Doğuma Hazırlık Bebeğinin doğmasını sabırsızlıkla bekleyenler!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar 40+3 teyim hala bekliyoruz.. doktorum en fazla salıya kadar beklerim normal doğum için, gelmezse sezaryenle alırım dedi.. ama ben kendimi o kadar hazırlamışım ki normal doğum için moralim çok bozuldu

kızlar 40+3 teyim hala bekliyoruz.. doktorum en fazla salıya kadar beklerim normal doğum için, gelmezse sezaryenle alırım dedi.. ama ben kendimi o kadar hazırlamışım ki normal doğum için moralim çok bozuldu

ayy canım hiç üzülme
salıya daha var
hem senin yapabileceğin bi şey de kalmamış olur sezeryan bile olsa
sanırım ben de senin gibi olcam
40+1deyim tık yok
yarın kontrol var,herşey normalse beklerim gene, daha yeni geçti gününü

ama hiç bişey yok.hani azcık sancı olsa tamam ama oda yok arim :)

benim bugün40+2 oldu
aynı senin gibi ne sancı ne bişey
dün avm avm dolaştım düşün:
artık kimse inanmıyor doğuracağıma,eşim sürekli dalga geçiyor

benim annemin gündüzden hiç bişeyi olmuyorken gece bi anda suyu sancısı gelip hemen doğuruyormuş
bütün ümidim annemde ,belki sende de öyle olur

Son düzenleme:

arim dün sonunda beklenen sancı girdi..nasıl bişey olduğunu gördüm sonunda alttan altan saydırdı ufaklık darısı senin sancına :)

arim dün sonunda beklenen sancı girdi..nasıl bişey olduğunu gördüm sonunda alttan altan saydırdı ufaklık darısı senin sancına :)

buna sevin bence canım
ben40+4 oldum ve şu ana kadar hiç bir türünü görmedim sancının
bu kadar gecikti
inşallah senin tam zamanında gelir

ay ben korkuyorum birden sancı gelirse ne yapıcam falan diye sizdede gün gelmiş sancı yok ne bilim hayırlısı valla ben 35 deyim birden gelirmi diye düşünüyorum size gelmiyorsa bana hiç gelmez oh içim rahatladı biraz

ben sancı diye bekliyorum her an
evet gelen giden yok canım ALLAH bilir ama sana daha erken korkma

veeeeee 20.03.2011 saat 11:57 de minik ılgaz dünyaya geldi. Normal doğum beklerken sezeryan oldum ama ne yapalım hayırlsı buymus demekki...Doktorum 1 şişe suni sancı sonucunda hala acılma ve en ufak yumusama olmadığı için çatımda mecburen artık yapacak birsey yok dedi ve sezeryana aldı...biraz zorluk cektik tabi ama oğlumu kucağıma aldığım anda hepsi gecti..Rabbim sizleride yavrularınıza sağ salim kavustursun inşallah

arim peki senin doktor daha nekadar beklemeyi, düşünüyor doğması için.yeterince beklememiş mi

:44::44:ben de hiç bilmiyorum canım
aslıda nişan geleli de 3 gün oluyor ama dün gittim ne açılma var ne sancı
yarın kontrol var gene
bebeğin kalp atışına ve suyuna bakıyor çok iyi ,bi hafta bekleyebiliriz demişti bu hafta sonu o da doluyor
herkes de baskı yapıyor artık sezeryansa olsun diye ama öyle de demiyor ki doktor

bugün 41 hafta doldu
doktor bebeğin kafası hala kanalda değil,istese girer ama şimddiden sonra pek umudum yok dedi
pzt sezeryan olmak zorundayım doğmazsa

çok merak ediyorum dogdumu acaba yoksa yarın sezeryanlamı dogacak

doğmadı canım
cuma kontrole gittiğimde doktor artık kanala girmez,bekleyip riske atamam diyince cts sezeryan oldum
asla tavsiye etmiyorum bildiğimiz ağrılı dikişli ameliyat ve bebeğimi nerdeyse hiç kucağıma alamıyorum

Bende bugün 39+5 teyim. bebek doğum kanalına girmiş. ufak sancılarım var. doktorum cumartesi tekrar kontrole çağırdı. nst ye girecez ve ne yapacağımızı konuşcaz. ben sezeryan hiç istemiyorum ve eğer bebek gelmezse ne yapacağımı bilmiyorum. gerçi suni sancı vermeyi planlıyo doktorum ama ben beklesem mi biraz daha diye düşünüyorum. offf napçam yaaa??!!

inşallah hiç birine gerek kalmaz da bebeğin kendi gelir canım
kolay doğumlar diliyorum
yine de doktorun bekle derse bekle derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…