ya ıns canım ıns ama yanılıyorda olabırım yada kendımı cokmu dınlıyorum acaba ama benılk gebelıgımıde cok erken fark ettım cok erken hemde 2 haftalıkken felan dusun yanı o zamanda adetım duzensızdı allah onu nasıp etmedı bunu eder ıns karnımda bısıs bı sıskı sormayın adet belırtısıde olabılır of allahım yaaa
Kizlar buda cift koyu kirmiziyi gordugum gunun ertesi gununden beri yaptigim testler.20 mayis soldan 1. tek cizgi var sadece 21 mayis yani ortadaki cok silik bir 2. cizgi 22 mayis yani en sagdaki ikinci cizgi biraz daha kuvvetleniyor.Bu kadar kisa surede hamile olmam mumkun olmiicana gore bu ne istir bi bile varsa anlatsin tekrar mi yumurtluyorum ?Eki Görüntüle 197876
metotraksat ilaçtan sonra 2 yıl hamile kalma dediler zatan bir kızım var 34 yaşındayım kızım 13 yaşında neyse 6 şubatta norlevo almak zorunda kaldım adet düzenim bozuldu dr hamile değilsin dedi farlutal verdi 50 gündür adet olamadım diye ama bir tane içtim ve çok sinir yaptı içemedim şimdi civanperçemi biberiye papatya gibi bitki çayları içiyorum bu arada dünkü ultrasonda olgun 1 yumurta var demişti bu nedemek sizce ben ne zaman adet olurum ltf bana yardım edin forumu çok beğeniyorum hep okuyorum ama bugüne kadar böyle yardım istiycemi hiç düşünmemiştim ltf beni de duyun bana da yardım edin adetim gelsin düzelsin ama doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum yok mu ilaçtan başka çareler
Kizlar buda cift koyu kirmiziyi gordugum gunun ertesi gununden beri yaptigim testler.20 mayis soldan 1. tek cizgi var sadece 21 mayis yani ortadaki cok silik bir 2. cizgi 22 mayis yani en sagdaki ikinci cizgi biraz daha kuvvetleniyor.Bu kadar kisa surede hamile olmam mumkun olmiicana gore bu ne istir bi bile varsa anlatsin tekrar mi yumurtluyorum ?Eki Görüntüle 197876
ya ıns canım ıns ama yanılıyorda olabırım yada kendımı cokmu dınlıyorum acaba ama benılk gebelıgımıde cok erken fark ettım cok erken hemde 2 haftalıkken felan dusun yanı o zamanda adetım duzensızdı allah onu nasıp etmedı bunu eder ıns karnımda bısıs bı sıskı sormayın adet belırtısıde olabılır of allahım yaaa
Canım yaa bazen yani adetin yeniden düzene girene kadar böyle kanamalar olabilir demişti doktorum yani adetin gibi değil ama az bişi lekelenme gibi gelebilir o zaman korkma demişti ... Ama senin mutlaka doktorunla görüşmen en güzeli bence...
Canim buradaki forumlari hep okuyorum ben cunki yazilanlar canli kanit..Anlattigin seyler ya sende bir duzensizlik ya da hamilelik oldugunu gosteriyor ama bir takim testler yaptirmissin ve normal cikmis bu da geriye bir tek hamile olabilecegin ihtimalini birakiyor simdiden gozun aydin diyeyim cnm ama bu benim yorumum tabii Dr. falan degilim.
Yazilanlara gore yumurtlama testinde surekli 2 cizgi cikmasi hali hamile olan arkadaslarda ya da yumurtlamaya yakin cikiyor ama senin daha regln biter bitmez yumurtlaman dusuk bi olasilik olmaz degil tabii bunu yasayan hanimlar var ama cok nadir yani tekrar hatirlatirim Dr. falan degilim ama benim yorumuca sen hamile olabilirsin.
Bahsettigin sonradan gelen kanama ve kahverengi kanama da yerlesme kanamasi oldugunun isareti kanimca walla Allah hayirlisi ile net olarak hamile oldugunu ogrenmeni nasip etsin insallah..
Geriye sadece biraz beklemek kaliyor bir sonraki adetin ne zaman olucaksa ondan bi kac gun once kan testi yaptirirsan sanirim hamileleik var ise cikicaktir
Yumurta takibine gelince kac gunde bir adet goruo isen 14 cikarip o gunu yumurtlama gunu olarak kabul ediyor tip alani ve diyorki siz bundan bi kac gun once yumurtlama testi yapin..Ama bence adetinin bittigi gunden itibaren her gun 1 tane test yapmalisin.Aldigin test iki cizgi cikmasi gereken test saniyorum cunki bide gulen yuz var.hergun 3-4 gibi ya da 4-5 gibi bu testi uygulaman tavsiye ediliyor.Markadan markaya degissede uyandigin zaman ilk idrarinla bu testi uygulamaman lazim genelde.ilk idrarini yapip sonra su veya herhangi bir icecek kullanmadan 4 saat bekleyip 3-4 gibi ya da 4-5 gibi bu testi uyguluosun.Bir kaba idrarini yapip test cubugunu max seviyeye kadar sokuyosun icine 10-15 saniye tutup (en fazla) duz bir zemine koyup bekliosun eger tek cizgi ise negatif ,cift cizgi ama biri silik ise negatif ancak yumurtlamanin yakin oldugunu gosteriyor ve cift cizgi ayni koyulukta ise pozitif bu da demek oluyor ki 24-48 saat icinde yumurtliicaksin.Senin durumun farkli 10 gundur yumurtlaman yakin olarak gostermez test tahminimce hamilesin arkadasim
bence yasadıkların yerleşme kanaması olabılır ama tabı umutlandırmak ıstemem sonra uzulmeyelım .peki hamılelelık belırtılerını yasıyormusun kokulara karsı duyarlılık mıde bulantısı bas donmesı kaslarda agrı ılk belırtılermıs bırınden bırını yasıyormusun bı kan testı felan yaptırsana bakalım bır ama sunuda soleyım benımde arka arkaya aknamalarım olmustu azlı coklu hep gıttım kurtaj sonrası olabılır normal dedıler bunuda degerlendır tabı ınss hamılesındır ıns
kan testi yaptırırsan daha iyi sonuç alırsın yumurta takibi içinde eczanede satılan yumurtalama testi ile yumurtlamanı takip edebilirsin
Canim benimde karnim sis sanki akintilarim cogaldi bacaklarim cok agriyo bide ilginc bisee 11 mayista regl olmustum 14 mayista bitti normalde 5-6 gun surerdi.bittiinden beri yum testi yapiorum 19 mayista cift cizgi kipkirmizi gordum 19-20-21 mayis calistik neese erosum 19 mayista yumurtlamis olmam lazim die dusundum ama 20 mayista tek cizi gordum 21 mayista cok silik ama gormek icin sasi olmak lazim o derece bi cift cizgi bugun yani 22 mayista biraz daha cizgi koyuydu..Sanirim ben bi daha yumurtluucam yada bana bi haller oluyo ama ne cozemedim.Ya testler bozuk olamaz dimi yani normalde 40-45 gun de 1 regl oluyorum bu kadar kisa surede reglimin 8-9. gununde yumurtlayabilir miyim? acaba ben mi yanlis gordum simdi bi daha mi yum. lar gelio acaba?
ya tatlımm neyi bekliyon yaaa. eğer hamile isen sperm ve yumurtanın birleştiği gün kan tahlilinde çıkıyo. olmazsa olmaz yani ama ben senin yerinde olsam bi saniye bile beklemem. benim çalıştığım hastanede acil servisinde rica edince bakıyolar. yarım saate sonuç çıkıyo. yakınında acil servisi olan hastane yok mu
hadi inş bebiş geliyo olsun
kızlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim . umutlanmak istemediğim için aklıma hep başka bi sıkıntı olduğu geliyor..hakkımızda hayırlısı artık. saat 5 te dr. randevum var bakalım ne diyecek. bu arada kızlar yumurtlama takibi için verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkür ederim. fakat ben ovulasyon testinden bahsetmedim dr. kontrolunde yumurta takibi yapan var mı diye sormak istedim. ben bu ay onu yapmak istiyorum. hani dr. lar ölçüyorlar sana yumurtanın büyüyüp büyümediğini çatlayıp çatlamadığğını söylüyorlar onu yaptırmak isityorum.. neyse bakalım beni neler bekliyor bugün bekleyip görücez.. ilginiz için çok teşekkürler kızlar.. dr. dan sonra haberleri paylaşırım. dua edin benim için kötü şeyler çıkmasın. daha düzelme adına normal olmak adına bişeylerle uğraşmak istemiyorum. ben bebeğim olsun istiyorum hepiniz gibi...dua edin banaaaa..
çizgiler belirgin olunca yumurtlama hazırsın demekktir buda adetin 14-21 arasında yumurtlasın şuan erken senin yumurtlaman için olmuyormu 28-31 günde görmüyormusun adetini
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tarifi: Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yumurta çatlatma kürü
Damacanadan yarım litre su alıp uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca 15-16 tane kuru incir ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşlanan kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek öğünlerden15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: 21 gün kür uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru incir kürünün her gün taze olarak hazırlanmasını, incirlerin ikiye bölünerek kaynayan suya atılmasını ve incirlerin dışında beyaz pudra varsa incirlerin ilk önce soğuk suda yıkanması gerektiğini belirtiyor.
kızlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim . umutlanmak istemediğim için aklıma hep başka bi sıkıntı olduğu geliyor..hakkımızda hayırlısı artık. saat 5 te dr. randevum var bakalım ne diyecek. bu arada kızlar yumurtlama takibi için verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkür ederim. fakat ben ovulasyon testinden bahsetmedim dr. kontrolunde yumurta takibi yapan var mı diye sormak istedim. ben bu ay onu yapmak istiyorum. hani dr. lar ölçüyorlar sana yumurtanın büyüyüp büyümediğini çatlayıp çatlamadığğını söylüyorlar onu yaptırmak isityorum.. neyse bakalım beni neler bekliyor bugün bekleyip görücez.. ilginiz için çok teşekkürler kızlar.. dr. dan sonra haberleri paylaşırım. dua edin benim için kötü şeyler çıkmasın. daha düzelme adına normal olmak adına bişeylerle uğraşmak istemiyorum. ben bebeğim olsun istiyorum hepiniz gibi...dua edin banaaaa..
canım yum. testını hıc kullanmadıgım ıcın o konuda bırsey dıyemem ama hamileliğinilk haftasında bıle olan belırtıler var kendımden bılıyorum ılk hamılelığmı cok ama cok erken frk ettım cok bılgısız olmama ragmen suankı durumum farklı kendımı cok dınlıyorum cok okuyorum ve cok ıstıyorum ondan etkılenıyor olabılırım ama o zaman hıc bılgım yoktu ve hemen hamıle kalınmaz die aklımın ucundan bıle gecmıyordu hamıleleık ama fark ettım ılk haftasında nette arattır hamılelık ilk hafta felan dıe kadınlar kulubu yada melekler mekanı var orda yasayanlar yazıyor ilk haftasında belırtılerden hamıle oldugunu anlayan cok ınsan var arastır ıstersen ... yumurtlamak konusunda ıse bır kadının ayda bır kez yumurtladıgını bılıyorum iki defayı hıc duymadım adetının kısa surmesı ıse aklıma ustten gormus olabılecdgını aklıma getırdı canım benım ıns hersey gonlunced olur
canım benım aslında korkuyorum galıba pozıtıf cıkacagını bı bılsem tekeden sut cıkarırım ben ama korkuyorum var hastaneler ama bakalım 1 hafta daha gecsın hayal kırıklıgı korkutuyor benı sımdı mutluuym kafamda acabalar olsa bıleee
cnmm o çok normalmiş artık eski belirtiler olmayabilirmiş weya yeni başka belirtilerde olabiliyomuş böle durumlarda...kızlar yaa adetime 2 gün var ama bende adet belirtisi yok sizin de böyle zamanlarınız oldu mu mesela benım göğüslerim falan şişerdi.
cnmmm acabaa gzl hbrlermii alcazkızlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim . umutlanmak istemediğim için aklıma hep başka bi sıkıntı olduğu geliyor..hakkımızda hayırlısı artık. saat 5 te dr. randevum var bakalım ne diyecek. bu arada kızlar yumurtlama takibi için verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkür ederim. fakat ben ovulasyon testinden bahsetmedim dr. kontrolunde yumurta takibi yapan var mı diye sormak istedim. ben bu ay onu yapmak istiyorum. hani dr. lar ölçüyorlar sana yumurtanın büyüyüp büyümediğini çatlayıp çatlamadığğını söylüyorlar onu yaptırmak isityorum.. neyse bakalım beni neler bekliyor bugün bekleyip görücez.. ilginiz için çok teşekkürler kızlar.. dr. dan sonra haberleri paylaşırım. dua edin benim için kötü şeyler çıkmasın. daha düzelme adına normal olmak adına bişeylerle uğraşmak istemiyorum. ben bebeğim olsun istiyorum hepiniz gibi...dua edin banaaaa..
kızlar slm nasılsınız bakalım geçmişi okumadım walla bn yokken epey kaynatmışınız bn bi okuyim bakalım
Canım ne yaptın yaa iyice koptun vallahi yani ne bu güzelim korkunun ecele faydası mı var..?? hem emin ol da ona göre bari yeni ay çalışmalarına başlarsın demi ama??? Bu moda çok fazla girme bence derim olursa sürpris olsun demi ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?