Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyen buraya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aslında o ekşi ve tatlı olayı herkeste tutmayabiliyormuş.Benim bir arkadaşım 2 oğlundada ekşi ve tuzluyu çok yemiş.Kızı olan arkadaşlarımsa aksine tatlıyı çok yediklerini söylerler.Ama tuttuğuda oluyor tabii Örnek ben :) ayva yedim bol bol :) kızıma :)

yaaa bunların doğrulukk payı okadardaa net deill zatenn çin takvimide yanıltıo adamıı bu yüzük hakkeden doğru biliotabi takdir alllahın

Rabbim gönlüne göre versin inş. anladığım kadarıyla senin gönlün kızdan yana :)
bunu kendime itiraf etmekten korkuyorum ama sanırım öyle cnm :kedi:
umarım önümüzdeki ay kesin belli olur.Allahtan hayırlısını diliyorm :CüvCüv:
öptm şeker opuyorumnanaktan

beyzacğm hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorm :teytey:

tatlım sırası derken nasıl anlamadım, nasıl bakmam gerekiyor:ecrin_bebek:

yani ilk yaptığında ilk bebeğini gösterir şuan ilk bebeğinse karnındaki 1. yaptığın muhtemeeln odur yani eğer 2. cocuğuna hamileysen 1.yi yapıp 2.sine bakmann lazımm karnındaki için okişş hihoyyyt

vallabenim ne makas -bıçak testi,ne kafadan tuz dökmeler,ne alyans sallandırmalar hepsi erkek göstermedi. kız gösterdi
ayrıca çin takvimi, kan yenilenme olayı,yumurtlama gününe göre yapılma olayı ,göğüsten gelen sıvı ile tahmin,vb. herşeyde kız çıktı. ama dr.lar ısrarla pipi gösteriyor. Ama bende ısrarla ilk günden beri hep içime kız doğuyor. erkek ismi bile düşünemiyoz aklımıza gelmiyor. herkes kız diyo.....
5 hafta sonra sonucu yazarım.

bekliyoruzzzzzzzzzz delikafadulden

Seninkide benim hikayeme dönmüş bendede herşey erkek gösterdi,yakınlarım dışardan görenler falan herkes erkek yorumu yaptı.Ama bugünde ayrıntılı ultrasonda doktor %1500 kız dedi.Eşimde acaba vardı bir erkek bir kız dendiği için.Bugün artık o da inandı kız olduğuna.Ben kızımı hayran hayran seyrediyordum o sırada ultrasonda.Hıçkırıyordu annesinin kuzusu :) Eşimin içinde azda olsa erkek uhdesi kalmış gibi geldi bana.Bugün biraz çıtlattım belliki içinden erkek geçiyordu yada diliyordu.Dedimki bir dahaki sefere inş. oğlan olur dedim.İnş. deyince anladım belliki erkek istemiş kocacım :) Ama bilmiyorki o güzel kız sağlıklı ve hayırlısıyla doğunca Allahın izniyle inş. babasının peşinden ayrılmayacak aşık olacak ona :) Bense ikisinede aşığım :kedi:

masal gibi geldi yazdıkların. Allah sevginizi eksiltmesin. gönlünüze göre versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…