Bebek Beslenmesi Bebeğinize yastık kullanıyormusunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kuzeyildizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
173
3
46
İstanbul
selam,

şuan 4.5 aylık oğlum ve uyurken bugüne kadar hiç yastık kullanmadım..sadece yataginin altina baş kısmına yükseklik yaptim ve düz olarak yatmiyor hafif meyilli olarak yatiyor bu şekilde

sizler ne yapiyorsunuz, yastik kullaniyormusunuz?

(sadece beslerken ve gün içerisinde uyanıkken oynarken yastık kullaniyorum)

Ben genelde yüzüstü yatırıyorum, küvözde öyle alıştı çünkü yavrum.. Sırt üstü yattığında bazen yastık kullanıyorum.

oğlum 5.5 aylık gün içinde bazen kullanıyordum ama bu aralar öksürüğü sık olduğu için gece uyurkende başının altına yastık koyuyorum.

ben sadece mamasını yerken kullanıyorum
uyurken hiç kullanmadım zaten iki kişilik bazada döne döne uyuyor kullanamam da:82:

Benim bebeğim reflü o yüzden yastık kullanmam gerekiyor mutlaka.
Yedirirken vs yastık kullanıyorum uyurken de gece yatağının altına koyuyorum yastığı çünkü gece döne döne yastığı alıyor yüzüne felan kapıyor kokuyorum o yüzden yatağının altına koymakta buldum çareyi.Yatağı viscolexs zaten ince birşey kaba saba olmuyor öyle alttan koyuncada.

valla ben doğduğundan beri kullanıyorum şu an 4 buçuk aylıkç kullanamamk lazımmış ama reflüsü var. çok kusuyor o yüzden hem yastıklı hem yan yatırıyorum

Back
X