Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyen buraya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde denedim kız çıktı ama cinsiyetimiz belli olamıyo ancak doğumda söylerim size tuttumu tutmadımı diye çünkü göstermiyo bizim nazlı biri kız dedi domktorun biri erkek yüzük kız diyo bakalım kiminki tutacak:))

göstermiosa kızdırrr :ecrin_bebek:

Genelde kadın doktora gittiğim için rahat rahat açıyor sanıyordum ama erkek doktorada açıyor maaşallah... O yüzden doktorlar kesin tespitte bulunuyorlar pat diye :)

ınşallah hepiniz hayırlısıyla kavuşursunuz bebişlerinize.. :) Hepiniz çok şekersiniz :)

megryann hay seni emi gercektenmi görüyonmu kiz mi kesinmi gördünmü :roflol:

Valla ben bir şey görmedim ama doktorlara gösteriyor hiç zorlanmıyorlar o yüzden.Hatta hiç inat etmiyor sıkıştırdıklarında poposunu bile dönüyor maaşallah.Hiç öyle inatlaşmıyor doktorlarla oramı kapatayım buramı kapatayım diye.Hatta ellerini yukarı kaldırıyor alın mal meydanda der gibi kaydirigubbakcemile3 annesi yiyecek her yerini doğsunda sağ salim Allahın izniyle :)

Hamile değilim ben yav.. kaydirigubbakcemile3 Evli bile değilim. Meraktan denedim ama ilerde bir gün tutarsa söz yazacağım buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…