Bebeğinizin cinsiyeti

Rüyamda bir kez gördüm sadece ama büyük ihtimalle kız dedi doktorum. Hayirlisi olsun teşekkür ederim
Bende 1 defa kiz bebek gordum daha 11+2 ilk gunden beri erkek diye hisediyorum bakalm ruyamda da hislerimde de yanılcakmıym kz çocukları bi baska ama rabbim saglik versin evladlarmza gerisi önemli değil

Bende 1 defa kiz bebek gordum daha 11+2 ilk gunden beri erkek diye hisediyorum bakalm ruyamda da hislerimde de yanılcakmıym kz çocukları bi baska ama rabbim saglik versin evladlarmza gerisi önemli değil
Aynen öyle canım allahım öncelikle sağlık versin. Ama bu kese şekli olayında dünkü okuduğum konuda bitane bile tutmayan görmedim.Hepsi eski ultrason fotolarına bakıp aa evet benimkide öyleymiş falan dediler. Senin kesen uzun muz gibi mi yoksa yuvarlak top gibi mi

Canim o zaman erkek diyorum ben yaa. Sürekli rüyanda görüyormușsun zaten. Bide sende hissedersin az çok
Eşim kızı olsun diye dua ederdi sürekli şimdi oğlum diye sevmeye başladı benı affet kızım ama oğlum geldi gibi hissediyorum dıyo nub teorisi varmış ama tabi Bn araştırdım hiç birsey anlamadım

Hahahnub teoriside kese olayı gibi birsey uzunsa erkek değilse kız diyolar. Valla bende seninkini erkek olarak tahmin ediyorum.Bizdede tam tersi herkes erkek istiyordu. Kız geliyor

Allah erkek bebek kokusu da taddıracak çok sevindim sizin adınıza. Rabbim tamamına erdirsin İnşAllah
Amin canım çok sağol Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın insaallah

Hahahnub teoriside kese olayı gibi birsey uzunsa erkek değilse kız diyolar. Valla bende seninkini erkek olarak tahmin ediyorum.Bizdede tam tersi herkes erkek istiyordu. Kız geliyor
Bi çıkıntıya bakıyorlar ama tabi anlamış değilim doktorumda bı ay sonra gel dedi ama sanırsam bekleyemicem giderim bı ay dolmadan

Selam biz öğrendik bebeğimizi erkek dedi doktor sağlıcakla alalım bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…