Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

göbek değil o bebk bebek:)) tmm cnmm yüklerim eh ilerdee sendende semradande bekliyos

tmm cnmm daha gzlleri sizin için gelecek....
miragee saol cnm bnm:))

yasemiin durumlar nesıl cnm??
o günleri bi görelim de ben her profilden resimler yüklerim buraya :))

yaa öle deyip durma bak bnm bi arkadaşım bu ay diyodu adet olucam galibaa hiç belirti yok bgn olcam bgn olcam diyodu sinir ediyodu bni ama olmadı :))

yaa öle deyip durma bak bnm bi arkadaşım bu ay diyodu adet olucam galibaa hiç belirti yok bgn olcam bgn olcam diyodu sinir ediyodu bni ama olmadı :))

birakin desin, nazlim da olmasin yeter ki biz sinir olalim o dedikce birsey olmaz
bu arada tebrik ederim Allah nazarlardan korusun bebisin ve seni cok cici duruyor gobusun

ayyyy şu kız adet olacam diye diye adet olcak walla Kızlar bişey söyleyin ya yasemine nolur:26:
ayy evet yasemin önce aklından at şu adeti gelirse de bu ne yaa şimdi hamileydim ben kırmızı bişey gördüm nedir bu kızlar filan de...yok adet filan hamiel olacaksın sen...

ayy evet yasemin önce aklından at şu adeti gelirse de bu ne yaa şimdi hamileydim ben kırmızı bişey gördüm nedir bu kızlar filan de...yok adet filan hamiel olacaksın sen...

bu ay ayrı olan tek ne var bilionmu geçen aylarda hep kendimi hamile sandım bu ay sanmıyom
bu belirti olabilirmi:):):).

cnm bura gördügün sadece http://lt2f.lilypie.com/nRDVp2.png yazan kısmı yapıştırcan dene bakalım

olduuuuu çok teşekkür ederim bi ara sıyırıcam sandım beceremedim diye

semra senin aşılamayı düşünürken mi oldu yoksa aşılama mı? Sorma gerçekten çekmeyen bilmiyor. Artık en yakın arkadaşıma bile anlatmaya utanıyorum. İki lafımdan biri bebek hiçbişey dindirmiyo hasretini

selam canlarım ben geldimm herkes nasıl bakalımgeçmişi okuyamadım henüz umarım bi sıkıntı yokturbugün tüp bebek druma gittim ve hayırlısıyla tedaviye başlıyoruzzzzz yarından itibaren iğnelerimi kullanıcam bide vitavin verdi drum regl görene devam bana çok dua edin canlarımmmmm:109:

ayyyyy cnm bnmmm hadi işlhh herşey gönlüne göre olsunn allah yanında olsun cnmmmm

Allah beraberinizde olsun ketenhelvam. her işiniz rast gitsin inşallah...

kız yonca benim göbeğim şuan da o kadar biliyomusun :)))))
benimddeeeeeee kilodannnnn :))
yaaaaaaa benimde koca göbüşüm varrr :)) yaaaaa deme öle dövcem seni nazlım Allah senin için hayırlısı neyse onu versin :))
bu ay ayrı olan tek ne var bilionmu geçen aylarda hep kendimi hamile sandım bu ay sanmıyom
bu belirti olabilirmi:):):).
kesinlikleeeee eevvveeettttt

ayyyy bitanem yaaa çok çok sevindim bizim bi arkadaş tüp bebek yaptı ve hemen tuttu şimdi 4 aylık hamişşş inşallah seninde hemmen tutar :))) Allah yardımcınız olsun :))

esram dualarımız seninle rabbim yanında olsun inşallahhhh

kısslar hepinize çok teşekkürler rabbim benle birlikte herkese versin canlarım benim inanının hep dualarımdasınıziyki varsınızzz çok seviyorum hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk

kısslar hepinize çok teşekkürler rabbim benle birlikte herkese versin canlarım benim inanının hep dualarımdasınıziyki varsınızzz çok seviyorum hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk

bizdddeeeeeee seniiiiii bitanemmm sende iyiki varsınnn

OYY CANIM aLLAH YARDIMCIN OLSUN HERŞEY ÇOK İSTEDİĞİNİZ GİBİ GİDER İNŞALLAH...
BENDE BENDE SENİ SEVİYORUMMM :) HEPİNİZİ SEVİYORUM YİKİ VARSINIZ VALLAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…