- 27 Mayıs 2016
- 129
- 39
- 13
- 36
Erkek gb:))kizlar bu da benim bebisimin bacak arasi acisindan cekilen resmi doktorum erkek dedi baska bi doktor kiza benzetti yorumlariniz lutfen:)
Bufecim ikimizde kiz istiyoruz ikimizede erkek yorumu geldidikkat et canm tabi riske atma kendini oğlun kardeşini bekliyor mu :)
Pardon yok sana degilmis o yorum baska arkadasaymis :)dikkat et canm tabi riske atma kendini oğlun kardeşini bekliyor mu :)
ayy kıyamam ona haftaya gitcem doktora bakalım belli olur heralde artk 16.haftanın içindeyiz her gece gördüğüm kız rüyalarından yoruldum dün gece de doğurduğumu gördm normal doğumla eşime ismini koy diyordumm :)Pardon yok sana degilmis o yorum baska arkadasaymis :)
Cnm benim tam net degil ama oglan gibi :)))Bizimde bacak arasi fotografimiz budr'um tam erkek demedi cok benziyor dedi, bu hafta persb randevuda belli olucak, heyecanliyim siz ne dusunuyorsunuz? erkek mi?
Bende cokca rüya görmeye basladim yaaa :) kafayi siyircaz bu gidisle ..ayy kıyamam ona haftaya gitcem doktora bakalım belli olur heralde artk 16.haftanın içindeyiz her gece gördüğüm kız rüyalarından yoruldum dün gece de doğurduğumu gördm normal doğumla eşime ismini koy diyordumm :)
galiba öyle bakalım :))))Cnm benim tam net degil ama oglan gibi :)))
o hic belli olmuyor bence, herkes zamanında soyle böyle demiste hicbirinin bilimsel acıklması yok maalesef :) Hormon + kendi vücüt metabolizman :) Bekleyip görüyoruz :))))Bende cokca rüya görmeye basladim yaaa :) kafayi siyircaz bu gidisle ..
Her neyse bide cokca duydugum sey kiz oldugu zaman tüylenmede azalma oluyormus ya gercekten bunun asli varmi acaba.. benim sanki cogaldi 1 haftadir
Aynen dogru cnm böyle seyler herkezin vücuduyla alakali.. birinde öyle digerinde farkli olabiliyor..o hic belli olmuyor bence, herkes zamanında soyle böyle demiste hicbirinin bilimsel acıklması yok maalesef :) Hormon + kendi vücüt metabolizman :) Bekleyip görüyoruz :))))
CanimmKızlar ben kızıma hamileyken haftada bir alırdım tüylerimi o derece tüylendim. Şimdi cinsiyeti belli değil ama hiç tüy sorunun yok . Hepsi hurafe
Demin bi yerde okudum kanamam oluyor yazmissin.. iyimisin?Kızlar ben kızıma hamileyken haftada bir alırdım tüylerimi o derece tüylendim. Şimdi cinsiyeti belli değil ama hiç tüy sorunun yok . Hepsi hurafe
İyi olmaya çalışıyoruz bebişle inşlh. Bi iyi olup Bi kötü oluyo . Tam anlamıyla kanama değil ama kahve leke artıp azalıyor malesef :-(Demin bi yerde okudum kanamam oluyor yazmissin.. iyimisin?
gecmis olsun. hep pozitif olmaya calısın.. Allah saglıkla bebisinizi kucagınıza almak nasip etsin.İyi olmaya çalışıyoruz bebişle inşlh. Bi iyi olup Bi kötü oluyo . Tam anlamıyla kanama değil ama kahve leke artıp azalıyor malesef :-(
Amin Can'ım hepimiz alalım hayırla sağlıkla inşlh.gecmis olsun. hep pozitif olmaya calısın.. Allah saglıkla bebisinizi kucagınıza almak nasip etsin.
bende de artmadı ama göbeğimin etrafında tüylenme oldu erk de olsa olur hiç üzülmem ama bi an önce öğrenmek istiyorumm..Bende cokca rüya görmeye basladim yaaa :) kafayi siyircaz bu gidisle ..
Her neyse bide cokca duydugum sey kiz oldugu zaman tüylenmede azalma oluyormus ya gercekten bunun asli varmi acaba.. benim sanki cogaldi 1 haftadir
Sen gitmedinmi birdaha? Gitsen ögrenirsin aslinda artik yaaa :)bende de artmadı ama göbeğimin etrafında tüylenme oldu erk de olsa olur hiç üzülmem ama bi an önce öğrenmek istiyorumm..
benim dr'umda erkek olasılıgı yüksek dedi.. Bizimde bacak arası fotomuz size benziyor :) 17.sayfada var, bir bakın isterseniz :))kizlar bu da benim bebisimin bacak arasi acisindan cekilen resmi doktorum erkek dedi baska bi doktor kiza benzetti yorumlariniz lutfen:)
galiba ama ben artk hakakten sıkıldım ya bişeyleri cinisyete yormaktan haftaya gitcez eşimle bakalm o da gelcek o yüzden bekliyorum yoksa ben çoktan gitmiştim :)Sen gitmedinmi birdaha? Gitsen ögrenirsin aslinda artik yaaa :)
Göbegin etrafinda normal ztn galiba illa tüylenme oluyo hormonlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?