Bebeğinizin ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz?

bende 16. haftamda hissetim tam olarak ondan önce karnım atıyo 12 haftalıkken çok atıyodu ama 16, haftamda tekme yedim net birşekilde anlaşıldı.

benim ilk haileliğim. 17. haftada hissettim. ikinci hamileliklerde daha önce hissedilir.
hem de anne adaylarına göre değişir. fazla kilolu olmayan anne adayları daha çabuk hisseder.
şimdi 24 haftadayız ve meksika dalgası yapıyo kaydirigubbakcemile2 hergün hareketleri daha güçlü oluyo inanılmaz bişey. Allahım isteyen herkese tattırsın.
bazen kıpırdamaz ve 2 saat geçerse o zaman nedense korkuyorum tatlı bişey yiyip biraz su içip sırt üstü yatıyorum elimle birazcık seviyom ve kıpraşıyo.
artık klasik müzik dinlemeye başladık.. bu da hareketlerinde etkili oluyo galiba.

Son düzenleme:
20. haftama girdim ve artık hareketini elle değil gözle bile görebiliyoruz karnım ufacık şişiyor geri iniyor sanki ayağını elini kolunu uzatıyor babası önceden yakalayamıyordu ama artık o da hissedebiliyor hatta görebiliyor çok güzel bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin :)

17. haftadayız geçen haftadan başladı pıt pıt.bi defasında cok güçlüydü fazlasıyla hissettim eşim elini koydugunda hissedemiyor ama ben içimde kıpırdayan şeyin minik bebişim oldugunu biliyorum

16-17. haftalarımda hissettim ilk. Şimdi kıpır kıpır tatlı bişey yiyince çok kıpırdıo. Babası elini koyduğunda yada okşadığında kıpırdamıo babası elini çekio 15 dk. sonra 4 dönüo eşek sıpası. Babasını çok sevior sanırım. ınş. doğduğundada böle olur ağlamaya başlayınca doooru babakucağına Bide sürekli sol tarafımda bazen göbek deliğim sağa dönük oluo şişio sol tarafım gamyoncuiremsu

ben de 19 haftalikken hissettim ilk gebeler genelde bu haftalarda hissedermis doktor oyle demisti

10 haftada hissetmek mumkun degil bence de yanlis anlamayin lutfen ben de o aralar biseyler hissediyordum o da gazdi:))

bagırsak hareketi, o ilk gebelikte 16-20hftadan aşagı hissedilmez bebek tekmesi çok ayrı gaz bagırsak kayması ayrııı

bende 16+3 haftalık hamileyim çok gazım oluyo karnımda o yüzden ayırt edemiyodum herkesde sormaya başlayınca hareketlerini hissediyomusun diye bende meraklandım burda okumuştum çikolata veya tatlı şeyler yediğinde kıpırdarmış gece aklıma geldi yatmadan çikolata yedim uzandım elim karnımda bişey hissedemedim eşime dedim gel sen elini koy belki daha iyi anlarım karımda eliyle gezindi falan bebeğin yerini hissettik zaten biraz daha sert orda kaldı eli 5 dk geçmeden çok hafif bi tekme attı ama o kadar güzel bi duyguymuşki şoka girdim çığlık attım eşimde hissetti ilk tekmeyi birlikde yedik:)bu sefer gaz değildi eminim çünkü gaz çok daha farklı oluyo sonra bi daha atar diye bekledik atmadı ama o kadar mutlu oldumki artık tam olarak bebeğimi hisstmek çok güzelmiş onu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…