Bebeğiniz ne kadarlıkken işe başladınız?

Ilk oglumda 10 aylikken basladim calismaya. Cok sukur yemesinde sorun yoktu sıkıntı yasamadik o yuzden. Oglenleri emzirmeye geldim ilk 1 ay,sonra onu da biraktim.
Şimdiki bebegimde ise 3 aylik oldugunda baslicam insallah. Yillik izin bayram tatili derken 4 aylik oldugunda aktif olarak calismaya baslamis olucam. Cok sukur aç degiliz açıkta degiliz gayet de iyi standartlarda yasiyoruZ,yani çalışmayı ben kendim istiyorum.

ya ne güzelmiş böyle.
keşke herkesin bu şansı olsa.

ewt süt iznim güzeldi goha.
ilk 6 ay 3 saatti. yani 14 de bırakmam gerekiyordu. müdürüm çok iyiydi. 12 de öğle arası 13 e kadar. sen de 1 saat için bekleme çık 12 de derdi. Allah razı olsun.
dilerim tüm annelere kolaylıklar sağlanır.

Hee tabi cocuk anneyi 5 gunde unutacakti. Insanlar ne kolay ahkam kesiyo ya anlamiyorum
Kucuk bebek sevmek istiyorum demiyolar da ilk zamanlarini kacirirsam, e kacirmiyosun noluyor ne basari kazandin sanki cocugu gormuyosun o gun.

ya anneyi unutmaz o kesinde memeyi unutanlar var malesef.. ama bir anneye de bunu diyerek yollamak saçma. zaten keyfi gitmiyor. göğsü her doldukça üzülecek. bir de onların düşüncesiz laflarını çekmek zor tabi.

ay ben de bunları düşündüm hafta sonu, bizimki 3 e yaklaştı, hayat biraz kolaylaştı, bazen tuttursa da, seninle muhabbet ediyor yahu, çok güzel bir şey, bir de gıdım gıdım öğrettiğin şeyler o kadar yer etmiş oluyor ki garip bir gurur duygusu oluşuyor insanda.

yani işini yapıyorsa çok zorlamaya gerek yok, evden çalışma imkanı olan işlerde bence patronlar müdürler bu esnekliği de sağlamalılar.

8 aylık cocuk memeyi unutsa da hayatindan bisey eksilmez yeterince icmis emmis velev ki almasindi memeyi..

hehe benim oğlan da öyle goha. 2,5 yaşında konuşmuyor diye üzülüyordum. hatta bari sesleri öğrensin diye boş boş saatlerce mölüyordum, meliyordum, havlıyordum
açılmış artık öğrettiğim şeyleri yapıyor, söylüyor, gösteriyor.. evlat ne muhteşem bişey. her anı ayrı güzel. Rabbim elimizden almasın inş olmayanlara da nasip etsin inş.

8 aylık cocuk memeyi unutsa da hayatindan bisey eksilmez yeterince icmis emmis velev ki almasindi memeyi..

tabi almayan da var. ama aldıktan sonra ve süt varken de bırakmasını hiçbir anne istemez sanıyorum. zaten konu süt, meme değil de . unutan unutuyor işte.

Bide şey var mesela, sen bişey öğretemiyorum vakit geçiremiyorum telaşına kapılmasan aslında, (sen dediğim sen değil yani genel olarak herkese hitab o sen ) çok şey öğretiyosun çünkü bu minnaklar şuan öğrenmeye o kadar açıklar ki, hemen kapıyolar, ben bi yaşına girmek üzere olan oğluma mesela cumartesi günü teyze demeyi, cici demeyi, buruna bip bip yapmayı öğrettim, tamam çok da faydalı şeyler değilmiş burdan bakınca ama sonuçta, ay ne diyodum he şey kaliteli vakit geçirmek mühim olan azizim

Dil mii :))
Ben mesela oyuncaklarıyla ses yaptığı zaman akşam geç saatte
Ama çok gürültü yapıyorsun gece oldu insanlar uyuyor demiştim.
Aradan biraz zaman geçince
Mutfaktan eşime seslendim yüksek sesle
Koşarak geldi mutfagın kapısından bana
şşşştt işareti yapıyor parmağıyla
anne gürültü yapıyoşun insanlar uyuyo gece oldu deyip
gitmişti.
Yani abartmıyorum aralıksız 30 dakikadan fazla gülmüştüm

yani işini yapıyorsa çok zorlamaya gerek yok, evden çalışma imkanı olan işlerde bence patronlar müdürler bu esnekliği de sağlamalılar.

ben kamudayım. ve benim işim evden çok rahat yürütülebilecek bir işti o vakit. artık herşey sistemsel. bilgisayarla biz de. ama görüyorum ki o iş çok uzak da duruyor.

yani konumuz çalışmak,
benim ki şey diyor, anneler babalar işe gider, çocuklar okula gider :)
arada diyoruz biz de gelelim mi okula diye, hayır anneler işe gider diyor

öyle deme çok tatlı cici diyorlar.. ben çok seviyorum o kelimeyi

Bip bip yapmayı öğretmeyen anne baba tam olmamışlar
demek zaten

yani konumuz çalışmak,
benim ki şey diyor, anneler babalar işe gider, çocuklar okula gider :)
arada diyoruz biz de gelelim mi okula diye, hayır anneler işe gider diyor

maşallah subanallah akıllı minnoşa.. benim oğlan onu da daha kabullenmiyor. yani babayla birlikte bakııcya bırakırken ağlamıyor. ama babası geceye gittiğinde gizli kaçıyor. görürse çok ağlıyor. dün yine boncuk boncuk ağlarken, baba işe gitti bize mama parası kazanıp gelecek diyorum dikkatli dikkatli dinliyor. anladı diye düşündüm. sonra marketi gösterip pencereden mama diyor

2 yaş 3 yaş sendromu durumunda da olabilir, o zaman hiç bir şey kar etmiyor.
diğer durumlarda biz çok makulüz :)

sonundaoldu
Böyle j ile karışık ziziii diyo ben ölüyorum o an gerçi konuşmasa da ölüyorum eriyorum bitiyorum küçük herifime o ayrı ama
shapee işte o sebepten öğrettim ben de
Huffd çok özledim gene ya

Ben de bebeğim 5 aylıkken doğum izninden işe dönmüştüm.Annem baktı sağolsun ama günde 50 kere arar anneme rahat vermezdim.Hakkını helal et annem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…