslsnım
dimi ne güzel bi kelime kızın :) arabayla gidicez cnm cuma gece çıkıcaz arife günü giriş yapcez inşallahhhhhhhh
aminnnnnnn kuzum inşallahhh :)) bayram sonrası güzel haberlerini dört gözle bekliyorumm :))
aminn kuzum inşalllahh
aminnn bitanemmm aminnnnnnn
evet kuzum demiştin bende hep erkek hissediyodum ama doktor kıza benziyo diyince kafamız karıştı :)) ayy birsene kızz yakışırdı zatenn :))
dumanımmmm git bakalım tatillere ayrıca salla gitsin morlukları kuzucun iyi sen iyisin daha ne olsun ki :))
nazlım bitanem herşey geçicek daha güzel olucak hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız inşallah hemen hamiş kalıp bu sefer kucağına alıcaksın :))
bu aradaaa bizde tatile gidiyoruz memlekete Sinopa çabuk cuma olsunnn cuma gecesi çıkıcaz yolaaa ve 9 gün yokummmm :)) deniz kum güneşşşşşşşşş oğluşumla geliyoruzzz
yok canım, kafamı şişirmedin..bi telefon konuşması yaptım da,bu sefer de ben başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?