Bebeğinizi En Çok Oyalayan En Sevdiği Oyuncak?Bir Tavsiyeniz Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizce bu oyuncak nasıldır,arkadaşlar?kaydirigubbakcemile2,

Fisher Price Eğitici Köpek Puppy ( Türkçe ) 6-36 Ay

Laugh'n Learn Serisinin Sevimli Köpeği Eğitici Puppy Bebeğinizin Kucağına
Alıp Sevmek Ve Arkadaş Olmak ısteyeceği Çok Güzel Bir Oyuncaktır.
Öğretici Oyunlar Ve 10 Şarkılı Müzik Bölümü Olmak Üzere 2 Farklı Bölümden
Oluşmaktır.Öğretici Oyunlar Bölümünde Yavru Köpeğin Üzerinde Bulunan Altı
Belirgin Nokta Eğlenceli Şarkılar Eşliğinde Bebeğinize A'Dan Z'Ye Alfabeyi Vücudun Bölümlerini Ve Renklerini Öğretiyor.
Bebeğiniz Oyun Bölümünde Şarkılarla Ve Eğlenceli Cümlelerle Oynamaya Bayılacak.Şarkılar Bölümü Alfabe Şarkısı,Renkler Şarkısı,Sayılar Şarkısı ve Vücudun Bölümleri Şarkısı Olmak Üzere Dört Eğitici Bölümden Oluşur.
Oyunlar Bölümündeyse Bebeğinizinde Söylemeye Çalışacağı Baş -Omuzlar-dizler Ayaklar ''Kuçu Kuçu '' Pastacı'' Mutluluk''Kulaklar''ve
Örümcek Adlı Altı Adet Şarkı Bulunur.

Köpeğin Üzerinde Yazan Bütün Yazılar Türkçedir.
Gerelki Pil 3 Adet AA Pil Dahildir
Yaş Sınırı 6 Ay Ve Üzeri

bi çok arkadaşta var bu köpekten ama ben almadım henüz , kararsızım çok

dandinicim bizde var bu oyncak ve favori oyuncağımız ..biz nereye kuçu kuçu oraya :))

bi çok arkadaşta var bu köpekten ama ben almadım henüz , kararsızım çok

dandinicim bizde var bu oyncak ve favori oyuncağımız ..biz nereye kuçu kuçu oraya :))

andinacım ben de kararsızım,lelalcim sağol eğer karar verip te alırsak inşallah bizim de favori kuçumuz olur:lepi:

derincim bi tanıdığa gitmiştik geçenlerde onun oğlunun vardı bu yaramaz toplardan müzik çalıyo ve toplar yukarı aşağı inip çıkıyo eğitici bişey gibi gelmedi bana piroş sadece toplara baktı ellemeye çalıştı o kada. o paraya daha eğitici bir oyuncak all bence 60 tl civarı sanırım fiyatı ben orda görünce almaktan vazgçtimm

kızlar bundan alan var mı?
aktivite merkeziymiş , alsak mı acaba ? ben hala kararsızım ilk arabam konusunda böyle bişey daha çok ilgisini çeker mi sizce ?

biz betüşe aktivite merkezini aldık .çok hoşuna gitti onlar hareket ettikce gülüyor falan ama daha tam kullanamıyor mesela oyuncak parçalarını yerine takamıyor takmak isterken diğerlerinide düşürüyor ama zamanla alışır sanırım.ben ilk arabam almak istiyordum ama babası yürüteci aldık hiç kullanmadı bunuda ona benzetir diye almak istemedi.bunu tercih etti başşta bana fiyatına göre anlamsız geldi ama betül ilgi gösterince dolayısıyla bende beğendim

kızlar playskool ilk arabam hepsiburada.com'da indirime girmiş 47.90 TL'ye düşmüş
almayı düşünüyorsanız bilginiz olsun

ben genelde bu tür şeyleri hepsiburada.com'dan alıyorum sürekli takip etmek lazım dönem dönem indirimler olur
ilk arabam'ı almadık biz
ben pilsan sallanan fil alacağım hem sallanıyor hem de alttaki parçayı çıkarınca ayakları ile sürülebilir 44 TL'ymiş

Eklentiler

• $oyunpil07523.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 41
çok tatlıymış bu fil:))

ama o kadar oyuncağı koyacak yer yok...

bende ilk arabamı 75 e almıştım üzüldüm valla şimdi.şu köpekçikten bizdede var en kıymetli oyuncağımız.bide salyangozumuz var bizim hiç elimizden bırakmadığımız.renkleri harfleri falan öğretiyo

estelciğim biz çok oyuncak almadık şimdiye kadar bizdekileri ve annemdekileri toplasan bir çamaşır sepeti etmez
bazen diyorum acaba bizim çocuğun az oyuncağı mı var annem yeter, zaten daha ancak anlayıp oynamaya başladı diyor

yağız'ın bir de gönülden bağlandığı, ikea'dan daha doğum yapmadan aldığımız küçük peluş bir ayı var
ismini çiko koyduk ona o kadar bağlandıki elinden bırakmıyor kiko kiko diye bağırıp dolaşıyor etrafta

ay bende ilk arabamı 79a almıştım bak üzüldüm şimdi :çok üzgünüm:

Batu da o kadar oyuncak içinden ikeadan aldığımız uzun sosis köpeğe bağlandı , onu gördüğü zaman ayyyyy deyip sarılıp öpüyo , cici yapıyo , ona yemek yediriyo , her yere sürüklüyo.. gönülden bağlandı köpeğe maymun

ya neden benim oğlum garip şeyler seviyo ne güzel sizinkilerin sevdiği oyuncaklar var

benim oğlum elektrik süpürgesine çöp kutusuna ve cetvele gönülden bağlı..

çöp kutusunu nere koysan buluyo yaa..kilere attım şimdi kilerin paısında ağlıyo kapıya vuruyo ayy şaka gibi bu çocuk:))

batun un da sevdiği abuk sabuk şeyler var hayatım , kumanda , cep telefonu vb.

valla Buğra ile aktivite masası olan birine gitmiştik biraz oynadı ama 2 saat bile ilgisi sürmedi hemen vazgeçti.İlk arabam da vardı onda hem onu da pek beğenmedi hem benim oğlum artık yürüyoo:)) o yüzden ona da gerek yok.Buğrişin en çok ilgisini çeken tahta renkli legolar.Kuzeninde var o 3 yaşında.onlara gittiğimizde hiç mızırdanmadan saatlerce oynuyo.onları topluyor kutusuna sonra hoop tekrar dağıtıyo.e arada tabiki ağzına sokup bi tadına bakıyo falan güzel oynuyo yanii:) bizde 10 parçalı falan öyle bi set var şekilli oyuncak.şimdi iç içe geçen kase gibi bişeyler vardı ondan aldım birleştirince fıçı oluyo.onlarlada güzel oynuyyuncak telefon aldım ama fazla sevmedi.kitap alıcaktım biraz baktı attı ama alıcam bi dahaki sefere.

bende yağmura hiç oyuncak almadım diyebilirim bizde bitek ilk arabam var onuda ben pazarlıklarla bi bebek mağazasından 55e almıştım:)ama artık büyüdü almayıda düşünmüyor değilim şu salyangozdan almayı düşünüyorum birde ahşap lego felann

kızlar playskoll ürünleri hepsi buarada da acayip indirime girmiş renkli küpler falan 7 tl bakın derimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…