Aynen öyle, beklemeyenlerin hemen geliyor bekleyenlerin bir türlü gelmiyorSelam canım ilk çocuğum plansız oldu
Şimdi 10yaşında
Son 4senedir tedavi görüyorum
Bir aşılama iki tüpbebek yaptırdım
İkinci tüpbebeğin sonucunu iki üç güne öğrenicez inş
Hayat çok garip
Ay maşallah , hayırla gelsinilk bebeğimi 7 ay bekledim ikinci bize sürpriz yaptı spiralle korunurken oldu
Hap ile mi korunuyordunuz acaba ?Evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım. Korunuyoduk normalde. 4. Ayda bıraktım hapı. 5. Ayda hamile kaldım
Sizin meleğiniz de bekletmiş, bakalım benimkinin keyfi ne zaman gelecekMerhaba bende 4 kayıptan sonra 10 ay sonrasında gebeliğimi öğrendim
Evet canımHap ile mi korunuyordunuz acaba ?
Ben 1 ay hap kullandım evlendikten sonra, bıraktım. Bu kadar uzun süre hiç gamile kalamayışımı ona da bağlıyorum aslında. Bir arkadaşıma doktor söylemiş, hapı bıraktıktan sonra da 6-7 ay korumaya devam ettiğini. Aslı var mı bilemiyorum ama siz hemen gebe kalmışsınız maşallahEvet canım
İnşallah bu son bekleyişiniz olur, tüm testler yapıldı mı5 yıldır bekliyorum
Evet canım bıraktığım ay kaldım bn. Hiç sanmıyorum hapla alakalı olduğunu. Etki edecek olsa 4 ay kullandım bana ederdi sanırım :) 2-3 ay koruyabileceğini bn duydum ama o da uzun kullanırsan koruyo dediler.Ben 1 ay hap kullandım evlendikten sonra, bıraktım. Bu kadar uzun süre hiç gamile kalamayışımı ona da bağlıyorum aslında. Bir arkadaşıma doktor söylemiş, hapı bıraktıktan sonra da 6-7 ay korumaya devam ettiğini. Aslı var mı bilemiyorum ama siz hemen gebe kalmışsınız maşallah
teşekkür ederim. 6 ay daha çok erken sizinde en kısa zamanda göbüşünüz dolar inşallahAy maşallah , hayırla gelsin
Allah size de nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda:)Sizin meleğiniz de bekletmiş, bakalım benimkinin keyfi ne zaman gelecek
İnşaallaah amiinnteşekkür ederim. 6 ay daha çok erken sizinde en kısa zamanda göbüşünüz dolar inşallah
İnşallah Çan’ımıAllah size de nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda:)
Zamanı var diyeyim o zaman :/Evet canım bıraktığım ay kaldım bn. Hiç sanmıyorum hapla alakalı olduğunu. Etki edecek olsa 4 ay kullandım bana ederdi sanırım :) 2-3 ay koruyabileceğini bn duydum ama o da uzun kullanırsan koruyo dediler.
insallah tez zamanda gelir bebisiniz ben de 3 yil bekledim bilirim evlat hasretini allahim her isteyene nasip etsin5 yıldır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?