Bebeğinizi En Çok Oyalayan En Sevdiği Oyuncak?Bir Tavsiyeniz Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın cnm sesli oyuncaklar alıyım bende,düğmelere basmayada bayılıyor düğmesine basıp bide müzik çıkınca çok hoşuna gider heralde

piroşumu da pembe atla düşünemiyorumm:) masal prensesi gibi olurdu valla heee tatlı bıdıkk.benimkine dino almıştım ya kendi kendine dıgıdık yapıyo eğleniyo işte onlada birazz.

piroşumu da pembe atla düşünemiyorumm:) masal prensesi gibi olurdu valla heee tatlı bıdıkk.benimkine dino almıştım ya kendi kendine dıgıdık yapıyo eğleniyo işte onlada birazz.

fazla düşünme derinimmmm o bizim prensesimiz naniknanik

kızlar bunun siparişini vericem , nasıl sizce ?

Driver (sürücü)
• Kendini yolun veya şekillerin veya renklerin kralı hissetmesi için gerçek bir direksiyon simidi, zira aynı zamanda birçok oyun ve eğlenceye sahip bir kontrol tablosuna sahiptir. Vantuzu sayesinde her hangi bir düz yüzeye veya kurdeleleri ile bir çocuk arabasına sabitlenebilir. El becerilerini ve sebep sonuç ilişkisinin anlamasını geliştirir. Piller dâhildir 9-18 Ay

cnm güzele benziyor üstünde düğmleri filanda var bebklerin hoşlanacağı tarzda bişey bence nekadarmış fiyat

ayrıca ben üstteki diyaloğu kaçırmışım şimdi okudum ve çok güldüm bizim kaynana pek yaman hee:))gelinini çok kıskanıyo
yaa ben hala o atı alsammı diye düşünüyorum bide alcam sanki yaa çok güzeldi pembe pembe
ama aktivite masasını da istiyorum nasıl olcekk

biz arada sırada bazı oyuncaklarını saklıyoruz.15 gün sonra falan tekrar ortaya çıkarıyoruz.o zaman sanki yeni bi oyuncakmış gibi tekrar ilgilenmeye başlıyor.

Bengisu'yu bu aralar en çok dergilerle oyalayabiliyorum. Özellikle yemek yedirirken falan bebek dergileri bayağ işime yarıyor. Kendi gibi tontiş bebeklere bakmaya bayılıyor. TVde falan da bebek görünce çok heyecanlanıyor. Bu arada tarihi geçmiş dergileri veriyorum eline çünkü cırt sesini çok seviyor!

aynen benim oğlumda bayılıyo dergilere gazetelere..

hele bebek gördümü çığlık çığlığa bi bağırışı var..tam yemelik oluyo o zaman:)

Hafta sonu oğluma masalcı tırtılı ve tomy nin ilk arabamını aldım..İkisine de bayılıyor..özellikle maslacı tırltıla..D&R Dan da 5 tane filan kitap aldım..Kalın yapraklı ilk sözcüklerim kitapları.Tavsiye ederim.

andına bunun markası ne anlayamadım ben
hosuma gıttı bende dusunebılırım
oglum kımsenın araba kullanmasına ızın vermıyor
marka ve fıyat bılgısı arastırmasını sen yapmıssındır bana da yardımcı olursan sevınırım canım

kalimerocum miniland diye bir marka sadece hepsiburada da var , 37 lira.. arabaya monte ediliyor olması hoşuma gitti , yolda araba koltuğunda otururken canı sıkılmaz en azından dedim..

piroşum o pembe at harika bişey , pirayeme de çok yakışır ama aktivite masası da faydalı , bi şey diyemiycem ..istersen atı al , aktivite masasını da doğumgünü hediyesi olarak iste aile büyüklerinden ben öle yapıcam valla kaydirigubbakcemile3
çok yüzsüz gördüm kendimi :kedi:

biz arada sırada bazı oyuncaklarını saklıyoruz.15 gün sonra falan tekrar ortaya çıkarıyoruz.o zaman sanki yeni bi oyuncakmış gibi tekrar ilgilenmeye başlıyor.

ben de saklıyorum oyuncaklarını daha doğrusu dolaba kaldırıyorum sonra ortaya çıkarıyorum oyuncağın ömrü uzuyo

kızlar bundan alan var mı?
aktivite merkeziymiş , alsak mı acaba ? ben hala kararsızım ilk arabam konusunda böyle bişey daha çok ilgisini çeker mi sizce ?

canım ben bunun tükçe konuşanını aldımm..benim kız çok severek oynuyo..şiddetle öneririm..ben kızım aldığımda 6,5 aylık falandı şimdiye kadar çok güzel oynadı..

kalimerocum miniland diye bir marka sadece hepsiburada da var , 37 lira.. arabaya monte ediliyor olması hoşuma gitti , yolda araba koltuğunda otururken canı sıkılmaz en azından dedim..

saol canım
bana da cok kullanıslı geldı
araba kullanırken ne babasını ne de benı rahat bırakmıyor
en azından elıne kendı dıreksıyonunu verınce susar dıye dusunuyorum

kızlar bende dün oğluma kurabiye kavanunu aldım burnunda kırmızı düğmesi var şarkılar çalıyor üçgen kare yuvarlak var onlarda geçirince sesler çıkartıyor aslında onu hiç düşünmemiştim ama mert uzaktan kaptı ou bidaha bırakmadı.

öle var bitane kuzenimden aldım ama daha geçiremiyo içinden bunun müziği şekli hoşuna gitti sanırım annem kalsa oyuncağa para verilmez ver eline kumanda tespih oynasın dio :) ama gelişim açısındanda şart benşimdi bunu istiyorum ama kullanan varmı ki oyalıyoomu bebekleri mert bi oyuncaklla 10 dakka oynar sonra başkası gelsin sıradaki hesabı ağlıyoo başka bitane variyom susuyoo veled
playskool yaramaz toplar

olan varsa ne olur yassın bi işe yerıyoo eğiticimi malum biraz pahalı geldi bana

canım yaramaz toplar birçok gelişimini (dil gelişimi, psikomotor, bilişsel gelişim gibi) destekler ama aman aman eğiticidir diyemem, oyalayabilir çünkü eğlenceli bir oyuncak, arkadaşımda var baya oyalıyor onu ama o şimdi 15 aylık, hediye falan gelirse oynasında benim alacağım bir oyuncak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…