Bebeğinizin ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz?

bi de şu var iki üç gündür akşaları oluyo sadece göbeğimden rahime kadar olan yer soğuk vücudum diğer yerleri sıcak acaba çocuğun gezdiği yerler mi soğuk oluyo. sizde oldu mu böyle bişey?

Kızlar şu anda bebşimin hareketleri olduğunu sandığım kıpırtılar çok içten içe geliyor belli belirsiz...Yalnız ilginç olan benim bu hissetttiğim kıpırtılar hep öğleden sonraları oluyor...Ben ise akşamları uzandığımda kendimi dinliyorum sakin sakin ama gece hiçbirşey hissetmiyorum hep gündüz hissediyorum.Acaba bu konuda bir yorum yapacak olan var mı??? fisfisfis

kizlar bende 22.haftamdayim ´bebisimin hareketlerini hissediyorum ama okadar fazla kipirdamiyor. yani disardan birisi elini koydugunda ben hissettigim halde baska si hissedemiyor. sanirim zaanla o da olacakk insallahhhhh :Saruboceq:

bi de şu var iki üç gündür akşaları oluyo sadece göbeğimden rahime kadar olan yer soğuk vücudum diğer yerleri sıcak acaba çocuğun gezdiği yerler mi soğuk oluyo. sizde oldu mu böyle bişey?

evet tatlım aynı seyi bende düşünmüştüm hatta ALLAH göstermesın soğukluk bana ölümü hatırlatıyor, endişeleniyorum acaba bişi mi oldu üstüne mı yattım vs. gibi sacma sapan vesveseler gelıyor aklıma.. benım 18+0 ama gaz kıpırtısı dışında bişi hissetmedım. heralde oynasaydı devamı gelırdı 2 kere oldu oda aralıkla.. nasip olursa mutlaka hareket edecek. o günleri sabırsızlıkla beklıyorum çünkü benımde hiç yaşamadıgım bir duygu iilk bebeğimiz olması sebebıyle.. heyecanı bile güzel..:ecrin_bebek::CüvCüv:

kızlar 16.haftadayım...hissedilen hareketler gaz hareketleriyle karıştırılabilir ama ben farklı olduğunu anlıyorum...yani hareketin gaz mı yoksa bebek mi olduğunu...çünkü bebek hareketi gaz gibi karnın üst bölümünden değil içten içe derinden geliyor...insanın içi bir tuhaf oluyor gıdıklanma gibi...gazda böyle bir durum olmaz tabi...bence birde bu hisle dinleyin ve ayırt etmeye çalışın derim...ben artık bu gelen hareketlerin bebişin olduğundan eminim...

kizlar bende 22.haftamdayim ´bebisimin hareketlerini hissediyorum ama okadar fazla kipirdamiyor. yani disardan birisi elini koydugunda ben hissettigim halde baska si hissedemiyor. sanirim zaanla o da olacakk insallahhhhh :Saruboceq:

duygucum aynı haftada aynı durumdayız :1hug:

18 haftalığım. ben de hafif seyirme şeklinde birşeyler hissediyorum ama emin olamıyorum. Sanırım bu kişiden kişiye değişiyor.

20 haftalik oldum bugün tam bugünde bebisim kipirdadi seyirme falan degildi resmen pit pit pit atip durdu icimde simdi durdu...karnimin yanina dogru bi kipirdama hissettim cok zevkliii

ben 19+4 üm yattığım zaman hemen başlıyor aşağıdan vurmaya çok güzel bir duygu bu allah herkese yaşatsın

ilk gebelikte erken dönemde bebeğin hareketleri hissedilemiyor ikinci gebeliğini yaşayan deneyimli anneler hareketi gaz hareketinden ayırd edebiliyorlar. ben bebeğimin hareketini 17. haftada hissetmiştim ama emin olamadım kelebek kıpırtısı gibiydi, gaz olabilir diye emin olamadım ama 19. haftada daha sert ve net hareketleri olunca anladım bebeğimin olduğunu, zaten hareketi hissedince daha bi sahipleniyorz bebişleri sanki varlığını kanıtlıyorlar bize..Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

selam kizlar bende bugun itibariyle 13+0 haftalik oldum.bir kac gün öncesine kadar su gaz gibi olan kipirdanmalari hissediyodum ama aksam tam olarak tekmelerini hissettim.bazi arkadaslarin dedigi gibi ikinci hamileliklerde anne adaylari daha iyi anlayabiliyolar.ilk hamileligimde 20. haftamda hissetmistim olusumun tekmelerini.bu sefer biraz daha erken oldu....darisi her hamisin basina cok güzel bi duygu.Allahim bunu bir kez daha bana yasattigi icin cok sansliyim ve cok mutluyum.....

ben de 19+5 deyim ilk hareketini daha dün hissettim ve oturduğumda genelde hissediyorum garip bi şey sanki içimde hava kabarcığı var ve patlıyormuş gibi yaklaşık 1 ay önce 1 kere seyirme şeklinde 1 dklık bir şey hissetmiştim.. 2 gündür artık rahat hissediyorum. çevremde benden daha geç gebeliğe sahip olanlar hissetmişlerdi hatta kendimden ve bebeğimden korkuyordum ya uyuşuk bir bebek diyordum ya da ben hissiz bir anneyim kaydirigubbakcemile3 1 ay önce ultrasonda hareket ettiğini gördüm o minnacık ellerinin hareketlerini hatta o kadar kendimi zorladım hareketleri hissediyim diye yine de olmadı kaydirigubbakcemile3 kısmet bugüneymiş ayrıca ilk hamileliği olanlar korkmasın daha geç de hissedebilirler siz hissetmeseniz de o minnacık harika varlıklar hareket ediyorlar tüm hamişlere mutlu huzurlu sağlıklı hamilelik dönemi diliyorum...

16.haftama giriyorum,değil bebeği bağırsak hareketlerimi bile hissemedim :)biran önce hissetmek istiyorum

18.haftamda hissettim net olarak genelde ben yatınca daha çok oynuyor
ama artık çok net babası da duyuyor 1 aydır sürekli eli karnımda uyurken bile::))

Kızlar siz 13.haftada hissedilmesi mümkün değil diyorsanız bana hiç inanmazsınız kaydirigubbakcemile3 ben 10.haftama yeni girdim. Ama hissediyorum. Bebeğimi değil belki ama onun suyun içindeki hareketleri kasları titreştiriyormuş ya böyle sanki karnımda bir balık var baloncuklar çıkarıp pıt pıt patlatıyor onları. çok güzel bir duygu ya.. alkisalkisalkis Gazımı ayırtedebiliyorum. gaz değil. Zaten gazlı biri değilim. bulantılarım bebeğimin benimle olduğunun en büyük kanıtı. bi türlü kurtulamadım şu lanet bulantılardan. eskisi kadar çok değil bu hafta ama genede canım çıkıyo !!!

23 haftalık oldum ...bebeğim az hareket ediyor çoook miskin...karnın üstünden az belli oluyor... sanki daha çok içeri doğru tekmeliyor beni...

bazı arkadaş lar 13 haftanın erken oldugunu söylüyo ama ben şuan 13 +5 hamileyim 1 haftadır bebğimin ufak ufak hareketlerini hissediyorum özellikle tatlı yediğimde bazen resmen kalp atımlarını hissediyorum zayıf kişiler daha çabuk hissedermiş bende kilolu olmadıgım için çabuk hissettim galiba..

benim ikinci hamileliğim,ilkinde çok zor hissetmiştim, bunda 15-16. haftalardaydı. hıçkırıklarını hissedince affallıyorsunuz zaten. Allah herkeze nasip etsin.
Amam kesin olan bir şey varki, hem her bebk hem de her hamilelik bir değil. KOrkmayın endişelenmeyin. Bence 13 hafta erken. Kulaktan dolma bilgiler birde "aaaaaaaaa sen daha hissetmedinmiiiiii?" gibi yaklaşımlar anneleri çok olumsuz etkiliyor. Yapmayalım hanımlar böyle.

Allah herkeze hayırlı doğumlar versin.

ben 16 haftalığım 2 haftadır falan hissediyorum karnımda seyirme şeklinde.bu hafta daha net hissediyorum bebişimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…