ya ne güzelmiş böyle.
keşke herkesin bu şansı olsa.
Benimki pek nemrutmaşallah çok güleryüzlüdür ve kahkahaları de meşhurdur
amin hepimizin evladı hep gülsün inşallah.
Hee tabi cocuk anneyi 5 gunde unutacakti. Insanlar ne kolay ahkam kesiyo ya anlamiyorum
Kucuk bebek sevmek istiyorum demiyolar da ilk zamanlarini kacirirsam, e kacirmiyosun noluyor ne basari kazandin sanki cocugu gormuyosun o gun.
Canım ben her konuda aynı şeyi söylüyorum ama
anneliğin ilk 2 yılı çok zor.
Anne olmak isteyen her arkadaşıma da aynı şeyi
söylüyorum.
Bunu bilerek anne olun. Sonra noluyoo ya sendorumuna yakalanmayın :)
Ama 2 yıldan sonrası kolay,
Konuşuyor, kendi yemeye başlıyor, altı bezden kurtuluyor.
En önemlisi ektiğini biçiyorsun,
Hasılatı topluyorsun, Sevgi....
Artık o da sana karşılık veriyor
Sarılıyor, öpüyor, seni seviyom annecim diyor
Oyyyş özledimmm gidip bir öpesim bagrıma basasım geldiii
ya anneyi unutmaz o kesinde memeyi unutanlar var malesef.. ama bir anneye de bunu diyerek yollamak saçma. zaten keyfi gitmiyor. göğsü her doldukça üzülecek. bir de onların düşüncesiz laflarını çekmek zor tabi.
8 aylık cocuk memeyi unutsa da hayatindan bisey eksilmez yeterince icmis emmis velev ki almasindi memeyi..ya anneyi unutmaz o kesinde memeyi unutanlar var malesef.. ama bir anneye de bunu diyerek yollamak saçma. zaten keyfi gitmiyor. göğsü her doldukça üzülecek. bir de onların düşüncesiz laflarını çekmek zor tabi.
ay ben de bunları düşündüm hafta sonu, bizimki 3 e yaklaştı, hayat biraz kolaylaştı, bazen tuttursa da, seninle muhabbet ediyor yahu, çok güzel bir şey, bir de gıdım gıdım öğrettiğin şeyler o kadar yer etmiş oluyor ki garip bir gurur duygusu oluşuyor insanda.
8 aylık cocuk memeyi unutsa da hayatindan bisey eksilmez yeterince icmis emmis velev ki almasindi memeyi..
ay ben de bunları düşündüm hafta sonu, bizimki 3 e yaklaştı, hayat biraz kolaylaştı, bazen tuttursa da, seninle muhabbet ediyor yahu, çok güzel bir şey, bir de gıdım gıdım öğrettiğin şeyler o kadar yer etmiş oluyor ki garip bir gurur duygusu oluşuyor insanda.
yani işini yapıyorsa çok zorlamaya gerek yok, evden çalışma imkanı olan işlerde bence patronlar müdürler bu esnekliği de sağlamalılar.
Dil mii :))
Ben mesela oyuncaklarıyla ses yaptığı zaman akşam geç saatte
Ama çok gürültü yapıyorsun gece oldu insanlar uyuyor demiştim.
Aradan biraz zaman geçince
Mutfaktan eşime seslendim yüksek sesle
Koşarak geldi mutfagın kapısından bana
şşşştt işareti yapıyor parmağıyla
anne gürültü yapıyoşun insanlar uyuyo gece oldu deyip
gitmişti.
Yani abartmıyorum aralıksız 30 dakikadan fazla gülmüştüm
Bide şey var mesela, sen bişey öğretemiyorum vakit geçiremiyorum telaşına kapılmasan aslında, (sen dediğim sen değil yani genel olarak herkese hitab o sen) çok şey öğretiyosun çünkü bu minnaklar şuan öğrenmeye o kadar açıklar ki, hemen kapıyolar, ben bi yaşına girmek üzere olan oğluma mesela cumartesi günü teyze demeyi, cici demeyi, buruna bip bip yapmayı öğrettim, tamam çok da faydalı şeyler değilmiş burdan bakınca ama sonuçta, ay ne diyodum he şey kaliteli vakit geçirmek mühim olan azizim
Bide şey var mesela, sen bişey öğretemiyorum vakit geçiremiyorum telaşına kapılmasan aslında, (sen dediğim sen değil yani genel olarak herkese hitab o sen) çok şey öğretiyosun çünkü bu minnaklar şuan öğrenmeye o kadar açıklar ki, hemen kapıyolar, ben bi yaşına girmek üzere olan oğluma mesela cumartesi günü teyze demeyi, cici demeyi, buruna bip bip yapmayı öğrettim, tamam çok da faydalı şeyler değilmiş burdan bakınca ama sonuçta, ay ne diyodum he şey kaliteli vakit geçirmek mühim olan azizim
yani konumuz çalışmak,
benim ki şey diyor, anneler babalar işe gider, çocuklar okula gider :)
arada diyoruz biz de gelelim mi okula diye, hayır anneler işe gider diyor
maşallah subanallah akıllı minnoşa.. benim oğlan onu da daha kabullenmiyor. yani babayla birlikte bakııcya bırakırken ağlamıyor. ama babası geceye gittiğinde gizli kaçıyor. görürse çok ağlıyor. dün yine boncuk boncuk ağlarken, baba işe gitti bize mama parası kazanıp gelecek diyorum dikkatli dikkatli dinliyor. anladı diye düşündüm. sonra marketi gösterip pencereden mama diyor
Tabii ki bakıcı olacak ama annemin gözetimi altında aynı zamanda her teürlü güvenlik önlemlerini alacağım. Annemin evde olmaması durumu içinama hiç sanmıyorum annem asla torununu bırakmaz :)siz işe başlayınca kim bakacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?