Bebeğinizi En Çok Oyalayan En Sevdiği Oyuncak?Bir Tavsiyeniz Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet pirayecim zamanlar hızını ayarlayacaklar sanırım

denizcim bizimki çok sevdi, daha başka şeyleri itme gibi merakı yok

şimdi arabayı itiyor mesela dimi yolun sonuna geldi geri dönecek yaa arabayı orada bırakıp kendi dönüyor daha doğrusu dönmeye çalışıyor o da olmuyor tabi kendim yürüyorum zannediyor arabayla yürüyebildiğini anlamıyor aynıkoltuklarda da yapıyor tutunup kalkıyor biraz yürüyor sonra koltuğu bırakıp yürümeye devam ediyor daha doğrusu yürüyememeye kaydirigubbakcemile3

kızlar bundan alan var mı?
aktivite merkeziymiş , alsak mı acaba ? ben hala kararsızım ilk arabam konusunda böyle bişey daha çok ilgisini çeker mi sizce ?

kızlar bundan alan var mı?
aktivite merkeziymiş , alsak mı acaba ? ben hala kararsızım ilk arabam konusunda böyle bişey daha çok ilgisini çeker mi sizce ?

canım ben bununla ilk arabam arasında kaldım zaten hala daha alsammı düşünüyorum benim kuzenimin oğlunun verdı bundan doğum gününde hediye gelmişti aa çok sevdi göleri parladı maksimum 10 dakka oynamıştır tamam bitti merakını giderdi bıraktı gitti ee benimki de gelgeç hevrsli olduğu için boşver dedim en azından arabamı biraz oynadı şimdi yürücem diye heves ediyor sonra üstüne oturur sürücem diye heves eder daha uzun süre kullanılır diye düşündüm bakalıım öle olacak mı
ama bu da eğitici ve güzel bir oyuncak ona katılıyorum

Benimkide oyuncak dışındaki şeyleri daha çok seviyor.

Oyuncaklardan da ağzına alıp kemirdikleini tercih ediyor.

bugünlerde ojelerime takmış durumda :)

en çok su şişeleri,yastıklar,top,araba,çıngıraklar,plastik kahve fincanı takımı

darkcım batu da öyle , oyuncak dışındaki şeyler daha ilginç geliyor ve kendisine verilmeyen şeyler mesela biblolar , uzaktan kumandalar..

beyazmelekcim benimki de gel-geç sevdalı hevesini aldı mı bırakıyo çok da gereksiz harcama yapmak istemiyorum , offf tutmam lazım kendimi tutmam lazım...

andinacığım bence de pahalı ve büyük olan tek bir oyuncak yerine
küçük, ucuz ve daha çok miktarda oyuncak veya plastik v.b. şeyler alabilirsin
hem sıkıldıkça değiştirirsin

ben ilk arabamı düşünüyordum ondan bile ufak ufak vazgeçmeye başladım

ben bir tane ucuz oyuncak aldım aman allah remen bikaçç vuruşta içinden yağ damladı ne yağı bilemiyorum ama allah korudu hemde koltuuğa döküldü kumaşı tahriş etti o derece yakıcı bişey demek..

eşime çok vesveseye gerek yok diyodum ama haklı çıktı..çok dikkat etmek gerekiyo..

estelciğim ucuz derken çin mallarından kaçınmak lazım
ben eskiden yerli malları haftası olur ya onun gibi türk mallarına odaklanmış durumdayım
hep söylüyorum oyuncak olarak türk markası olarak pilsan var
onun kovalarından bahçe takımlarından ve plastik toplarından aldım
hepsini toplasan 10 TL eder hem plastik hem türk malı hem ucuz hem de birden fazla adette ve renkte
oynarken sırayla onları çıkarıyorum kova ve kürek favorimiz küreği diş kaşıyıcı olarak kullanıyor
tırmığımızda var ama şimdilik tehlikeli diye vermiyorum

anladım canım bizimki kova olarak mutfak dolabından döktüğü salata kaseleriniyle oynamayı tercih ediyor:)

hatta bi tanesini ona verdim çok sevdi çünkü..

hımm biimde var öle plastiklerimiz ananesinden toplamış getirmiş plastik bardaklar tabaklar

bugünlerde favorimiz mandallar ben çamaşır toplarken gördü ve keşfetti vazgeçemiyor bayılıyor evin her köşesinden mandal çıkıyor

hatta ben de ona katılıyorum bazen oturup tren falan yapıyoruz mandalllarla bi kerede taç yaptım kafasına taktım benim oğlum kral oldu diyorum bayılıyor gülmekten ne anlıyorsa artık kaydirigubbakcemile3

andina ben istiyorum bu aktivite merkezinden de alırmıyım bilmiyorum çok para veriyorum oyuncağa ama buda eğitici bişey gibi bide eğitici ev var içine giriyo filan ama bu masalar daha güzel sanki alabilirim belki kaç ay üstüydüki bunlar

mandallar erkek çocuklarının vazgeçemediği arabalardır
kardeşimden hatırlıyorumda koca bir kutu arabası vardı ama yine de mandallardan vazgeçmiyordu
onları halının kenarındaki şeritleri yol yaparak bütün gün ııınnn ınnnn sesiyle oynar kafamızı şişirirdi kaydirigubbakcemile3

piroşcum yanlış bilmiyorsam 9 ay ve üstü için o aktivite masası
ama ben alırmıyım pek sanmam
onun yerine benim şimdi sıradaki oyuncaklarım kurabiye kavanozu ve masalcı tırtıl
şimdi bu ikisini alacağım ay ay .

baktım google dan buda güzelmiş ya eğitici bişeye benziyo gerçekten
ben haftasonu at gördüm bitane peluş pembe pamuk şeker gibiydi aynı piroşu koyduk üstüne nasıl sevindi anlatamam sallıyo kendini ileri geri onumu alsam diyorum ama 100 tl ve hiç bi eğiticiliği yok sadece eğlence amaçlı ama çok güzeldi

masalcı tırtıl kitap okuma alışkanlığı kazanması , hayvaları tanması seslerini öğrenmesi açısından güzel bir oyuncak diyeyim. bizde ona benzer bir sesli kitap var
rüya banyoda diye :))) aslında küçükce bir kitap şimdi onunla oynuyoruz 3 sayfa içinde büyük resimleri var yan tarafında da 3 tane şarkı için düğme kısmı bir ara resmini çeker koyarım .. bizimki bayılıyor ona biz şarkılardan bıktık gerçi ama o sıkılmadı hatta eşlik ediyor şarkılarda ve melodiyi de tutturmaya başladı cimcime

sağol lelalcim alınabilir gerçekten güzel bişey
melodi tutturmaya gelince taklit edebiliyolarmı ne artık ya da tekrar ediyolar diyeyim,piraye de ben bay bay deyince aynı melodide bay bay diyo:)

evet tatlım artık sesleri taklit edebilme ve ayırma dönemleri .. o yüzden bu dönemde aldığımız oyuncakların sesli olması bence daha başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…