Doğuma Hazırlık Bebeğinin doğmasını sabırsızlıkla bekleyenler!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ya çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün bende en son kontrolümde doktor suyunda azalma var bir hafta daha bekleyelim bebek biraz daha kilo alsın haftaya suyun durumuna göre bakar suni sancı variriz dedi... ne bilim birçok arkadaşım var sezeryanla dogum yapan hepsi bana boşa sancı çekme beş dk iş dediler ama ben ogluma bıraktım nasıl dogmak isterse öyle dogucak ...

ben sezeryanı asla önermiyorum canım,benimki çok zordu ondan belki de
inşallah sana da gerekmez
ama hayırlısı olsun gene de
kimseyi dinleme dediğin gibi

benımde 1 haftam kaldı haftaya sezeryan olucam ama günler gecmıyor cıldırcam:84::84:

bende 37+3 haftalığım.artık heer an olabilir.doktor herşey normal dedi çok şükür..3kilo bebeğim şuan...hayırlısıyla sabırsızlıkla bekliyorum.....dua edin kızlar....

28+4 benim oğlum çok heyecanlıyım çoook ama çoooook korkuyorum doğumdanda oğluma birşey olursa diyede offff hem güzel duygular hemde berbat duygular içindeyim hayatımın en karışık zamanı bu zamanlar heralde offf allahım yardımcımız olsun

19 günlük yeni bi anne olarak size en büyük tavsiyem hamileliğiniz tadını çıkarın kızlar insanın hayatında yaşayabileceği en özel en güzel dönemmiş ben kıymetini şimdi daha iyi anladım :) tabi anne olmanın tadıda pahabiçilemez.hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum...

kızlar merhaba ben yeni üyeyim bebişlerinizi Allah bağışlasın inşallah sağlıkla sıhhatle dünya ya getirirsiniz ben de 34+6 günlük hamileyim hayırlısıyla kızım olacak inşallah ve çok sabırsızım bir an önce kızımı dünya ya getirip öpüp koklamak istiyoruuum

37+3 deyim 2.oğluşumu bekliyorum ve sezeryan sonrası normal doğum adayı olarak ... oldukça da sabırsızım hepimiz için hayırlı , kolay , mutlu bir doğum diliyorum :)

kızlar bugün içim içime sığmıyor bebişimi sevmek istiyorum çok fena halde 5 haftam var daha sabredemiyorum
yarın akşam randevum var kızımı görmeye gideceğim 35 haftalık oldum sadece 1 tane renkli ultrason resmimiz var oda sırtı kızım çok utangaç hep içime dönük oluyor doktorum çok uğraşıyor ama poz vermiyor inşallah bu sefer döner yüzünü:98::94:

bende sabredemiyorum artık..oğluşumu görmek istiyorum..bu gece kandil bu gece gelsin:)38+3 ü ,38+4 e bağlayan gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…