Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Canim benimde karnim sis sanki akintilarim cogaldi bacaklarim cok agriyo bide ilginc bisee 11 mayista regl olmustum 14 mayista bitti normalde 5-6 gun surerdi.bittiinden beri yum testi yapiorum 19 mayista cift cizgi kipkirmizi gordum 19-20-21 mayis calistik neese erosum 19 mayista yumurtlamis olmam lazim die dusundum ama 20 mayista tek cizi gordum 21 mayista cok silik ama gormek icin sasi olmak lazim o derece bi cift cizgi bugun yani 22 mayista biraz daha cizgi koyuydu..Sanirim ben bi daha yumurtluucam yada bana bi haller oluyo ama ne cozemedim.Ya testler bozuk olamaz dimi yani normalde 40-45 gun de 1 regl oluyorum bu kadar kisa surede reglimin 8-9. gununde yumurtlayabilir miyim? acaba ben mi yanlis gordum simdi bi daha mi yum. lar gelio acaba?

Kizlar buda cift koyu kirmiziyi gordugum gunun ertesi gununden beri yaptigim testler.20 mayis soldan 1. tek cizgi var sadece 21 mayis yani ortadaki cok silik bir 2. cizgi 22 mayis yani en sagdaki ikinci cizgi biraz daha kuvvetleniyor.Bu kadar kisa surede hamile olmam mumkun olmiicana gore bu ne istir bi bile varsa anlatsin tekrar mi yumurtluyorum ?

metotraksat ilaçtan sonra 2 yıl hamile kalma dediler zatan bir kızım var 34 yaşındayım kızım 13 yaşında neyse 6 şubatta norlevo almak zorunda kaldım adet düzenim bozuldu dr hamile değilsin dedi farlutal verdi 50 gündür adet olamadım diye ama bir tane içtim ve çok sinir yaptı içemedim şimdi civanperçemi biberiye papatya gibi bitki çayları içiyorum bu arada dünkü ultrasonda olgun 1 yumurta var demişti bu nedemek sizce ben ne zaman adet olurum ltf bana yardım edin forumu çok beğeniyorum hep okuyorum ama bugüne kadar böyle yardım istiycemi hiç düşünmemiştim ltf beni de duyun bana da yardım edin adetim gelsin düzelsin ama doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum yok mu ilaçtan başka çareler

ikinci cizgiyi gördükten sonra devam yapma gereksiz kafan karisir bende senin kullandigin testlerden kullanmistim silik cizgi negatif demek zaten

olgun bir yumurtadan varsa çatlamaya hazırdır bebeğin olabilir herhan kendini bu kadar sıkma doktorun verdiği şeyleri kullan kafana göre hareket etme adet olamadıysan canım ısırgan otu çayını iç sanırım böyle durumlarda iyi geliyormuş

çizgiler belirgin olunca yumurtlama hazırsın demekktir buda adetin 14-21 arasında yumurtlasın şuan erken senin yumurtlaman için olmuyormu 28-31 günde görmüyormusun adetini

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tarifi: Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yumurta çatlatma kürü

Damacanadan yarım litre su alıp uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca 15-16 tane kuru incir ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşlanan kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.

Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek öğünlerden15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: 21 gün kür uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru incir kürünün her gün taze olarak hazırlanmasını, incirlerin ikiye bölünerek kaynayan suya atılmasını ve incirlerin dışında beyaz pudra varsa incirlerin ilk önce soğuk suda yıkanması gerektiğini belirtiyor.

ya tatlımm neyi bekliyon yaaa. eğer hamile isen sperm ve yumurtanın birleştiği gün kan tahlilinde çıkıyo. olmazsa olmaz yani ama ben senin yerinde olsam bi saniye bile beklemem. benim çalıştığım hastanede acil servisinde rica edince bakıyolar. yarım saate sonuç çıkıyo. yakınında acil servisi olan hastane yok mu
hadi inş bebiş geliyo olsun

kan testi yaptırırsan daha iyi sonuç alırsın yumurta takibi içinde eczanede satılan yumurtalama testi ile yumurtlamanı takip edebilirsin

kızlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim . umutlanmak istemediğim için aklıma hep başka bi sıkıntı olduğu geliyor..hakkımızda hayırlısı artık. saat 5 te dr. randevum var bakalım ne diyecek. bu arada kızlar yumurtlama takibi için verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkür ederim. fakat ben ovulasyon testinden bahsetmedim dr. kontrolunde yumurta takibi yapan var mı diye sormak istedim. ben bu ay onu yapmak istiyorum. hani dr. lar ölçüyorlar sana yumurtanın büyüyüp büyümediğini çatlayıp çatlamadığğını söylüyorlar onu yaptırmak isityorum.. neyse bakalım beni neler bekliyor bugün bekleyip görücez.. ilginiz için çok teşekkürler kızlar.. dr. dan sonra haberleri paylaşırım. dua edin benim için kötü şeyler çıkmasın. daha düzelme adına normal olmak adına bişeylerle uğraşmak istemiyorum. ben bebeğim olsun istiyorum hepiniz gibi...dua edin banaaaa..

canım yum. testını hıc kullanmadıgım ıcın o konuda bırsey dıyemem ama hamileliğinilk haftasında bıle olan belırtıler var kendımden bılıyorum ılk hamılelığmı cok ama cok erken frk ettım cok bılgısız olmama ragmen suankı durumum farklı kendımı cok dınlıyorum cok okuyorum ve cok ıstıyorum ondan etkılenıyor olabılırım ama o zaman hıc bılgım yoktu ve hemen hamıle kalınmaz die aklımın ucundan bıle gecmıyordu hamıleleık ama fark ettım ılk haftasında nette arattır hamılelık ilk hafta felan dıe kadınlar kulubu yada melekler mekanı var orda yasayanlar yazıyor ilk haftasında belırtılerden hamıle oldugunu anlayan cok ınsan var arastır ıstersen ... yumurtlamak konusunda ıse bır kadının ayda bır kez yumurtladıgını bılıyorum iki defayı hıc duymadım adetının kısa surmesı ıse aklıma ustten gormus olabılecdgını aklıma getırdı canım benım ıns hersey gonlunced olur

canım benım aslında korkuyorum galıba pozıtıf cıkacagını bı bılsem tekeden sut cıkarırım ben ama korkuyorum var hastaneler ama bakalım 1 hafta daha gecsın hayal kırıklıgı korkutuyor benı sımdı mutluuym kafamda acabalar olsa bıleee

hadı canım gelır gelmez haber ver ıns hersey yolundadır dualarımız senınleeeee...

çizgiler belirgin olunca yumurtlama hazırsın demekktir buda adetin 14-21 arasında yumurtlasın şuan erken senin yumurtlaman için olmuyormu 28-31 günde görmüyormusun adetini

Canim sorunda o ya zaten ben cift cizgiyi hemde koyu koyu ikiside esit oranda 19 mayista gordum zaten ertesi gun resimde oldugu gibi 20 mayisata yani hic bisee yoktu.21 mayista 2. cizgi cikti yine ama cok silik 22 mayista yani dun 2. cizgi biraz daha koyu oldu bu gun saat 4.30 ta tekrar yapicam eger bu gittikce koyulasirsa bi daha mi yumurtliicam demek ondan sordum.Yani ben 40-45 gunde 1 adet goruyorum zaten reglimin 3 gunde bitip 9. gunu de cift koyu kirmiziyi gormem biraz garipti acikcasi..simdi gene cift cizgiler gun be gun koyulasmaya basladi.

Canim cok saol verdigin bu incir kuru bilgisi icin emin ol bi cok kisinin isine yariyycak

Canim dualarimiz hep seninle hepimizle olsun yarabbim hayirli ve saglikli olacaksa evlat nasip etsin yoksa bos hamilelegin ne anlami var evlatlarimizi sag goremedikten sonra.Allah yardimcimiz olsun kardesim biz calisalimda gerisi artik Allahin taktiri.Muhakkak dr. dan gelince yaz bilgilendir bizi meraktan oluruz bak ona gore

Saol erosum yaaa..Walla hamilelik testi yaptim dun ustten gorsem pozitif cikmaliydi diimi ? Ben de negatif cikti ama yumurtalik testinde gariplik var iki koyu kirmizi goruosan bu 24-48 saat icinde yumurtliicaksin demek e bende 19 mayista gordum 20 mayista tek cizgi negatifti sonra gene cizgiler cikmaya basladi haiften gun be gun koyu oluyo bugunki testte de dunkinden koyu cikarsa ben 2. kez yumurtliicam heraldeBen bi cok yerde okudum bazi kadinlar bazen ayda 2 kez yumurtlayabiliomus bilmem ne derece bana uyuyor ama gorucez artik:44:

mrb maxderin nasılsın cnm
yumurta atakibine başlasan cnm olmazmı hani adet düzensizliğin varmış ya
ona göre ne xzaman yumurtlayacağını doktorun söyler sana

Canım ne yaptın yaa iyice koptun vallahi yani ne bu güzelim korkunun ecele faydası mı var..?? hem emin ol da ona göre bari yeni ay çalışmalarına başlarsın demi ama??? Bu moda çok fazla girme bence derim olursa sürpris olsun demi ama :)))

kızlar slm nasılsınız bakalım geçmişi okumadım walla bn yokken epey kaynatmışınız bn bi okuyim bakalım

kızlar yaa adetime 2 gün var ama bende adet belirtisi yok sizin de böyle zamanlarınız oldu mu mesela benım göğüslerim falan şişerdi.
cnmm o çok normalmiş artık eski belirtiler olmayabilirmiş weya yeni başka belirtilerde olabiliyomuş böle durumlarda...
cnmmm acabaa gzl hbrlermii alcaz
ayyy allahım hayırlısı olacaksa olsun hepimiz için tüm dualarım kalpten seninle cnmm bze hmn hbr wer...
maxderim eros kızlar walla şu testler hakkında hç bilgim yok bnm kullanmadımda hiç ....

eşimin bu hamılelık belırtılerınden felan haberı yok yalnız kendı kendıme :) zaten yumurtlama zamanı gectı bebek yoksa bıdahakı ay hızla baslarız adete yakın ılışkılerdekı hamılelıkler sağlıklı olmuyor zaten en ıı yumrtlama zamanındakıler o yuzden tatılde sayılırız ay n e yapsamkı acabaaa ayın 3 nu bekleyımm adet olmazsam gıderım dıe dusunuyordum ama

maxderın cım aklıma ne geldı ya 21 kısa 35 gunden uzun olursa yumurtlamadıgına ısaretmıs bır doktora gorunsene yada doktor gozetmınde yumurtlamanı takıp et o testte felan sorun olabılır ben onlardan hıc anlamıyorum o yuzden tam bırsey yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…