Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Eki Görüntüle 315124
işte biiz:) hadi bakalım teyzeli bzm için 3 ihlah 1 fatiha okuyup gönderin

ay yoınca ağlamadıysam ......... oy kurban olurum ben ona kurbann canım benim yaa nasıl güzel olmuşsun bebeğimm ben okudum üfledim karnına :)duamıda ettim rabbim sağ salim kucağına almasını nasib eyle diye

oyy minicik daha maşallah size...

cnmmmm yaaaa maşşalhhhhh negüzelll Allah nazardan saklasınnnn

rabbim 40. haftaları göstersin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
yoncam çıplak olsan daha belli olurdu şimdi:) inş. karnı burnunda fotolarda yüklicen buraya yesin teyzesi oğluşunu.
amiiiin kızlaaar saolun darısı başınıza olsun işlhh szlerinde göbişleri kocaman olsun işlhhhh
ılgım çıplak pozmu istiyon kuzum sen ayy utanırız biz öleee::)) haftayada öle gösteririm
kız yonca benim göbeğim şuan da o kadar biliyomusun :)))))
hadi yaaa bnm anca şişiyo kuzum
yonca hareketlerini hissediyor musun kuzum?

yok cnmm daha değil arada bşler oluyo ama daha okkalı bi tekme yemedim dr 18. haftadan snr duyabilirsin dedi

bak dirmite, nazlim da regl olcam dio. boşu boşuna hormon aldılar kızlarım...daha bekliycem ben inat ettim bi kere.

Eki Görüntüle 315124
işte biiz:) hadi bakalım teyzeli bzm için 3 ihlah 1 fatiha okuyup gönderin

nazzzz muhteşemsiniz. maşallah 41 kere 41bin kere maşallah size...:) büyüdükçe göster bıdıkını bize...

tatlım benimki çok yemek yemekten oldu ama normal olan seninki... neyse haftaya daha güzel fotolar istersi artık..

canım biz görmesek de sen görüyorsun o da güzel:) yani ince bi tişörtle fena olmazdı hani:)

tatlım benimki çok yemek yemekten oldu ama normal olan seninki... neyse haftaya daha güzel fotolar istersi artık..
göbek değil o bebk bebek:)) tmm cnmm yüklerim eh ilerdee sendende semradande bekliyos
canım biz görmesek de sen görüyorsun o da güzel:) yani ince bi tişörtle fena olmazdı hani:)

tmm cnmm daha gzlleri sizin için gelecek....
miragee saol cnm bnm:))

yasemiin durumlar nesıl cnm??

göbek değil o bebk bebek:)) tmm cnmm yüklerim eh ilerdee sendende semradande bekliyos

tmm cnmm daha gzlleri sizin için gelecek....
miragee saol cnm bnm:))

yasemiin durumlar nesıl cnm??

valla benim göbek seninkinden daha beter kendimden nefret ediorum 65 kilo olmuşum bebek düştüünde 60 kiloydum allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmşişman oldum şişman zaten boyumda ufak yavru günlük pedimi koydum altıma adet bekliom ateşim düşmedi henüz bugün olmam yani ama kesin adet olcam sanki onu hissediom perşembeye kadar olmazsam kan testi yaptrıcam direk

kuzum doktorum dedi klomenin etkisi 2-3 ay devam eder şu günler ilişki önerdi walla tedaviyle umutlarım büyüdü ama olsun pişman olmadım şuan akışına bıraktım belli bir süre ondan sonra olmazsa tedaviye tam gaz eşimle devam edecez... beklemek zaman kaybı bence ama ilk önce rabbim nasip edecek tabi

ayyyy şu kız adet olacam diye diye adet olcak walla kızlar bişey söyleyin ya yasemine nolur:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…