Bebeğiniz ne kadarlıkken işe başladınız?

ben kendi adıma cevap vereyim.pazaralamada çaşlışıyorum.öncesinden müşterilerimi devretmeye başlamıştım..bir süre beraber götürdük alıştırdım ..her arkadaşıma 1 pazar verdim.sonrasında ise süt iznim sırasında da bu arkadaşlar baktılar.

yani anladığım yaklaşık 5 aylığına geçici birisini buldular öylemi

Bu kadar genis bir annelik derken nasil boyle konusabiliyorsunuz, size mi kaldi yargilamak? Size mi soracakti cocugunu buyuturken?

affff... kendini bilmez densizler moral vereceklerine herzaman ki gibi insanı bezdiriyorlar.
benim oğlumda meme+mama yedi. ewt mama verdikçe üzülüyordum ama yapacak da bişey yoktu.
senin durumun çok da daha zormuş. neyse ki üstesinden gelmişsin. inş bir daha ki bebeklerimiz sorunsuz sağlıkla güzsel güzel emerler

ben de nerde kaldınız diye merak etmiştim..anneliğimi sorgulamak kimin haddine ola ki...
ilk tuvalete bakıcısı götürdü diye her işini başkasının yaptığına nasıl ulaştınız acaba...ilginç cidden de..çok şükür her ihtiyacı olduğunda yanında oldum..çok şükür harika bir bağımız var...
yedirip içirmeyle de tuvalete götürüp s..tırmayla da iyi anne olunmuyor...bunlar için geniş anne diyorsanız amenna lafım yok,hayatımız aynı pencereden değil...

Benim ilk doğumum olacak ama benden önce çalışan bayana her iki doğumunda da 2 ay izin vermişler, şirket içinde birisi idare etmeye çalışmış işleri, şimdi bende de aynı durum olacak, şirket içinde birisi idareten yerime bakacak. Yeni birisini almazlar benim çalıştığım yer için ama bazı şirketlerde geçici elemanlar alıyorlar. Zaten aile şirketi gibi bir yer, öyle olmasaydı dava açar doğum iznimi söke söke alırdım. İşim, konumum iyi olduğu için kabul ettim doğumdan sonra 2,5 - 3 ay sonra gelicem diye

7 aylikken donecegim ise oyle planladim.

Zor olacak ayrilmak tabi ama mecbur.

Annem bakacagi icin icim bir nebzede olsa rahat.

Bunun bir zamani yok. Gonul isterki her daim biz bakalim ama olmuyor malesef.

özel sektörmü peki

anladım cnm işten anlayan olmazsa yinede geçici birini alırlar diye düşünüyorum elemanından memnunsa tabi.
yinede bilemiyorum hamile bile değilim ama merak etmiştim.

yani anladığım yaklaşık 5 aylığına geçici birisini buldular öylemi
yok geçici birisi değil.bizim burda pazarlama ekibimiz var.herkesin müşterisi pazarı ayrı..ama herkes diğerinin müşterisine aşina. izne giden olursa,doğuran olursa vs diğerleri yerine bakıyorlar..yeni birisi alınmadı..
özel sektörde yeni birisi de alınmaz pek.genelde ikame edilir.yerine konulur yanii..
sizin mesleğiniz nedir?

Cinsel egitim kitabinda su sordugu sorulara bak:

Çocuğun dizde hoplatılması doğru bir oyun yöntemi midir? - Tovbe est. ya hepimiz dizde hopladik ne oldu sapik mi olduk? Noldu hoplayinca?

Tedavi amacıyla fitil, tampon, krem uygulamasının sakıncaları var mı? - Soruya bak. Insanin aklina nasil boyle seylerin sakincasi olabilecegi gelir. Yazik gittigi okullara yurt disinda okumus bi de.

Benim kizimda 4.ncü ayini bitirdi. Ücretsiz izin kullanmaya başladim, Kizim tam 8 aylikken işe başlamiş olucam bende erkenden dönmeyi istemediğim için izinlerimi kullaniyorum.

Bu kadar genis bir annelik derken nasil boyle konusabiliyorsunuz, size mi kaldi yargilamak? Size mi soracakti cocugunu buyuturken?

eskiden olsa yani oğlum küçükken ,çok üzülürdüm..annelik başlı başına çalışmasa da ,vicdan azabı demek zaten..
böyle insanların sözleri evlatlar bebekken daha çok acıtıyor insanı...ama ben sonuçlarını gördüğüm için zamanında verdiğim kararların ,etkilemiyor beni inanın...
başka çocuk düşünmüyorum,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ...:)

anladım cnm.
ben özel sektörde muhasebeciyim.
olurda ilerde bir durum olursa demekki sürekli olarak ayrılıcam.
ama yinede net bir fikrim yok

Bende 6 aylıkken oğlum işe başladım büyüdükçe çocuk ayrılmak daha zor oluyor...
Hele ki gitme anne dedi mi

anladım cnm.
ben özel sektörde muhasebeciyim.
olurda ilerde bir durum olursa demekki sürekli olarak ayrılıcam.
ama yinede net bir fikrim yok
az kişi çalışıyorsanız sorun olabiliyor.yoksa bizim muhasebedekiler de aynı şekilde birbirlerinin işlerine bakıyorlar.

tecrübesizlik işte. ben de il zamanlar herşeye ağlıyordum. tek başımayım diye sitem ediyordum. şimdi komik geliyor. ikinci Allah kısmet ederse daha farklı olacağımı düşünüyorum.. Rabbim hayırlısını versin inş hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…