Kızım 5 ayını tamamlamak üzere henüz küçük olduğunu düşündüğüm için iş hayatına dönmeyi erteliyorum. ama bu ne kadar sürmeli bu konu hakkında kararsızım şunuda biliyorum her yaşında anneye ihtiyacı var ama o kadar emek verdim iş hayatını boşlamak istemiyorum. Siz ne yaptınız ne zaman iş hayatına dönme kararı aldınız?
henüz gelmedilerEvet bugunun ''Adem Gunes-Guvenli Baglanma, cocugunu nasil birakip calisirsin!111!!!'' ihalesi kimde?
Biz soyle yerimizi alalimhenüz gelmediler
önden hep biz geliriz arkadan onlarBiz soyle yerimizi alalim
önden hep biz geliriz arkadan onlar
öncü kuvvet anneye güç veririz,içini rahatlatırız,vicdanını hafifletiriz,arkadan gelenler tedirgin edip,vicdan sızlatır..
Son golu atana kadar birakmayizama sonra bunlar unutulur, son gol atan maçı alır
Kiskancliklarindan yaptiklarini dusunuyorum. O cocuk anaokuluna basladiktan sonra sen evdesin evde degilsin ne farkeder bahane iste.önden hep biz geliriz arkadan onlar
öncü kuvvet anneye güç veririz,içini rahatlatırız,vicdanını hafifletiriz,arkadan gelenler tedirgin edip,vicdan sızlatır..
şartlara göre karar vermek lazım bence,şimdiden yüklenmeyin kendinize..mesela bizde oğlum kolikti 3 yaşına kadar berdeyse uymadım kesintisiz 1 saat..hele ilk zamanlar o kadar kötüydü ki sadece memede susuyordu,kucağımca hem saalyıp hem ev gezdim,meme ağzında..zona çıakrdım sıkıntıdan,sonra da meme absesi ameliyatı..herkes çalışmaya başlamamı istedi,yoksa 3 ayda verdiğim 20 kilonun üstüne de vermeye devam ediyordum..psikolojim haraptı.kimseye de bırakmıyordum oğlumu..velhasıl işe başladım..bana o kadar iyi geldi ki,süt izinlerimi uzattım ,öğlen eve geldim falan..bakıcı vardı üstelik de..annem hergün geliyordu sağolsun....Bunu bende düşünüyorum. . Ama kiyamiyorum da.hem.cocugum başkasının elinde buyumesin istiyorum hem de kariyerimden vazgeçmek istemiyorum. Çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?