- 27 Mayıs 2016
- 129
- 39
- 13
- 36
bugun doktora gittim doktor %60 ķiz dedi :)) bakalim netlessin bilgi vercem. senin hislerin kuvvetli galiba
Benim ne olur banada bisey söyle mademBalık burcuyum hislerim iyidirohh ohhh bi kızımız daha oluyor
Hadi bkalim cnm prenses geliyor desene :))bugun doktora gittim doktor %60 ķiz dedi :)) bakalim netlessin bilgi vercem. senin hislerin kuvvetli galiba
ErkekBenim ne olur banada bisey söyle madem
Hadi bkalim cnm prenses geliyor desene :))
Erkekgb geliyor ultroson fotosu olsa neye benzettiğimi söylerdim ama erkek dogdu içime
Aynen cnm benimde düsüncem ayni senin gibi :)bi oglum var. ilk etapta tabiki saglik. aslan gibi bi oglumuz var bi de kizimiz olsa fena olmazdi tabiki%60 ama doktor yanilma olabiliyor bu haftalarda dedi. haftaya ozel hastaneye gitcem tekrar cinsiyet icin
Eve gidince ultrason resmide koycam :) ama 8+2 den var sadece ama olsun bakarsin bakalim :))Erkekgb geliyor ultroson fotosu olsa neye benzettiğimi söylerdim ama erkek dogdu içime
Cnm benim yükledim resim :)))Erkekgb geliyor ultroson fotosu olsa neye benzettiğimi söylerdim ama erkek dogdu içime
Anam bu fasulye ben bunu yerimCnm benim yükledim resim :)))
Gercekmi oglana mi benziyo sence.. gönlümden kiz geciyor ama tabiki oglanada sevinirimAnam bu fasulye ben bunu yerimsenin oglun olcak gb ama inşllah gönlüne göre olur
Ooo az kalmis senin hayirlisiyla kurtulrsn ins canmm benim..Bizde hastane cantamızı hazırladık bi ton ütü yaptım az kaldı kızlar aralık başı doğum yapıcam korkuyorum
Kızım olcak inşllahOoo az kalmis senin hayirlisiyla kurtulrsn ins canmm benim..
Senin kizmiydi oglanmi?
Ayyyy ne güzel ya :))Kızım olcak inşllah
İnşallah canım allah gönlüne göre versin kız olsunAyyyy ne güzel ya :))
Benimkide ins kizdir :)
Amin cnm ins bakalim :)) simdiye kadar herkez kiz dedi bi sen erkek dedin :),İnşallah canım allah gönlüne göre versin kız olsun
Allah bagislasin canm :)) erkek cocuklarida cokk tatli ve güzel oluyor.. benimde 1 oglusum varbenimde oğluşum olacak inşallah.. bu sene erkek senesi :)
Ögrenince banada haber ver canımAmin cnm ins bakalim :)) simdiye kadar herkez kiz dedi bi sen erkek dedin :),
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?