- 3 Haziran 2020
- 207
- 192
- 18
- Konu Sahibi 1bebek1anne
-
Canım tabiki öncelikli temennimiz sağlıklı olması. Ama zaten kızların varmış buda oğlan olsun. Allah hem kız annesi hemde oğlan annesi etsin seni. Sağlıkla al kucağına.Bende rüyamda koz bebek gördüm bir dafa 2 Kızım var ve 10 aradan sonra 3 gebeliğim bekliyoruz doktor 3 hafta sonraya gün verdi kızlarım erkek olacak gibi hissediyor gönlümüz de erkek var ama sağlıklı olsun öncelikle öğrenince yazarım
YaaTabiki öncelikle duamız sağlıklı hayırlı evlatlar İnşAllahHayırlı olacaksa Rabbim kızın da erkeğin de kokusunu tatdırsın. Bunu istemek normal bence.
5 gün sonra benimde kontrolüm var benimde ilk bebeğim olacak Rabbim devamını verirse. Benim de eşim merak ediyor. O da bebişe kıyafet falan bişeyler almak için cinsiyetini bi bilsem ona göre alacağım diyor. Şimdiden başlarsak çokk işimiz var diyorum. Cinsiyet 8.5 aylıkken belli oluyormuş diyorum esprisine
Açıkcası ilk bebeğimi erkek olsun isterim. Sanki kız gibi hissediyorum.Yaaiçinden ne geçiyor yada siz ne istiyorsunuz. Sağlıklı olması şartıyla
Kaç haftalıkken öğrendiniz acaba?Kızlar herkese selam;
Kk'nın tatliș annelerinin bebiș cinsiyetlerini merak ettim.Ve konu açtım. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Eşim klasik türk erkeği modunda erkek bebek istiyordu. Bende rüyamda erkek bebeğimin olacağını gördüm. Ama dün öğrendim ki bebeğimin cinsiyeti çok büyük ihtimalle kız dedi doktor.Herkese sağlıklı kolay doğumlar diliyorumm.
Şuan benimki 16 haftalik 3 gün önce öğrendim. Büyük ihtimalle kız dedi doktorum. Bir sonraki kontrolümde kesin belli olacak. Burdaki kızlar keseye bakılarak anlaşılıyor falan diye bi konu açmışlardi.Yuvarlak top gibiyse kız, uzun muz gibiyse erkek olurmuş vs. Yazmışlardı.Kaç haftalıkken öğrendiniz acaba?
Ayy maşallah paşaya sağlıkla kucağınıza alın insallah14. Haftada erkek olduğunu öğrendim.
Hadi hayırlısı bir dahakinde daha net olur yani.Senin durumuna göre benimki daha erken canım. Peki kese durumuna göre değerlendirmişmiydin sen o tuttu mu?Şuan benimki 16 haftalik 3 gün önce öğrendim. Büyük ihtimalle kız dedi doktorum. Bir sonraki kontrolümde kesin belli olacak. Burdaki kızlar keseye bakılarak anlaşılıyor falan diye bi konu açmışlardi.Yuvarlak top gibiyse kız, uzun muz gibiyse erkek olurmuş vs. Yazmışlardı.
Maşallah sağlıkla gelsin oğluşunuz.14. Haftada erkek olduğunu öğrendim.
Tuttu benimki yuvarlaktı o konuyu okuyunca baktım gerçektende öyle doktorumda büyük ihtimalle kız dedi. Bende öyle hissediyorum. Hayırlısı olsunHadi hayırlısı bir dahakinde daha net olur yani.Senin durumuna göre benimki daha erken canım. Peki kese durumuna göre değerlendirmişmiydin sen o tuttu mu?
Canım kız istememenin bi nedeni var mibende 12+0 da randevu aldim 2li test yapilacak cinsiyet de belli olur mu acaba? Ben erkek istiyorum acikcasi kiz olursa nasil sevicem diye dusunuyorum tabiki saglikli olmasi onemli yanlis dusundugumu biliyorum ama kiz olmasini hic istemiyorum. Esim hic farketmez diyor hatta esimin ailesi kiz olsa ne guzel olur diyor onlara da kiziyorum
Ayy ne güzel yaa iki duyguyuda yaşamışsiniz sağlıkla gelsin oğlușunGecen hafta ögrendim bende 2 kızım var şimdi birde oğlum olacakmış Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
En başından beri erkek hissetmiştim ben kızlar da da hislerimde yanılmadım
Amin canım sağol sende sağlıkla al yavrunu kucağınaAyy ne güzel yaa iki duyguyuda yaşamışsiniz sağlıkla gelsin oğlușun
Canım senin kesen nasıldı uzun muyduGecen hafta ögrendim bende 2 kızım var şimdi birde oğlum olacakmış Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
En başından beri erkek hissetmiştim ben kızlar da da hislerimde yanılmadım
Amin inşallahAmin canım sağol sende sağlıkla al yavrunu kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?