Yani anca yumurtlama gununde mi cikiyo cift cizgi?
yaklaştıgında veyumurtladığında çift çıkıyor
olabilir canım.. benim de ne belirtim ne testim vardı öyle hissetmiştimm ve doğru cıktı.sadece göğüslerimde belli belirsiz bir hassasiyet vardıı.. hadi inşşş
evet konuştuk ya burda kadına zararlı erkeğe yararlı
Saol cnm benim aslinda bu acinin buyugu kucugu yok hepimiz ayni kaybi farkli zamanlarda kaybettik o kadar..Evlat...o nedenle buradaki her kadin cok guclu Pinarcim gibi..Pinar bak bu ay basladim ben denemeye walla artik gun ola harman ola sende dene baklaim noolucak bu ay..Olmadi onumuzdeki ay o da mi olmadi bi sonraki daha sonraki bu boole menapoza kadar gider cnm ben sana diim icimizdeki bu hevesle
canlar günaydın bgn erkenciyim eşim gittikten snr yatmadım 2 gün yokum çünkü öğleden snr urlaya gidicez yani babamlara akşamda orda kalırız artık
pınarım karşılaşamıyos ne zmndır nasılsın spor nasıl gidiyor walla bn bu hafta 2 3 gün astım:)
benım belırtım vucut olarak yok bir kaç sevdiğim seyın kokusu kotu geldı ama psikoljık sanırım 10 korunmayı bıraktım hemende belırtı olmazkı dımı tamamen psikolojık sanırım ama arada dusunurken dalıyorum sankı hamılemıs gıbı hıssedıyorum ıcıme doğuyor desem daha doğru olurrr bakalım kısmet
Canım akşamları girebiliyorum sadece ben devam aynı tempo ile ama bu hafta kilo vermemişim yaa
Aslında hoca bana tartılma demişti ama ben dayanamıyorum napiimm.Moralimde bozuldu aslında... Zaten pek keyfim yok bugünlerde... 20.05 evlilik yıldönümümüzdü ama onu bile nasıl buruk kutladık anlatamam...Birbirimize sarılıp ağlayarak
Canım hemen koku hassasiyeti olurmu sanmıyorum ama... Kimbilir belkide bir müjde senden gelicek haydi bakalım:))
Kiyamam yaa biz de oole oluyoruz esimle bi sarilip aglasiyoruz bi kahkahalarla guluyoruz halimize bakip..Sinirler harap yani..
B u arada erosun hamilelik olayi psikolojikte olabilir gercekte cunki boole hamile olduunu hisseden cok kadin var.Bosuna umut vermek istemem ama genelde yiyecek icecek ve kokularla basliyo bu is.Hadi insallah gercektir olmasa da onumuzdeki ay bi calisma daha yum yumlari yakalicazz insallah :) Gebelik oldu ise 6-10 arasinda rahme variyo erosum yani koku hassasiyeti ondan baslamista olabilir..bekleyip gorucez
Selam arkadaslar, ben de katilabilir miyim araniza? Ben de oglumu 3 ay önce kaybettim, 4 aylikti yavrum... Daha önce buraya hikayemi yazmistim. Hepinize Allah'tan sabir diliyorum ve hep burada oldugunuz icin de cok tesekkür ediyorum kendi adima.
Selam zor yolun, kötü hatıralı, umutlu savaşçıları:)
n_a_z konuyu açtığından beri takip ediyorum sizin yaşadıkalrınızın akabindeki umutlu ilerleyişinizi.
Allah yardımcınız olsun, bir daha da göstermesin inşallah kızlar.
yanı bılmıyorum kı canım 10 mayısta bıraktık korunmayı cok erken gıbı dımı sadece koku belırtısı var 3-4 gundur esımın parfumunu cok severım kendı kokusunu da ıse gıdınce ben hep onun tarafına yatarım kokusu ıle yatayım dıe gecen gun parfumu kotu koktu bana ama 4 gun felan oldu bırde eltıma gıtmıstım sucugu severım ve yerım kahvaltıda koymustu bır koktu bır koktu bana anlatamam ama 10 da basladık hemende olmaz dımı kızlar sureklı okuya okuya etkılenıyorum sanırım ama suda var ben dığer hamıleliğimi iki haftalıkken fark ettım test yaptım cıkmadı 1 hafta aralıkla fılan test yaptım 3 test oldu toplamda cıktıgında 4 haftalıktı ınanamadım doktora gıttım 4 haftalık dedı kafammmm karısıkkkkkkk...
Selam arkadaslar, ben de katilabilir miyim araniza? Ben de oglumu 3 ay önce kaybettim, 4 aylikti yavrum... Daha önce buraya hikayemi yazmistim. Hepinize Allah'tan sabir diliyorum ve hep burada oldugunuz icin de cok tesekkür ediyorum kendi adima.
Selam zor yolun, kötü hatıralı, umutlu savaşçıları:)
n_a_z konuyu açtığından beri takip ediyorum sizin yaşadıkalrınızın akabindeki umutlu ilerleyişinizi.
Allah yardımcınız olsun, bir daha da göstermesin inşallah kızlar.
Atesin kac derece eros? eger hamilelik gerceklestiyse atesin 37 derece ustunde seyretmesi gerekiyo hep diye biliorum ben bi yerlerde okudum bu bilgiyi.Hamilelik yoksa 36 -37 arasi yani normale dusuomus sen sabah kalkinca bi atesine bak baimm 37 ustumu bi de bi 4-5 gun sonra yum testi yap hamile olursan orda cift cizgi cikiomus oyle dio kizlar bi de onu uygula hamilelik testine kadar bekleyemem diyo isen...Yemin ederim psikolojikman ben de hamile hissetmeye basladim kendimi ama kokudan felan degil karnim sismis gibi gelio :) Sacma ve imkansiz ama oyle
ya benım ne derecem nede yum testım var yokkı gerek duymadım hıc sacma ama banada ole gelıo
ya cok okyorum ondanmı acaba offf..
Canim dert etme sen biraz daha bekliicez ve test yapicaz gorucez bakalim neler olmus.Olmazsa Allah ne zamani hayirli gorduyse ve saglikli dogacaksa bebeislerimiz o zaman olsun insallah.Sagliksiz olacaksa hamilelegin ne anlami var ki..Biz her ay elimizden geleni yapalim hele bir..Eminim Rabbim bizimde cabalarimiza muhakkak olumlu yanit verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?