- Konu Sahibi sevilakdemir
-
37 deyim hala belrti yok ben anormalmiyim acaba ??
kızlar 40+3 teyim hala bekliyoruz.. doktorum en fazla salıya kadar beklerim normal doğum için, gelmezse sezaryenle alırım dedi.. ama ben kendimi o kadar hazırlamışım ki normal doğum için moralim çok bozuldu
canım benim bugün 40 hafta oldu
hala belirti yok
sen gayet normalsin
ama hiç bişey yok.hani azcık sancı olsa tamam ama oda yok arim :)
benim bugün40+2 oldu
aynı senin gibi ne sancı ne bişey
dün avm avm dolaştım düşün:
artık kimse inanmıyor doğuracağıma,eşim sürekli dalga geçiyor
benim annemin gündüzden hiç bişeyi olmuyorken gece bi anda suyu sancısı gelip hemen doğuruyormuş
bütün ümidim annemde ,belki sende de öyle olur
arim dün sonunda beklenen sancı girdi..nasıl bişey olduğunu gördüm sonunda alttan altan saydırdı ufaklık darısı senin sancına :)
ay ben korkuyorum birden sancı gelirse ne yapıcam falan diye sizdede gün gelmiş sancı yok ne bilim hayırlısı valla ben 35 deyim birden gelirmi diye düşünüyorum size gelmiyorsa bana hiç gelmez oh içim rahatladı biraz
ben sancı diye bekliyorum her an
evet gelen giden yok canım ALLAH bilir ama sana daha erken korkma
buna sevin bence canım
ben40+4 oldum ve şu ana kadar hiç bir türünü görmedim sancının
bu kadar gecikti
inşallah senin tam zamanında gelir
arim peki senin doktor daha nekadar beklemeyi, düşünüyor doğması için.yeterince beklememiş mi
bugün 41 hafta doldu
doktor bebeğin kafası hala kanalda değil,istese girer ama şimddiden sonra pek umudum yok dedi
pzt sezeryan olmak zorundayım doğmazsa
çok merak ediyorum dogdumu acaba yoksa yarın sezeryanlamı dogacak
Bende bugün 39+5 teyim. bebek doğum kanalına girmiş. ufak sancılarım var. doktorum cumartesi tekrar kontrole çağırdı. nst ye girecez ve ne yapacağımızı konuşcaz. ben sezeryan hiç istemiyorum ve eğer bebek gelmezse ne yapacağımı bilmiyorum. gerçi suni sancı vermeyi planlıyo doktorum ama ben beklesem mi biraz daha diye düşünüyorum. offf napçam yaaa??!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?