hadi yoncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar brzdan eklicem szin için foto bekleyin geliyoeuz:))
herkes kız diyoo, çin takvimide kız diyo:) bende kız olcak herhalde dedim yoksa içime doğmuyo :) hepimiz muhteşemizzzz
oyy minicik daha maşallah size...Eki Görüntüle 315124
işte biiz:) hadi bakalım teyzeli bzm için 3 ihlah 1 fatiha okuyup gönderin
Eki Görüntüle 315124
Eki Görüntüle 315124
amin cnm sağlıklı olsun da inan hiç farketmez,,, başka hiç bişey istemem..rabbim sağlığıyla gelmesini nasib etsin inşallah benim oğlanda çin takvimi tutmuştu
Eki Görüntüle 315124
evet yaa kalın kazak net olmamış:))rabbim 40. haftaları göstersin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
yoncam çıplak olsan daha belli olurdu şimdi:) inş. karnı burnunda fotolarda yüklicen buraya yesin teyzesi oğluşunu.
oyy minicik daha maşallah size...
ay yoınca ağlamadıysam ......... oy kurban olurum ben ona kurbann canım benim yaa nasıl güzel olmuşsun bebeğimm ben okudum üfledim karnına :)duamıda ettim rabbim sağ salim kucağına almasını nasib eyle diye
cnmmmm yaaaa maşşalhhhhh negüzelll Allah nazardan saklasınnnn
amiiiin kızlaaar saolun darısı başınıza olsun işlhh szlerinde göbişleri kocaman olsun işlhhhhrabbim 40. haftaları göstersin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
yoncam çıplak olsan daha belli olurdu şimdi:) inş. karnı burnunda fotolarda yüklicen buraya yesin teyzesi oğluşunu.
hadi yaaa bnm anca şişiyo kuzumkız yonca benim göbeğim şuan da o kadar biliyomusun :)))))
yonca hareketlerini hissediyor musun kuzum?
canım hocalar yazıo o zaten bı dua bendede var sımdı benım kaynana kayınpeder yaptırmıslar bana bende takıyorum camılere gıt bı danıs derım cok onemlı cunku ozellıkle kalbı duran bebekler ıcın yaptırın dıolar yada sureklı bebgı dusen kadınlara bence yaptır ne fark ederkı bı dua sonucta
canım hıc bısey olmadı ben sadece ruya gormustum 11 gunluk mu hftalıkmı hamıleyım dıodum arıodum herkezı ama hıc bı belırtım yoktuuu arada agrım oluodu ılaclardandır dıodum
canım bence hemen bu ay kullannn hıc bekleme o kadar cok hamıle kalan varkı bende bastan ılacla gebelıkmı olur dıodum ama olmayınca olmuo ıste zaman akıp gecıo bızde kendımızı yıyoruz mıllet asılama tup bebek yaptırıo onlarda sunı dısarda dolleyıp sana nakledıolar ama ne yapacaksın mecbur yanı olmayınca bence sende hemen doktora gıt adet ovulasyon hesaplayacagına bebegının dogumunu hesaplamak bence daha guzell
Eki Görüntüle 315124
tatlım benimki çok yemek yemekten oldu amaamiiiin kızlaaar saolun darısı başınıza olsun işlhh szlerinde göbişleri kocaman olsun işlhhhh
ılgım çıplak pozmu istiyon kuzum sen ayy utanırız biz öleee::)) haftayada öle gösteririm
hadi yaaa bnm anca şişiyo kuzum
yok cnmm daha değil arada bşler oluyo ama daha okkalı bi tekme yemedim dr 18. haftadan snr duyabilirsin dedi
amiiiin kızlaaar saolun darısı başınıza olsun işlhh szlerinde göbişleri kocaman olsun işlhhhh
ılgım çıplak pozmu istiyon kuzum sen ayy utanırız biz öleee::)) haftayada öle gösteririm
hadi yaaa bnm anca şişiyo kuzum
yok cnmm daha değil arada bşler oluyo ama daha okkalı bi tekme yemedim dr 18. haftadan snr duyabilirsin dedi
göbek değil o bebk bebek:)) tmm cnmm yüklerim eh ilerdee sendende semradande bekliyostatlım benimki çok yemek yemekten oldu amanormal olan seninki... neyse haftaya daha güzel fotolar istersi artık..
canım biz görmesek de sen görüyorsun o da güzel:) yani ince bi tişörtle fena olmazdı hani:)
göbek değil o bebk bebek:)) tmm cnmm yüklerim eh ilerdee sendende semradande bekliyos
tmm cnmm daha gzlleri sizin için gelecek....
miragee saol cnm bnm:))
yasemiin durumlar nesıl cnm??
bak dirmite, nazlim da regl olcam dio. boşu boşuna hormon aldılar kızlarım...daha bekliycem ben inat ettim bi kere.
nazzzz muhteşemsiniz. maşallah 41 kere 41bin kere maşallah size...:) büyüdükçe göster bıdıkını bize...
valla benim göbek seninkinden daha beter kendimden nefret ediorum 65 kilo olmuşum bebek düştüünde 60 kiloydum allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmşişman oldum şişman zaten boyumda ufak yavru günlük pedimi koydum altıma adet bekliom ateşim düşmedi henüz bugün olmam yani ama kesin adet olcam sanki onu hissediom perşembeye kadar olmazsam kan testi yaptrıcam direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?