Bebeğinizin cinsiyeti

1bebek1anne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
207
192
18
Kızlar herkese selam;
Kk'nın tatliș annelerinin bebiș cinsiyetlerini merak ettim.Ve konu açtım. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Eşim klasik türk erkeği modunda erkek bebek istiyordu. Bende rüyamda erkek bebeğimin olacağını gördüm. Ama dün öğrendim ki bebeğimin cinsiyeti çok büyük ihtimalle kız dedi doktor. Herkese sağlıklı kolay doğumlar diliyorumm.

Son düzenleme:
Bende rüyamda koz bebek gördüm bir dafa 2 Kızım var ve 10 aradan sonra 3 gebeliğim bekliyoruz doktor 3 hafta sonraya gün verdi kızlarım erkek olacak gibi hissediyor gönlümüz de erkek var ama sağlıklı olsun öncelikle öğrenince yazarım

Canım tabiki öncelikli temennimiz sağlıklı olması. Ama zaten kızların varmış buda oğlan olsun. Allah hem kız annesi hemde oğlan annesi etsin seni. Sağlıkla al kucağına.Ben daha yeni evliyim. Ilk bebeğim. Eşim yada ben ikimizde erkek beklerken kızım olacak. Ama asla üzülmedik. Hayırlısı olsun diyorum.

Tabiki öncelikle duamız sağlıklı hayırlı evlatlar İnşAllah Hayırlı olacaksa Rabbim kızın da erkeğin de kokusunu tatdırsın. Bunu istemek normal bence.
5 gün sonra benimde kontrolüm var benimde ilk bebeğim olacak Rabbim devamını verirse. Benim de eşim merak ediyor. O da bebişe kıyafet falan bişeyler almak için cinsiyetini bi bilsem ona göre alacağım diyor. Şimdiden başlarsak çokk işimiz var diyorum. Cinsiyet 8.5 aylıkken belli oluyormuş diyorum esprisine

Yaaiçinden ne geçiyor yada siz ne istiyorsunuz. Sağlıklı olması şartıyla

Yaaiçinden ne geçiyor yada siz ne istiyorsunuz. Sağlıklı olması şartıyla
Açıkcası ilk bebeğimi erkek olsun isterim. Sanki kız gibi hissediyorum.
Eşim hiç farketmez kız olsun erkek olsun o babasının bitanesi olacak diyor. Bu konu da benden daha nötr. Eşim de erkek hissediyormuş.
Tam 3 aylik olacak kontrolde doktor bi ipucu verecek mi merak ediyoruz.

Kaç haftalıkken öğrendiniz acaba?

Kaç haftalıkken öğrendiniz acaba?
Şuan benimki 16 haftalik 3 gün önce öğrendim. Büyük ihtimalle kız dedi doktorum. Bir sonraki kontrolümde kesin belli olacak. Burdaki kızlar keseye bakılarak anlaşılıyor falan diye bi konu açmışlardi.Yuvarlak top gibiyse kız, uzun muz gibiyse erkek olurmuş vs. Yazmışlardı.

Hadi hayırlısı bir dahakinde daha net olur yani.Senin durumuna göre benimki daha erken canım. Peki kese durumuna göre değerlendirmişmiydin sen o tuttu mu?

bende 12+0 da randevu aldim 2li test yapilacak cinsiyet de belli olur mu acaba? Ben erkek istiyorum acikcasi kiz olursa nasil sevicem diye dusunuyorum tabiki saglikli olmasi onemli yanlis dusundugumu biliyorum ama kiz olmasini hic istemiyorum. Esim hic farketmez diyor hatta esimin ailesi kiz olsa ne guzel olur diyor onlara da kiziyorum

Hadi hayırlısı bir dahakinde daha net olur yani.Senin durumuna göre benimki daha erken canım. Peki kese durumuna göre değerlendirmişmiydin sen o tuttu mu?
Tuttu benimki yuvarlaktı o konuyu okuyunca baktım gerçektende öyle doktorumda büyük ihtimalle kız dedi. Bende öyle hissediyorum. Hayırlısı olsun

Canım kız istememenin bi nedeni var mi

Gecen hafta ögrendim bende 2 kızım var şimdi birde oğlum olacakmış Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

En başından beri erkek hissetmiştim ben kızlar da da hislerimde yanılmadım

Ayy ne güzel yaa iki duyguyuda yaşamışsiniz sağlıkla gelsin oğlușun

Canım senin kesen nasıldı uzun muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…