- Konu Sahibi estel
-
piroşumu da pembe atla düşünemiyorumm:) masal prensesi gibi olurdu valla heee tatlı bıdıkk.benimkine dino almıştım ya kendi kendine dıgıdık yapıyo eğleniyo işte onlada birazz.
Bengisu'yu bu aralar en çok dergilerle oyalayabiliyorum. Özellikle yemek yedirirken falan bebek dergileri bayağ işime yarıyor. Kendi gibi tontiş bebeklere bakmaya bayılıyor. TVde falan da bebek görünce çok heyecanlanıyor. Bu arada tarihi geçmiş dergileri veriyorum eline çünkü cırt sesini çok seviyor!
piroşcum yanlış bilmiyorsam 9 ay ve üstü için o aktivite masası
ama ben alırmıyım pek sanmam
onun yerine benim şimdi sıradaki oyuncaklarım kurabiye kavanozu ve masalcı tırtıl
şimdi bu ikisini alacağım ay ay .
kızlar bunun siparişini vericem , nasıl sizce ?
Driver (sürücü)
• Kendini yolun veya şekillerin veya renklerin kralı hissetmesi için gerçek bir direksiyon simidi, zira aynı zamanda birçok oyun ve eğlenceye sahip bir kontrol tablosuna sahiptir. Vantuzu sayesinde her hangi bir düz yüzeye veya kurdeleleri ile bir çocuk arabasına sabitlenebilir. El becerilerini ve sebep sonuç ilişkisinin anlamasını geliştirir. Piller dâhildir 9-18 Ay
biz arada sırada bazı oyuncaklarını saklıyoruz.15 gün sonra falan tekrar ortaya çıkarıyoruz.o zaman sanki yeni bi oyuncakmış gibi tekrar ilgilenmeye başlıyor.
kızlar bundan alan var mı?
aktivite merkeziymiş , alsak mı acaba ? ben hala kararsızım ilk arabam konusunda böyle bişey daha çok ilgisini çeker mi sizce ?
kalimerocum miniland diye bir marka sadece hepsiburada da var , 37 lira.. arabaya monte ediliyor olması hoşuma gitti , yolda araba koltuğunda otururken canı sıkılmaz en azından dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?