bu arada ekşi ve tatlı yenildiği zaman da cinsiyeti tahmin edenler varmış
mesela benm annem kız çocukta (yani bende:) ekşi, 2erkek kardeşimde ise acyip şekilde tatlı yemiş
ben ise tatlıyı öncden çok sevmeme rağmen şimdi aklıma bile gelmiyor. ekşiyi ise acayip tüketiyorum, şu an bile ağzım sulandı ekşi deyince cokacimcoook
bunu kendime itiraf etmekten korkuyorum ama sanırım öyle cnm :kedi:Rabbim gönlüne göre versin inş. anladığım kadarıyla senin gönlün kızdan yana :)
tatlım sırası derken nasıl anlamadım, nasıl bakmam gerekiyor:ecrin_bebek:canım sırasınada dikkat et emiii
inşallah bebeğin sağlıklıı olur tatlım erkek olmus kız olmus önemli deil tabi gönlümüzde illede birisi oluyo bu bir gercekk bakalımm bizde yeni istemeye başladık bakalım bu ayın 18inde bilgilendiririmm ben senii
tatlım sırası derken nasıl anlamadım, nasıl bakmam gerekiyor:ecrin_bebek:
beyzacğm hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorm :teytey:
daire çizdi bakalım haftaya belli olursa yazarım.
tatlım sırası derken nasıl anlamadım, nasıl bakmam gerekiyor:ecrin_bebek:
iyi gidioo kuşumm serbest etüt olduğu içingenelde çalışkanlar gelioo zevkle dersimizi işliozz
daire çizdi bakalım haftaya belli olursa yazarım.
cnm teşekkürler kapişş opuyorumnanaktanbeyza : yalnız bide düşükler sayılmıoo doğmus olması gerekiyomuss
vallabenim ne makas -bıçak testi,ne kafadan tuz dökmeler,ne alyans sallandırmalar hepsi erkek göstermedi. kız gösterdi
ayrıca çin takvimi, kan yenilenme olayı,yumurtlama gününe göre yapılma olayı ,göğüsten gelen sıvı ile tahmin,vb. herşeyde kız çıktı. ama dr.lar ısrarla pipi gösteriyor. Ama bende ısrarla ilk günden beri hep içime kız doğuyor. erkek ismi bile düşünemiyoz aklımıza gelmiyor. herkes kız diyo.....
5 hafta sonra sonucu yazarım.
Enteresan:))))farklı bi yöntem sasırdım:)
bekliyoruzzzzzzzzzz delikafadulden
vallabenim ne makas -bıçak testi,ne kafadan tuz dökmeler,ne alyans sallandırmalar hepsi erkek göstermedi. kız gösterdi
ayrıca çin takvimi, kan yenilenme olayı,yumurtlama gününe göre yapılma olayı ,göğüsten gelen sıvı ile tahmin,vb. herşeyde kız çıktı. ama dr.lar ısrarla pipi gösteriyor. Ama bende ısrarla ilk günden beri hep içime kız doğuyor. erkek ismi bile düşünemiyoz aklımıza gelmiyor. herkes kız diyo.....
5 hafta sonra sonucu yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?