Bebeğinizin cinsiyeti ne ??? :)

Bebeğinizin cinsiyeti ne?

• Ankete Katılan
    46
Pardon yok sana degilmis o yorum baska arkadasaymis :)
ayy kıyamam ona haftaya gitcem doktora bakalım belli olur heralde artk 16.haftanın içindeyiz her gece gördüğüm kız rüyalarından yoruldum dün gece de doğurduğumu gördm normal doğumla eşime ismini koy diyordumm :)

Bizimde bacak arasi fotografimiz bu dr'um tam erkek demedi cok benziyor dedi, bu hafta persb randevuda belli olucak, heyecanliyim siz ne dusunuyorsunuz? erkek mi?

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 42
Bende cokca rüya görmeye basladim yaaa :) kafayi siyircaz bu gidisle ..
Her neyse bide cokca duydugum sey kiz oldugu zaman tüylenmede azalma oluyormus ya gercekten bunun asli varmi acaba.. benim sanki cogaldi 1 haftadir

o hic belli olmuyor bence, herkes zamanında soyle böyle demiste hicbirinin bilimsel acıklması yok maalesef :) Hormon + kendi vücüt metabolizman :) Bekleyip görüyoruz :))))

o hic belli olmuyor bence, herkes zamanında soyle böyle demiste hicbirinin bilimsel acıklması yok maalesef :) Hormon + kendi vücüt metabolizman :) Bekleyip görüyoruz :))))
Aynen dogru cnm böyle seyler herkezin vücuduyla alakali.. birinde öyle digerinde farkli olabiliyor..

Kızlar ben kızıma hamileyken haftada bir alırdım tüylerimi o derece tüylendim. Şimdi cinsiyeti belli değil ama hiç tüy sorunun yok . Hepsi hurafe

Kızlar ben kızıma hamileyken haftada bir alırdım tüylerimi o derece tüylendim. Şimdi cinsiyeti belli değil ama hiç tüy sorunun yok . Hepsi hurafe
Canimm o kadar cok hurafeler varki bu hamilelikde cinsiyetle ilgili insan sasip kaliyo gercekten..
Mantikli düsündügün zaman tüylenmenin bebegin cinsiyetiyle ne alakasi olabilirki diyosun ama cok kisiden duydugum icinde merak ettim sormak istedim

İyi olmaya çalışıyoruz bebişle inşlh. Bi iyi olup Bi kötü oluyo . Tam anlamıyla kanama değil ama kahve leke artıp azalıyor malesef :-(
gecmis olsun. hep pozitif olmaya calısın.. Allah saglıkla bebisinizi kucagınıza almak nasip etsin.

bende de artmadı ama göbeğimin etrafında tüylenme oldu erk de olsa olur hiç üzülmem ama bi an önce öğrenmek istiyorumm..

bende de artmadı ama göbeğimin etrafında tüylenme oldu erk de olsa olur hiç üzülmem ama bi an önce öğrenmek istiyorumm..
Sen gitmedinmi birdaha? Gitsen ögrenirsin aslinda artik yaaa :)
Göbegin etrafinda normal ztn galiba illa tüylenme oluyo hormonlardan

kizlar bu da benim bebisimin bacak arasi acisindan cekilen resmi doktorum erkek dedi baska bi doktor kiza benzetti yorumlariniz lutfen:)
benim dr'umda erkek olasılıgı yüksek dedi.. Bizimde bacak arası fotomuz size benziyor :) 17.sayfada var, bir bakın isterseniz :))

Sen gitmedinmi birdaha? Gitsen ögrenirsin aslinda artik yaaa :)
Göbegin etrafinda normal ztn galiba illa tüylenme oluyo hormonlardan
galiba ama ben artk hakakten sıkıldım ya bişeyleri cinisyete yormaktan haftaya gitcez eşimle bakalm o da gelcek o yüzden bekliyorum yoksa ben çoktan gitmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…