Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ilkinde olabiliyor cnm öyle..sağlıklısın adet oluyorsun, vücudun düzene giriyor.

adet oldum sonunda şükür gecikince bu bile mutlu ediyo kendini şimdi önümüdeki maçlara bakıcas artık hayırlısı
yeni döngün hayırlı olsun cnm

cnm ya bozma moralini, bak senin bebişin küçük bir savaşçı, pes etmiyor sen de etme...

birsencim gidişatta herhangi bir problem olmadığı için her şey yolunda olduğu için süreyi uzatmıştır. Hep söylediğin şükrettiğin şey neydi senin "kızım iyi" diyordun bak kocaman oldu prenses

evet cnm ama o sıkıntıyı hala tam atamadım içimden, o beni üzüyo... azıcık daha dayansın bebişim bikaç hafta daha başka bişey istemiyorum.

evet cnm ama o sıkıntıyı hala tam atamadım içimden, o beni üzüyo... azıcık daha dayansın bebişim bikaç hafta daha başka bişey istemiyorum.

canım ya anlıyorum seni cuma vakti Allah yardımcın olsun kızına da sana da uzun mutlu ömürler versin diyebiliyorum ancak. Az kaldı birsen yolun yarısını geçtiniz bak... inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebişini isim düşündünmü kızına :)

yok cnm daha ismi yok bebişimin :) daha tam adapte olamadığımdan hiç bi girişimde bulunmadım :)

evt ama cnm sonucta pozıtıf hepsı.. ya benımkı hala koyu cıkıyooo adetlerımız aynı zamana gelıo senle
yok cnm, pozitif çıkması için çift çizgi değil, net şekilde t nin c den koyu olması gerekiyor...benimki değilmiş yani, sen de resim koy istersen söyleyeyim

tatlim hic emin olamadik bu ay senin ovulasyondan
ama onemli olan sonu bebis olsun
ya di mi bi öyle bi böyle ortaya karışık oldu,sağol cnm merak edip sormuşsun

evt ama cnm sonucta pozıtıf hepsı.. ya benımkı hala koyu cıkıyooo adetlerımız aynı zamana gelıo senle
yok cnm, pozitif çıkması için çift çizgi değil, net şekilde t nin c den koyu olması gerekiyor...benimki değilmiş yani, sen de resim koy istersen söyleyeyim

tatlim hic emin olamadik bu ay senin ovulasyondan
ama onemli olan sonu bebis olsun
ya di mi bi öyle bi böyle ortaya karışık oldu,sağol cnm merak edip sormuşsun

hmm anladım cnm evde olsaydım resım koyardım.... bence sen bu ay mujdeyı verceksın öle hıssedıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…