E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi estel
-
Bizim de en büyük favorimiz çanta ve cüzdanlar. Çanta gördü mü çıldırıyor, bi de koluna geçirmeyi öğrenmiş koskoca çantayla çok komik oluyor. Dedesi de ona çok seviyor diye çakma LV çanta almış, şimdi onunlu oynuyor.
Onun dışında TV kumandası, cep telefonu, kablo ve prizler de ilgi alanımızda.
Bu arada Lelal de bahsetmiş Eğitici Köpeği unutmamak lazım. İlk aldığımızda pek ilgilenmemişti ama şimdi ayrılmaz ikili oldular.
tereddütlüydüm ama genelde sevilmiş alıyım bende eğitici köpeği..
netten aldısanız hangi siteden aldınız arkadaşlar?
canım netten almadım ben önce toyzz da göstrdik pek bi beğendi ama o gün almadık elinden alınca çok kızmıştı bize.
diş buğdayımızda teyzemiz hediye aldı bize toyzz dan almış o da ..
tereddütlüydüm ama genelde sevilmiş alıyım bende eğitici köpeği..
netten aldısanız hangi siteden aldınız arkadaşlar?
meydandaki toyzza baktık bizde ama kalmamıştı toyikiye gittik ordada yoktu..çok rağbet görüyo heralde :))Biz de Nezih'ten almıştık ama net'ten alırsan daha hesaplı olur sanırım.
Bu arada yıkayamayacağım oyuncaklarını ıslak mendille iyice silip öyle veriyorum eline...
estel cim ben bebekmarketten aldım ..en hesaplı orada vardı ben aldığımda..
canım ben de yıkanamayacak eşyaları siliyorum ama ben genelde beyaz sabunlu bezlerle siliyorum. ıslak mendili pek ağzının değeceği ağzına sokacağı şeylerde kullanmayı ben sevmiyorum. o yüzden evde duru hanıma ait beyaz sabunlarımız var ..onlar kullanılıyor :)
Beyazmelek benim ilk zamandan beri aklımdaydı büyümesini bekledim ilk işim arabadan alacağım şimdi oynamasa bile 9-36 aya kadar oynayacağı birşey heleki seninki erkek kesin al derim
estelciğim playskool'un ilk arabasından mı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?