- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
TabikiÖgrenince banada haber ver canım
İnşallah cnmAllah herkesin gonlune gòre versin benimde 1oglusum var insallah buda kız olur
Ins canimmm :)Allah herkesin gonlune gòre versin benimde 1oglusum var insallah buda kız olur
Ins ögrenirsin canm benim hayirlisiyla :)Hala öğrenmedim pazartesi gideceğim inşallah öğrenirim
Canmmm erkek buuu :)) benim oglumunda ayni böyle bacak arasi resmi var..kizlar bu da benim bebisimin bacak arasi acisindan cekilen resmi doktorum erkek dedi baska bi doktor kiza benzetti yorumlariniz lutfen:)
ay canim ya ins cinsiyet ayrimim yok fakat insan ilk erkek deyince doktor heyecan yaptim 16.haftami iple cekiyorum:) )))))Canmmm erkek buuu :)) benim oglumunda ayni böyle bacak arasi resmi var..
Bence cok büyük ihtimalle oglan.. ilk cocukmu senin canim??ay canim ya ins cinsiyet ayrimim yok fakat insan ilk erkek deyince doktor heyecan yaptim 16.haftami iple cekiyorum:) )))))
canim gercekten de cok benziyor:))) hadi hayrlisi:)Eki Görüntüle 1910533
Buda benim oglanin bacak arasi resmiydi :))
canim benim ilk cocuk babasi cok sevindi ille erkek milleti:) ama kesjnlikle ayrim yapmaz 2 hafta sonra kontrolum var insallah degismez doktor hep erkek dedi simdite kadar ins seninde gonlunden gecen olur:)Bence cok büyük ihtimalle oglan.. ilk cocukmu senin canim??
Benim ilk oglan simdikinin kiz olmasini cokk istiyorum hayirlisiyla ama ögrenmemize var daha :)
Amin canm benim insallah :)))canim benim ilk cocuk babasi cok sevindi ille erkek milleti:) ama kesjnlikle ayrim yapmaz 2 hafta sonra kontrolum var insallah degismez doktor hep erkek dedi simdite kadar ins seninde gonlunden gecen olur:)
ins canim ilki erkek olunca sizdede kiz bebek nasil bir duygu insan tatmak ister dogal olarak:) ins gonlumuzce olur hersey haber ederim canim:))))Amin canm benim insallah :)))
Bende ilk oglan olmasini istemisdm Rabbim gönlüme göre verdi.. ins sizinde öyle olur..
Evet kesinlikle bizdede cinsiyet ayrimi yoktu hala yok ama esimde oglan deyince cok sevinmisti ama simdikine de kiz olsa fena olmaz diyor :)
Bakalim hayirlisi olsun.. sende kesin ögrenince haber et ama zaten kesin gibi bence..
İnşallah canım çok merak ediyoruzIns ögrenirsin canm benim hayirlisiyla :)
canım çok geçmş olsun hematom ne oluyr kiBende bugn siddetli agri dolayisiyla hastaneye gittim hematom olusmus rahimde.. dikkatli olmalisin dedi dr sakin agir kaldirma dedi.. ama mecburen oglumu kaldiriyorum merdivenden filan cikmak istemiyor bazen.. 2 bucuk yasinda 14 kilo yani hafifde degil o kadar.. ins bisey olmaz.. ve ultrason resmi vermedi elime(
Ama cok minnakdi oglum daha net belli oluyordu 10/11 haftalikken.. bu sanki daha minnak ve hep yumuk duruyor anlamadim :)
D Duygucem2011 bende istiyorum tahminErkekgb geliyor ultroson fotosu olsa neye benzettiğimi söylerdim ama erkek dogdu içime
Sagol canim benim.. rahimin alt kismina kan toplanmis birikmis agir kaldirmakdan filan olusa biliyormus ama o kadarda sIk kaldirmiyorum oglumu, dikkat etmeye calisiyorum aslinda.. simdi daha fazla dikkat edicem mecburen :)canım çok geçmş olsun hematom ne oluyr ki
dikkat et canm tabi riske atma kendini oğlun kardeşini bekliyor mu :)Sagol canim benim.. rahimin alt kismina kan toplanmis birikmis agir kaldirmakdan filan olusa biliyormus ama o kadarda sIk kaldirmiyorum oglumu, dikkat etmeye calisiyorum aslinda.. simdi daha fazla dikkat edicem mecburen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?