cnm biz eşimle baktık sadce 21i pozitif,t daha koyu olan o var,diğerleri aynı koyuluktakeeeeppppp cnm vallaa benımkıdee oleee 5.gun bugun halaaa pozıtıffffffbende onu sorcaktımmm sızeeee
ilkinde olabiliyor cnm öyle..sağlıklısın adet oluyorsun, vücudun düzene giriyor.arkadaşlar dün 27. günümdü ölü doğum yaptığıma. adet sancısıyla kanamam fazlalaştı. ben de artık adet oluyorum die düşündüm. ama bugün 2 saat içinde öyle bi kanamam oldu ki heryer kan olmuş öyle söyleyim kusura bakmazsanız. ilk defa başıma böyle bişe geldi. oturuodum öle koltukta ya. ağrım sızım bişiyim yok. bu normal mi arkadaşlar? adet dışında bişi olabilir mi? doğumdan sonra adet kanamasında farklılık olabilir mi? çok şaşkın ve tedirginim yaa biri cevap yazsınnnnnnnnnnnnnnnn
yeni döngün hayırlı olsun cnmadet oldum sonunda şükür gecikince bu bile mutlu ediyo kendini şimdi önümüdeki maçlara bakıcas artık hayırlısı
cnm ya bozma moralini, bak senin bebişin küçük bir savaşçı, pes etmiyor sen de etme...kızlar dün akşam hematolog aradı beni, şaşırdım test zamanı filan değildi noldu diye... beni gözden çıkardı sanırım adambebeğin nsl oldugunu filan sordu, her hafta yaptırdığım testi 2 haftada bir e indirdi..önce arayı açalım artık 2 haftaya düşürelim dedi..sonra kendini rahat hissedeceksen hiç yaptırmayadabliriz dedi,, ne oldugunu anlamadım ben tabi sonra 2 haftada bir yaptır dedi tekrardan. görüyorum bu değeri canım sıkılıyo elimden de hiç bişey gelmiyo, artık inşallah bişey olmaz diye tedavini götürüyorum senin dedi üzüldüm tabi bende, 65 kilo olunca iğne dozum artacakmış...hayırlısı olsun diyorum herşeye rağmen bebeğim hergün büyümeye devam ediyo
ilkinde olabiliyor cnm öyle..sağlıklısın adet oluyorsun, vücudun düzene giriyor.
yeni döngün hayırlı olsun cnm
cnm ya bozma moralini, bak senin bebişin küçük bir savaşçı, pes etmiyor sen de etme...
yok cnm, bugün ateş yükseldi, ff çizgimi çekti 21ine..dpo2 yanikeeppppp yaptin mi test sen ?
kızlar dün akşam hematolog aradı beni, şaşırdım test zamanı filan değildi noldu diye... beni gözden çıkardı sanırım adambebeğin nsl oldugunu filan sordu, her hafta yaptırdığım testi 2 haftada bir e indirdi..önce arayı açalım artık 2 haftaya düşürelim dedi..sonra kendini rahat hissedeceksen hiç yaptırmayadabliriz dedi,, ne oldugunu anlamadım ben tabi sonra 2 haftada bir yaptır dedi tekrardan. görüyorum bu değeri canım sıkılıyo elimden de hiç bişey gelmiyo, artık inşallah bişey olmaz diye tedavini götürüyorum senin dedi üzüldüm tabi bende, 65 kilo olunca iğne dozum artacakmış...hayırlısı olsun diyorum herşeye rağmen bebeğim hergün büyümeye devam ediyo
birsencim gidişatta herhangi bir problem olmadığı için her şey yolunda olduğu için süreyi uzatmıştır. Hep söylediğin şükrettiğin şey neydi senin "kızım iyi" diyordun bak kocaman oldu prenses
evet cnm ama o sıkıntıyı hala tam atamadım içimden, o beni üzüyo... azıcık daha dayansın bebişim bikaç hafta daha başka bişey istemiyorum.
cnm biz eşimle baktık sadce 21i pozitif,t daha koyu olan o var,diğerleri aynı koyulukta
siz napıyosunuz böyle kızz anlamıyorum ne konuştugunuzu
canım ya anlıyorum seni cuma vakti allah yardımcın olsun kızına da sana da uzun mutlu ömürler versin diyebiliyorum ancak. Az kaldı birsen yolun yarısını geçtiniz bak... Inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebişini isim düşündünmü kızına :)
yok cnm, pozitif çıkması için çift çizgi değil, net şekilde t nin c den koyu olması gerekiyor...benimki değilmiş yani, sen de resim koy istersen söyleyeyimevt ama cnm sonucta pozıtıf hepsı.. ya benımkı hala koyu cıkıyooo adetlerımız aynı zamana gelıo senle
ya di mi bi öyle bi böyle ortaya karışık oldu,sağol cnm merak edip sormuşsuntatlim hic emin olamadik bu ay senin ovulasyondan
ama onemli olan sonu bebis olsun
yok cnm, pozitif çıkması için çift çizgi değil, net şekilde t nin c den koyu olması gerekiyor...benimki değilmiş yani, sen de resim koy istersen söyleyeyimevt ama cnm sonucta pozıtıf hepsı.. ya benımkı hala koyu cıkıyooo adetlerımız aynı zamana gelıo senle
ya di mi bi öyle bi böyle ortaya karışık oldu,sağol cnm merak edip sormuşsuntatlim hic emin olamadik bu ay senin ovulasyondan
ama onemli olan sonu bebis olsun
ben de iş arası iki dakka bakıp yazıyorum, her an başıma biri gelebilirYogunlaştık kızlar ben yazamayabilirim görüşürüz öptüm sizi..
yok cnm, pozitif çıkması için çift çizgi değil, net şekilde t nin c den koyu olması gerekiyor...benimki değilmiş yani, sen de resim koy istersen söyleyeyim
ya di mi bi öyle bi böyle ortaya karışık oldu,sağol cnm merak edip sormuşsun
inşalah cnm yaa,çok sağolhmm anladım cnm evde olsaydım resım koyardım.... bence sen bu ay mujdeyı verceksın öle hıssedıorum
inşalah cnm yaa,çok sağolgerçi ben her ay öyle hissediyorum ama fosss...neyse pozitif olayım pozitif çııksın:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?