Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ya kızlar bırsey soracagım devlet has.kan testını yapıyorlarmı yapıyorlars agıdıp ne demek lazım acaba . burda kan testı 35 tlmıs sureklı para vermek ıstemıyorum bosuna negatıf se

ya kızlar bırsey soracagım devlet has.kan testını yapıyorlarmı yapıyorlars agıdıp ne demek lazım acaba . burda kan testı 35 tlmıs sureklı para vermek ıstemıyorum bosuna negatıf se

Erosum ben kanda yapilan gebelik testinin 10-15 gunden evvel cikmadigini biliyorum adet zamani yaptir diicem ama onuda bilmiyoruz suan aksama oldugu icin.Kadin dogum bolumunun yapmasi lazim ya da saglik ocaklari yapabilir aile hekimliginin oldugu yerler falan.Bence sen bekle azicik daha oole git 10 gun oldu daha diosun hamile kalma ihtimalin olabilecek gun hangisi acaba? yani ilk 10 gun once mi temasta bulundunuz yoksa bi kac gun sonra mi?Cunku bu durumda 10 gun olma ihtimali olmayabilir bile

ya bekleyecegım zaten 10 mayısta ılışkı oldu 10-12-14-16 da oldu sanırım bole işte ama hıssedıyorum sankı bızım buralarda pahalı dedıler ıdrar testıde gec sonuc verıo hastahane yaparmı randevu lazımmı merak ettım 10 felan beklerım ya

kızlar kimse yok şu an ama girince mutlaka bişeyler yazın bana.. en son ayın 2 sinde regli gördüm ilk 2 gün çok az oldum sonra bişekilde söktü ve normal adet şekline girdi. sonra daha öncelerden bildiğim için erken yumurtladığımı regli bitiminden 2 gün sonra ovulasyon testimi yapmaya başladım. elimde son 10 tane vardı kızlar her gün yaptım hep 2.çizgi silik çıktı. ha bugün koyulaşır ha yarın koyulaşır derken testler bitti ama o koyulaşmadı . tabi ben bu arada çalışmalarada devam ettim ama yumurtamın çatlamadığını düşünüyorum. fakat ayın 19 inde peçetede bir kaç damla kırmızılık gördüm. ertesi gün yani ayın 20 sinde ve 21 in de çok az az ama adetmiş gibi fakat hep kahverengi kanamam oldu. dün geceden bu yana da pedime hiç bişey gelmemiş fakat bir kez koyu renkli olarak peçeteye geldi yine.. ben ne olduğunu inanın çözemedim. insan 18 gün içinde regli görürmü? buna 6 günlük adetimde dahil arkadaşlar. neler oluyor banaa çok üzülüyorum. korunmayı bıraktım düzenim değişti. düşükkten önce hiç böle değildim 26 günde bir hiç şaşmaz adet olurdum. şimdi karman çorman oldum. bu arada bu ay tutmazsa diye eşimle konuşurkende yumurta takibi yaptırmaya karar vermiştik. dr. u aradım ulaşamadım. yarın tekrar arayıp hemen gitmek istiyorum. ama kızlar canım çok sıkılıyor. geçen ay da tüm horman testlerim ve daha başka bi sürü testte yapıldı çok şükür bütün değerlerim normal gözüküyor .. ama değerler normalken bendeki bu tutarsızlık ne anlamış değilim.. kızlar bir bilgisi olan yardım etsin ... bi de yumurtlama takibi yaptıranlar varsa aranızda nasıl bişey nasıl bi yol izlenecek bilgilendirsin beni lütfeeeennn...uzun yazdım kusura bakmayın.. öpüyorum hepinizi.

Canim buradaki forumlari hep okuyorum ben cunki yazilanlar canli kanit..Anlattigin seyler ya sende bir duzensizlik ya da hamilelik oldugunu gosteriyor ama bir takim testler yaptirmissin ve normal cikmis bu da geriye bir tek hamile olabilecegin ihtimalini birakiyor simdiden gozun aydin diyeyim cnm ama bu benim yorumum tabii Dr. falan degilim.

Yazilanlara gore yumurtlama testinde surekli 2 cizgi cikmasi hali hamile olan arkadaslarda ya da yumurtlamaya yakin cikiyor ama senin daha regln biter bitmez yumurtlaman dusuk bi olasilik olmaz degil tabii bunu yasayan hanimlar var ama cok nadir yani tekrar hatirlatirim Dr. falan degilim ama benim yorumuca sen hamile olabilirsin.

Bahsettigin sonradan gelen kanama ve kahverengi kanama da yerlesme kanamasi oldugunun isareti kanimca walla Allah hayirlisi ile net olarak hamile oldugunu ogrenmeni nasip etsin insallah..

Geriye sadece biraz beklemek kaliyor bir sonraki adetin ne zaman olucaksa ondan bi kac gun once kan testi yaptirirsan sanirim hamileleik var ise cikicaktir

Yumurta takibine gelince kac gunde bir adet goruo isen 14 cikarip o gunu yumurtlama gunu olarak kabul ediyor tip alani ve diyorki siz bundan bi kac gun once yumurtlama testi yapin..Ama bence adetinin bittigi gunden itibaren her gun 1 tane test yapmalisin.Aldigin test iki cizgi cikmasi gereken test saniyorum cunki bide gulen yuz var.hergun 3-4 gibi ya da 4-5 gibi bu testi uygulaman tavsiye ediliyor.Markadan markaya degissede uyandigin zaman ilk idrarinla bu testi uygulamaman lazim genelde.ilk idrarini yapip sonra su veya herhangi bir icecek kullanmadan 4 saat bekleyip 3-4 gibi ya da 4-5 gibi bu testi uyguluosun.Bir kaba idrarini yapip test cubugunu max seviyeye kadar sokuyosun icine 10-15 saniye tutup (en fazla) duz bir zemine koyup bekliosun eger tek cizgi ise negatif ,cift cizgi ama biri silik ise negatif ancak yumurtlamanin yakin oldugunu gosteriyor ve cift cizgi ayni koyulukta ise pozitif bu da demek oluyor ki 24-48 saat icinde yumurtliicaksin.Senin durumun farkli 10 gundur yumurtlaman yakin olarak gostermez test tahminimce hamilesin arkadasim

Son düzenleme:
adet gunlerımı yazayım kızlar ona gore ne zaman test yapayım konusalım
26.02
23.03
07.04
05.05
işte adet gunlerım kızlar sızce ne zaman test yapayım yada bır dahakı adetı ne zaman olmam gerekıyorrr sizce .....

bence yasadıkların yerleşme kanaması olabılır ama tabı umutlandırmak ıstemem sonra uzulmeyelım .peki hamılelelık belırtılerını yasıyormusun kokulara karsı duyarlılık mıde bulantısı bas donmesı kaslarda agrı ılk belırtılermıs bırınden bırını yasıyormusun bı kan testı felan yaptırsana bakalım bır ama sunuda soleyım benımde arka arkaya aknamalarım olmustu azlı coklu hep gıttım kurtaj sonrası olabılır normal dedıler bunuda degerlendır tabı ınss hamılesındır ıns

kan testi yaptırırsan daha iyi sonuç alırsın yumurta takibi içinde eczanede satılan yumurtalama testi ile yumurtlamanı takip edebilirsin

listene benide eklermisin canım kürtaj oldum
9 haftalık
2 ay korunma süresi

kızlar yaa adetime 2 gün var ama bende adet belirtisi yok sizin de böyle zamanlarınız oldu mu mesela benım göğüslerim falan şişerdi.

bilmiyorum ama bır hıs varkı sankı hamıle gıbıyım cok ta emınım garip birşey ya ama hıc bır belırtı yokkk

bakalım canım ya beklemek zor gelıo bıde adet tarıhımıde bılmıyorum kı duzenı bozulmustu ya ondan ne zaman test yapacm onu bıle bılmıyorum kkı

Ayy canım yaa çok heyecanlandım..İnşallah hislerin doğrudur o kadar ihtiyacım varki şu anda güzel bir habere.İnana kendim olmuşum gibi sevineceğim..Allahıma şimdiden dua etmeye başladım bile inşallah hayırlısı ile sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip eder..Nolur ona uzun ömürler yaz diye... Canım benim inşallah doğrudur..Haydi haberini beklioruz.. Ne zaman netleşecek yani en son adetin ne zamandı??

Aaa canım sağlık ocaklarında bile yapıyorlar..Bence sen hiç bişi deme adetim geçti gebemiyim test yaptırmak istiyorum dersen hemen yapıyorlar???

Canım yaa bazen yani adetin yeniden düzene girene kadar böyle kanamalar olabilir demişti doktorum yani adetin gibi değil ama az bişi lekelenme gibi gelebilir o zaman korkma demişti ... Ama senin mutlaka doktorunla görüşmen en güzeli bence...

Canım günlerini doğru yazdığından eminmisin yani 23.03 ile 07.04 arası çok yakın değil mi ?
Ama yinede her ihtimale karşı bence 02.06 yeni tarih olsa desek haftaya falan netleşir gibi
bence sen bir hafta daha bekle öyle git derim çünkü çıkmazsa şimdi üzülme canım benim...

23.03ile 07.04 arası bırde kanamalarım uzun surdu az bıttı 7 sınde yıne basladı doktorada gıtmısytım sorun yok kurtajdan sonra olabılır herseyın normal demsıtı canım bekleyecegım canım zaten belırtılerı psikolojık olarakta yasıyor olabılırım nezleyım aynı zamanda bogazlarım cok sıs gazım oluyor ama grıptende kaynaklanıyor olabılır bas donmesı cok az bı an olur gıbı oluyor bırde ıste koku oldu ıkı defa tıksındım anlatmıstım ya birde akıntım cogaldı bugun sankı bırazcıkta cok az ama belım agrıdı ama cok okuyorum psıkojıkte oalbılır cok yasayan varmıs bazen vucut dusunduklerımıze gore de hareket edebılıyormus ortada bırsey yok ama ben okudukça dusundukce kendı kendımı yanıltıyor olabılırım kafam karısık boşunada test yapmak ıstemıyorum ya moralım bozulcak

Aaa canım sağlık ocaklarında bile yapıyorlar..Bence sen hiç bişi deme adetim geçti gebemiyim test yaptırmak istiyorum dersen hemen yapıyorlar???

ay hadı bakalım bende bıuraya yenı tasındım ya sağlık ocagı ters yerde mıs mınubusle felan gıtmek lazımmıs aile hekımlıgı cıktı diğer sağlık ocaklarıda bakmıyor bırde onu bulcam yaa

ya ıns canım ıns ama yanılıyorda olabırım yada kendımı cokmu dınlıyorum acaba ama benılk gebelıgımıde cok erken fark ettım cok erken hemde 2 haftalıkken felan dusun yanı o zamanda adetım duzensızdı allah onu nasıp etmedı bunu eder ıns karnımda bısıs bı sıskı sormayın adet belırtısıde olabılır of allahım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…