dumancum desene sende bendenmişin bu kocalarımızn bizden çektigi ney acaba
beni unuttun gene
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin işşalah
inan böylesi herkez için daha iyi şimdi oruca başladım 6 günlerim bitsin borcumu tutucam hesap ettim toplam 18 gün
ondan sonrada kuranı biliyorum ama mazi süreler var onları ezberliyorum yenden tespihimi namazımı kılıyorum zamanım öle geçiyo başkalarının beni üzmesine izin vermicem artık yoruldum inanın çok yoruldum artık
hayat neden bu kadar acımasız insanlarda acımasız beni gören her seferinde acıyan gözlerle bakıyo laf sokanmı dersin neden düştü acaba vucudun bebegi kabulmu etmiyo diyenmi dersin öle diyince için acıyo kendimi suçluyorum yavrularım benim yüzümdenmi öldüüüüü
sakat damgasıda yedim geçen bir yere gitik eşimle oturuyoruz neyse ev sahibi dedi ne olduda öldü vs işte aklınıza ne saçmalık ne laflar gelirse işte şimdi burda yazıpta sinirlerimi oynatmıyım
dedi siz bir daha çocuk yapmayın kabul edin size burda çocuk yok ne kadarda yapsanız oluyo ölüyo olan karına oluyo sana oluyo dedi eşime kabul edin rabbinizle idaalaşmayın gene hamile kalsa gene düşücek zorlamayın bir şeyi dedi eşimin yanında ay ne kötü oldum suratım bu şkeil oldu
o kadın konuştukça töbe töbe sonra eşim dediki çapaya yolladılar genetik test için dediler yaptıralım çıkıcak sonuç ona göre önlemimizi alıcaz işşallah dedi gene konuşmaya başladı sinirlerim oynadı kalkıcam laf dicem zor tutuyorum kendimi sinirilerimi zorladı bir laf dedi şimdi burda diyemem o lafı bende kalsın ben ayaga bir kalktım agzıma ne geldiyse dedim
yeter artık yeter yapmayın bunu bana ya hem çagırıyosunuz hemde laf sokmaktan geri kalmıyosunuz dedim neden böyle yapıyosunuz neden beni üzmekten zevkmi alıyosunuz dedim sinirden sen çarpıntım tut hayde peşinede panik atak az eşim zapdedemiyorum ne olur paşa bak korkma sakin ol ben burdayım diyo beni tutana aşk olsun okadar dedeim sana dedim beni götürme diye hoşunamı gitti benim canımı bak gene yaktılar dedim ogüğndür bu gündür dışarı çıkmıyorum kimseyede gitmiyourm dün eşime sormuşlar paşa nerde görünmüyo eşimde evde demiş aşagıya inseye otururuz demişler eşimde rahat bırakın hanımı evde daha mutlu aşagıya inse kesin biriniz laf sokar gene demiş
hanımımdan uzak durun demiş canını yakmayın demiş ben bebegi unutturmaya şalışıyorum siz hatırlatmaya ugraşıyosunuz günah demiş kestirip atmış
eşimle markete pazara gidiyoruz pazarda birini görüyüm tanıdık vebalı gibi kaçıyorum helede biri duymamış öldügünü pazarda sen gör beni demezmi canım kalkabiliyomusun yataktan artık bak ne güzel pazara gelmişim dedi üstümde siyah feracem var kalabalık karnıma dikkat etmedi galiba dedim yok bebegim öldü dedi
ay dedi bende bilmiyodum dedi sonra başladı konuşmaya dikiş atıldı gene neden durmadıki hayde ona laf anlat bende konuyu kapatalık bak canım yanıyo her konuştugumda dedim sag olsun anlayışla karşıladı
bazıları ama çok gıcık oluyolar gıcık oları dövesim var he