Bebeğinizin cinsiyeti ne ??? :)

Bebeğinizin cinsiyeti ne?

• Ankete Katılan
    46
kizlar bu da benim bebisimin bacak arasi acisindan cekilen resmi doktorum erkek dedi baska bi doktor kiza benzetti yorumlariniz lutfen:)

Eklentiler

• IMG-20161112-WA0009.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 67
Bence cok büyük ihtimalle oglan.. ilk cocukmu senin canim??
Benim ilk oglan simdikinin kiz olmasini cokk istiyorum hayirlisiyla ama ögrenmemize var daha :)
canim benim ilk cocuk babasi cok sevindi ille erkek milleti:) ama kesjnlikle ayrim yapmaz 2 hafta sonra kontrolum var insallah degismez doktor hep erkek dedi simdite kadar ins seninde gonlunden gecen olur:)

canim benim ilk cocuk babasi cok sevindi ille erkek milleti:) ama kesjnlikle ayrim yapmaz 2 hafta sonra kontrolum var insallah degismez doktor hep erkek dedi simdite kadar ins seninde gonlunden gecen olur:)
Amin canm benim insallah :)))
Bende ilk oglan olmasini istemisdm Rabbim gönlüme göre verdi.. ins sizinde öyle olur..
Evet kesinlikle bizdede cinsiyet ayrimi yoktu hala yok ama esimde oglan deyince cok sevinmisti ama simdikine de kiz olsa fena olmaz diyor :)
Bakalim hayirlisi olsun.. sende kesin ögrenince haber et ama zaten kesin gibi bence..

ins canim ilki erkek olunca sizdede kiz bebek nasil bir duygu insan tatmak ister dogal olarak:) ins gonlumuzce olur hersey haber ederim canim:))))

canım çok geçmş olsun hematom ne oluyr ki

canım çok geçmş olsun hematom ne oluyr ki
Sagol canim benim.. rahimin alt kismina kan toplanmis birikmis agir kaldirmakdan filan olusa biliyormus ama o kadarda sIk kaldirmiyorum oglumu, dikkat etmeye calisiyorum aslinda.. simdi daha fazla dikkat edicem mecburen :)

Sagol canim benim.. rahimin alt kismina kan toplanmis birikmis agir kaldirmakdan filan olusa biliyormus ama o kadarda sIk kaldirmiyorum oglumu, dikkat etmeye calisiyorum aslinda.. simdi daha fazla dikkat edicem mecburen :)
dikkat et canm tabi riske atma kendini oğlun kardeşini bekliyor mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…