o günleri bi görelim de ben her profilden resimler yüklerim buraya :))göbek değil o bebk bebek:)) tmm cnmm yüklerim eh ilerdee sendende semradande bekliyos
tmm cnmm daha gzlleri sizin için gelecek....
miragee saol cnm bnm:))
yasemiin durumlar nesıl cnm??
ayyyy şu kız adet olacam diye diye adet olcak wallakızlar bişey söyleyin ya yasemine nolur:26:
ben böle oldum şuan:)
valla benim göbek seninkinden daha beter kendimden nefret ediorum 65 kilo olmuşum bebek düştüünde 60 kiloydum allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmşişman oldum şişman zaten boyumda ufak yavru günlük pedimi koydum altıma adet bekliom ateşim düşmedi henüz bugün olmam yani ama kesin adet olcam sanki onu hissediom perşembeye kadar olmazsam kan testi yaptrıcam direk
yaa öle deyip durma bak bnm bi arkadaşım bu ay diyodu adet olucam galibaa hiç belirti yok bgn olcam bgn olcam diyodu sinir ediyodu bni ama olmadı :))
ayy evet yasemin önce aklından at şu adeti gelirse de bu ne yaa şimdi hamileydim ben kırmızı bişey gördüm nedir bu kızlar filan de...yok adet filan hamiel olacaksın sen...ayyyy şu kız adet olacam diye diye adet olcak wallaKızlar bişey söyleyin ya yasemine nolur:26:
birakin desin, nazlim da olmasin yeter ki biz sinir olalim o dedikce birsey olmaz
bu arada tebrik ederim Allah nazarlardan korusun bebisin ve senicok cici duruyor gobusun
bence de nazlimmm
sen cok uzun zamandir adet olucam diyorsun, dpo 1lerden beri belki dekeske olmasan da iyi bir sasirsan sen bu ay
yaa öle deyip durma bak bnm bi arkadaşım bu ay diyodu adet olucam galibaa hiç belirti yok bgn olcam bgn olcam diyodu sinir ediyodu bni ama olmadı :))
birakin desin, nazlim da olmasin yeter ki biz sinir olalim o dedikce birsey olmaz
bu arada tebrik ederim Allah nazarlardan korusun bebisin ve senicok cici duruyor gobusun
alemsiniz kızlarrrrrrrrrr seviyom hepinizi bakalım bi yarın olsunda ona göre bakarız hayırlısıyla benim umudum yok yanılmayı o kadarrrrrrrrrrrr çok istiyorum ki bunu anlatamam size
ayy evet yasemin önce aklından at şu adeti gelirse de bu ne yaa şimdi hamileydim ben kırmızı bişey gördüm nedir bu kızlar filan de...yok adet filan hamiel olacaksın sen...
cnm bura gördügün sadece http://lt2f.lilypie.com/nRDVp2.png yazan kısmı yapıştırcan dene bakalım
kızlarr gunaydınnn nasılsınızzz
benım kocıs iş dolayısıyla sehır dısında bende yalnızımmm bu gece ne yapcem bılmıorum amannn olsalar bı dert olmasalar bııı :))
nazlım bende klomen kullandıgım ay bal corek otu tarcını kullanmıstım tam degıl ama gordukce atıodum agzıma kotu bı taı var hemen yutmaya calısıodummmmm
mugeeee cımm 5,5 yıl dıle kolay be canım senı gercekten cok anlıyorum allahtan bu konuda kocam ıyıdır hep bana bıraktı koruncam korunalım korunmucam korunmayalım hıc karısmaz yanı ama senın sabırsızlıgın cok normal ve bence artık bekleme gercekten bu konuda uzman bırılerıne gorunnn benım altı ay olmadı asılamayı arastırmaya baslamıstım bu konu ole bıseykı ınsanı yıyıp bıtırıo omru gıdıo aklı baska seylere calısmaz hala gelıo tek ıdeal bı bebk oluo bende madem ole herseyı yapıcam dedım bence sende dene
bu ay ayrı olan tek ne var bilionmu geçen aylarda hep kendimi hamile sandım bu ay sanmıyom
bu belirti olabilirmi:):):).
bence önemli bi belirti:)bu ay ayrı olan tek ne var bilionmu geçen aylarda hep kendimi hamile sandım bu ay sanmıyom
Bu belirti olabilirmi:):):).
selam canlarım ben geldimm herkes nasıl bakalımgeçmişi okuyamadım henüz umarım bi sıkıntı yoktur bugün tüp bebek druma gittim ve hayırlısıyla tedaviye başlıyoruzzzzz yarından itibaren iğnelerimi kullanıcam bide vitavin verdi drum regl görene devam bana çok dua edin canlarımmmmm :109:
selam canlarım ben geldimm herkes nasıl bakalımgeçmişi okuyamadım henüz umarım bi sıkıntı yoktur bugün tüp bebek druma gittim ve hayırlısıyla tedaviye başlıyoruzzzzz yarından itibaren iğnelerimi kullanıcam bide vitavin verdi drum regl görene devam bana çok dua edin canlarımmmmm :109:
benimddeeeeeee kilodannnnn :))kız yonca benim göbeğim şuan da o kadar biliyomusun :)))))
yaaaaaaa benimde koca göbüşüm varrr :)) yaaaaa deme öle dövcem seni nazlım Allah senin için hayırlısı neyse onu versin :))valla benim göbek seninkinden daha beter kendimden nefret ediorum 65 kilo olmuşum bebek düştüünde 60 kiloydum allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmşişman oldum şişman zaten boyumda ufak yavru günlük pedimi koydum altıma adet bekliom ateşim düşmedi henüz bugün olmam yani ama kesin adet olcam sanki onu hissediom perşembeye kadar olmazsam kan testi yaptrıcam direk
kesinlikleeeee eevvveeetttttbu ay ayrı olan tek ne var bilionmu geçen aylarda hep kendimi hamile sandım bu ay sanmıyom
bu belirti olabilirmi:):):).
kısslar hepinize çok teşekkürler rabbim benle birlikte herkese versin canlarım benim inanının hep dualarımdasınıziyki varsınızzz çok seviyorum hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk
OYY CANIM aLLAH YARDIMCIN OLSUN HERŞEY ÇOK İSTEDİĞİNİZ GİBİ GİDER İNŞALLAH...selam canlarım ben geldimm herkes nasıl bakalımgeçmişi okuyamadım henüz umarım bi sıkıntı yoktur bugün tüp bebek druma gittim ve hayırlısıyla tedaviye başlıyoruzzzzz yarından itibaren iğnelerimi kullanıcam bide vitavin verdi drum regl görene devam bana çok dua edin canlarımmmmm :109:
BENDE BENDE SENİ SEVİYORUMMM :) HEPİNİZİ SEVİYORUM YİKİ VARSINIZ VALLAAAAkısslar hepinize çok teşekkürler rabbim benle birlikte herkese versin canlarım benim inanının hep dualarımdasınıziyki varsınızzz çok seviyorum hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?