- 3 Haziran 2020
- 207
- 192
- 18
- Konu Sahibi 1bebek1anne
-
Bence kese şekline göre seninki erkek. çok sıcak basıyorsa kız diyenler oldu bana ve benide aşırı sıcak basıyorOnlarda erkek dediler ama kız dıyen de oldu kafam karıştı
Yok ne sıcağı ayaklarım hiç ısınmıyor patikle geziyorum ısınmıyorBence kese şekline göre seninki erkek. çok sıcak basıyorsa kız diyenler oldu bana ve benide aşırı sıcak basıyor
Bende 1 defa kiz bebek gordum daha 11+2 ilk gunden beri erkek diye hisediyorum bakalm ruyamda da hislerimde de yanılcakmıymRüyamda bir kez gördüm sadeceama büyük ihtimalle kız dedi doktorum. Hayirlisi olsun teşekkür ederim
Aynen öyle canım allahım öncelikle sağlık versin. Ama bu kese şekli olayında dünkü okuduğum konuda bitane bile tutmayan görmedim.Hepsi eski ultrason fotolarına bakıp aa evet benimkide öyleymiş falan dediler. Senin kesen uzun muz gibi mi yoksa yuvarlak top gibi miBende 1 defa kiz bebek gordum daha 11+2 ilk gunden beri erkek diye hisediyorum bakalm ruyamda da hislerimde de yanılcakmıymkz çocukları bi baska ama rabbim saglik versin evladlarmza gerisi önemli değil
Canim o zaman erkek diyorum ben yaa. Sürekli rüyanda görüyormușsun zaten. Bide sende hissedersin az çokYok ne sıcağı ayaklarım hiç ısınmıyor patikle geziyorum ısınmıyor
Eşim kızı olsun diye dua ederdi sürekli şimdi oğlum diye sevmeye başladı benı affet kızım ama oğlum geldi gibi hissediyorum dıyoCanim o zaman erkek diyorum ben yaa. Sürekli rüyanda görüyormușsun zaten. Bide sende hissedersin az çok
HahahEşim kızı olsun diye dua ederdi sürekli şimdi oğlum diye sevmeye başladı benı affet kızım ama oğlum geldi gibi hissediyorum dıyonub teorisi varmış ama tabi Bn araştırdım hiç birsey anlamadım
Kese ve nub tahmin ederimAmin inşallah
Amin canım çok sağolAllah erkek bebek kokusu da taddıracak çok sevindim sizin adınıza. Rabbim tamamına erdirsin İnşAllah
Bi çıkıntıya bakıyorlar ama tabi anlamış değilim doktorumda bı ay sonra gel dedi ama sanırsam bekleyemicem giderim bı ay dolmadanHahahnub teoriside kese olayı gibi birsey uzunsa erkek değilse kız diyolar. Valla bende seninkini erkek olarak tahmin ediyorum. Bizdede tam tersi herkes erkek istiyordu. Kız geliyor
Canim şu arkadaşınkine baksana ben erkek diye tahmin ettim ama anlamıyorum pek. Bende atarım eve gidince şuan kayinvalidemgildeyim.Kese ve nub tahmin ederim
Kese ve nub tahmincimiz geldi baktır bakayım sendeBi çıkıntıya bakıyorlar ama tabi anlamış değilim doktorumda bı ay sonra gel dedi ama sanırsam bekleyemicem giderim bı ay dolmadan
Kızları korumak için erkegi iyi yetiştirmekte anneden geçiyor yine anne yine anneAynen canım bide bu devirde korumak dahada zor. Ama yinede sağlıklı olması öncelikli temennimiz tabi
Erkekte olsa kızda olsa iyi bi evlat yetiştirmeyi nasip etsin allahKızları korumak için erkegi iyi yetiştirmekte anneden geçiyor yine anne yine anne
Siz buralarda olun yaaKese ve nub tahmin ederim
11 12 13 hafta olmalıSiz buralarda olun yaane kadarlık olması gerek ultrason görüntüsün?
🖒anladım teşekkür ederim.11 12 13 hafta olmalı
Selam biz öğrendik bebeğimizi erkek dedi doktor sağlıcakla alalım bebeklerimiziCanım tabiki öncelikli temennimiz sağlıklı olması. Ama zaten kızların varmış buda oğlan olsun. Allah hem kız annesi hemde oğlan annesi etsin seni. Sağlıkla al kucağına.Ben daha yeni evliyim. Ilk bebeğim. Eşim yada ben ikimizde erkek beklerken kızım olacak. Ama asla üzülmedik. Hayırlısı olsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?