- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi 1bebek1anne
-
Aslında 5. Hafta gittiğim de kesenin oluşmuş olduğunu görünce şaşırmıştım kızlarda ikisi de geç döllenme olmuştu.Canım senin kesen nasıldı uzun muydu
Ayy o zaman benimki kesin kız. Benim kesem yuvarlak çünkü. Doktorda büyük ihtimalle değişmezse kız dedi. Sonraki kontrolümde kesin belli olacak.Ama senin dediklerine göre şimdiden belliAslında 5. Hafta gittiğim de kesenin oluşmuş olduğunu görünce şaşırmıştım kızlarda ikisi de geç döllenme olmuştu.
Bunda kese bile oluşmuş görünce değişik hissettim. 8.hafta muz gibiydi kese sadece ve birde nub teorisi diye bir konuda 12 haftalık ultrason görüntüsü yüklemiştim yorumlamış erkek diye.
Sıcak basıyor sa kızdırAyy o zaman benimki kesin kız. Benim kesem yuvarlak çünkü. Doktorda büyük ihtimalle değişmezse kız dedi. Sonraki kontrolümde kesin belli olacak.Ama senin dediklerine göre şimdiden belli
hayir sadece ilk cocugum erkek olsun istiyorum kiz cocuk yetistirmek cok zor ve fazlasiyla ozen istiyor koruyamamaktan korkuyorum sanirimCanım kız istememenin bi nedeni var mi
Aynen canım bide bu devirde korumak dahada zor. Ama yinede sağlıklı olması öncelikli temennimiz tabihayir sadece ilk cocugum erkek olsun istiyorum kiz cocuk yetistirmek cok zor ve fazlasiyla ozen istiyor koruyamamaktan korkuyorum sanirim
elbette en onemli sey saglikli olmasi ama bunun yaninda erkek olmasini istiyorum. Hayirlisi bakalimAynen canım bide bu devirde korumak dahada zor. Ama yinede sağlıklı olması öncelikli temennimiz tabi
Sağlıkla kucağına alelbette en onemli sey saglikli olmasi ama bunun yaninda erkek olmasini istiyorum. Hayirlisi bakalim☺
Allah erkek bebek kokusu da taddıracak çok sevindim sizin adınıza. Rabbim tamamına erdirsin İnşAllahGecen hafta ögrendim bende 2 kızım var şimdi birde oğlum olacakmış Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
En başından beri erkek hissetmiştim ben kızlar da da hislerimde yanılmadım
Ay allahımKızlar mrb bizde 3 sene olucak tı neredeyse ama çok şükür rabbim bizede nasip etti bnde 12+6 gittim doktorum söylemedi ama çok merak ediyorum
Ultrason görüntüsüne baktığında kesenin şekli yuvarlak top gibi mi yoksa uzun muz gibi mi canımKızlar mrb bizde 3 sene olucak tı neredeyse ama çok şükür rabbim bizede nasip etti bnde 12+6 gittim doktorum söylemedi ama çok merak ediyorum
Bnde anlayan bi kaç arkadaşıma attım onlarda yorum yaptılar ama Bn hiçbierşey anlamıyorum çokta merak ediyorum hergün rüyamda erkek çoçuğu görüyorumAy allahımdaha biraz erken sanki ama kesenin şekline göre belli oluyormuş. Dünden beri bu konuyu çok görüyorum burda okudum baya. Herkes benimki kese teorisine göre tuttu demişti. Bende baktım benimkide tuttuyor.
BilmmUltrason görüntüsüne baktığında kesenin şekli yuvarlak top gibi mi yoksa uzun muz gibi mi canım
Bnde anlayan bi kaç arkadaşıma attım onlarda yorum yaptılar ama Bn hiçbierşey anlamıyorum çokta merak ediyorum hergün rüyamda erkek çoçuğu görüyorum
Canim doktorun işaretledigi yere bakarsak uzun duruyor. Sende rüyanda sürekli erkek bebek görüyormușsun benim fikrimi sorarsan bu bebek erkek diyorum ben
Öyle mi diyorsunCanim doktorun işaretledigi yere bakarsak uzun duruyor. Sende rüyanda sürekli erkek bebek görüyormușsun benim fikrimi sorarsan bu bebek erkek diyorum ben
Evet tahminimceÖyle mi diyorsun
Onlarda erkek dediler ama kız dıyen de oldu kafam karıştıEvet tahminimceAnlayan arkadaşların nasıl yorumladılar
Amin cnm inş Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahRuyada gordugun erkek tersi aslinda kızdı genelde oyle oluyo hayirli bi evlat olur insallah rabbbm saglikla kucagina almayi nasip etsin
Rüyamda bir kez gördüm sadeceRuyada gordugun erkek tersi aslinda kızdı genelde oyle oluyo hayirli bi evlat olur insallah rabbbm saglikla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?