Cinsel egitim kitabinda su sordugu sorulara bak:
Çocuğun dizde hoplatılması doğru bir oyun yöntemi midir? - Tovbe est. ya hepimiz dizde hopladik ne oldu sapik mi olduk? Noldu hoplayinca?
Tedavi amacıyla fitil, tampon, krem uygulamasının sakıncaları var mı? - Soruya bak. Insanin aklina nasil boyle seylerin sakincasi olabilecegi gelir. Yazik gittigi okullara yurt disinda okumus bi de.
ben işe başladıktan sonra zorlandığımda hep şunu diyordum kendi kendime ,şimdi işten ayrılsam 2-3 sene sonra kreşe gidince ,iş de bulamam böyle,onun kendi hayatı okulu olacak,ben ne yapacağım..en iyisi en iyi eğitimi verebilmem için oğluma dayan sık dişini çalış diyordum...çok şükür ki böyle de oldu..iş dışındaki tüm vaktimi,oğlum uyuyana kadar ona verdim.anneanne babaanne hepsine alışkın ,onlarda kalmaya da gider mesela..bıraktım da onlara ben bir nefes aldım..tecrübesizlik işte. ben de il zamanlar herşeye ağlıyordum. tek başımayım diye sitem ediyordum. şimdi komik geliyor. ikinci Allah kısmet ederse daha farklı olacağımı düşünüyorum.. Rabbim hayırlısını versin inş hepimize
Mantikli tavsiyelerin arasina sikıstiriyo bunlari ki tepki cekmesin. Egitim verdigi universiteyi gordukten sonra hic sasirmadim zatenŞuan şoktayım, bu sorular gerçekten var mı? Benim dikkatimden kaçmış, uyarınız için teşekkür ederim...
Mantikli tavsiyelerin arasina sikıstiriyo bunlari ki tepki cekmesin. Egitim verdigi universiteyi gordukten sonra hic sasirmadim zaten
muhasebede bi tek ben varım ve benım işimden anlayan 1 kişi dahi yok.
bilemiyorum ne olur
benımde düşüncem bu şekildeydi. Elemanından memnunsa diye düşünmüştüm.Yerine geçici eleman alırlar. Sen gitmeden 1-2 ay önce gelir. Sen dönünce de gider. Bu şekilde eleman saglayan şirketler var. Şirkete ek maliyeti olacak tabii ama çok fazla bir yükü olmuyor
ben de nerde kaldınız diye merak etmiştim..anneliğimi sorgulamak kimin haddine ola ki...
ilk tuvalete bakıcısı götürdü diye her işini başkasının yaptığına nasıl ulaştınız acaba...ilginç cidden de..çok şükür her ihtiyacı olduğunda yanında oldum..çok şükür harika bir bağımız var...
yedirip içirmeyle de tuvalete götürüp s..tırmayla da iyi anne olunmuyor...bunlar için geniş anne diyorsanız amenna lafım yok,hayatımız aynı pencereden değil...
ben işe başladıktan sonra zorlandığımda hep şunu diyordum kendi kendime ,şimdi işten ayrılsam 2-3 sene sonra kreşe gidince ,iş de bulamam böyle,onun kendi hayatı okulu olacak,ben ne yapacağım..en iyisi en iyi eğitimi verebilmem için oğluma dayan sık dişini çalış diyordum...çok şükür ki böyle de oldu..iş dışındaki tüm vaktimi,oğlum uyuyana kadar ona verdim.anneanne babaanne hepsine alışkın ,onlarda kalmaya da gider mesela..bıraktım da onlara ben bir nefes aldım..
tercihlerimden memnunum..çok şükür ki özgüveni tam,akıllı,neşeli bir oğlum var...
elbette ki yaramazlığı hırçınlığı vs gibi şeyleri de var her çocuk gibi:):)
inşallah ,istediğiniz zamanda gelsin 2. bebeğiniz..
eleştiri başka birşey,yaftalayıp,"geniş anne" diyebilmek başka birşey..Siz istediginiz gibi anlamissiniz yine. Genis anne lafi olmamis olabilir, oraya tabir bulamadim. Anne cocugun hayatindaki en onemli kisidir. Evet tabi ki yedirirken icirirken de sizin tabirinizle s.ctirirken de mumkun oldugunca yaninda olmasi lazim, tuvalete gitmek sizin icin basit cocuk icin konpleks degisik bir sey olabilir. Ben o yaninda yatsin bilmem ne diyen annelerden degilim, her seye siz benim anneligimi suyumu buyumu sorgulayamazsiniz diye yaklasirsaniz oyle anlamaniz normal, simdi anneler iki ucta yasiyor ya yiprandim evde yapamadim vs diyip hemen bakiciya veren ve sonrasinda da ne var ben kaliteli zaman geciriyorum diyenler, bir de cocugu icin olup biten sinir koymayanlar. Ik adimini gorememek onemli degil vs baya yazmissiniz, bu yuzden uzak ve genis yorumunu yaptim, ilk adimi atmak cocuk icin ne kadar onemli bir sey, annesi yaninda olsun istemez mi, elbette ister. Sizse bunun onemli olmadigini anlatip durmussunuz.
aynen öyle. ben de kamudayım 24 aylıkken döneceğim. benim korkum anaokulundaki çocuklardan küçük olacağı için kendini savunamaz ve pasif bir karaktere mi sahip olur? bakıcı mı anaokulu mu? kararsız kaldımBen kamudayım. 27 aylıkken başlayacağım. Kızım da anaokuluna başlayancak. Bakıcıyla tv izleyeceğine gitsin yaşıtlarıyla oynasın düşüncesindeyim. Geç mi kalmış olacağım acaba?
kendi yaş gurubu varsa kreşe göndermelisiniz.aksi halde büyük çocuklarla bir arada olmaz zaten..aynen öyle. ben de kamudayım 24 aylıkken döneceğim. benim korkum anaokulundaki çocuklardan küçük olacağı için kendini savunamaz ve pasif bir karaktere mi sahip olur? bakıcı mı anaokulu mu? kararsız kaldım
şırnağın bir köyünde olacağız. böyle imkanlar olacak mı bilmiyorum?kendi yaş gurubu varsa kreşe göndermelisiniz.aksi halde büyük çocuklarla bir arada olmaz zaten..
hadi yaaa... o zaman bezi bırakmamış çocuk için kreş de bulamama ihtimalin var söyliyim ...şırnağın bir köyünde olacağız. böyle imkanlar olacak mı bilmiyorum?
Ben büyük bir şehirde olacağım için yaşıtları ile göndereceğimden eminim. Sizde öyle bir durum yoksa bir süre bakıcı ile idare edin. Bir de mutlaka eve kamera koyun...aynen öyle. ben de kamudayım 24 aylıkken döneceğim. benim korkum anaokulundaki çocuklardan küçük olacağı için kendini savunamaz ve pasif bir karaktere mi sahip olur? bakıcı mı anaokulu mu? kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?