BEBEĞİNİZİN NE ZAMAN KIPIRDADIĞINI HİSSETTINIZ

ayseulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
1.123
804
73
otekı hamılelıgımde 3 aylıkken hıssedıyordum oynuodu bu seferkı hıc hıssetmıyorum hısseden varmı

Ben hareketlerini değil de batma hissediyorum ama her kadının her gebeliği farklı oluyo tabi.

Ben hareketlerini değil de batma hissediyorum ama her kadının her gebeliği farklı oluyo tabi.
Sizin haftada bende de oldu o batmalar kasık bölgelerinde ve karnımda doktor rahim büyüyor dedi ama bebek mi hareket ediyor acaba :)

Sizin haftada bende de oldu o batmalar kasık bölgelerinde ve karnımda doktor rahim büyüyor dedi ama bebek mi hareket ediyor acaba :)
Doktorum bağırsak hareketlerin onlar hissedemezsin çok küçük daha dedi ama hissediyorum işte ya. Sonuçta bebek tekmeliyo rahmin genişlemesi için ve onun batmasını hissediyorum.

Benimde ilk gebeliğim hala hissetmedim 4 ay oldu bir kıpırdasa soluğu hastanelerde almıyacağım

Benim ilk gebeligimde 12.haftamda sanki bir tarafima dogru toplaniyordu hissediyordum. 16. Haftada vurmaya basladi 19 da ise disardan gorebiliyordum hareketlerini ve esim de hissedebiliyordu. Kipir kipirdi hala da oyle bi sn durmaz yerinde kelebekk:))

3 aylıkken hissedip bir de karında tumsekler görmek mi??
O zaman zarfında 50 gramlık bebeği hissedip bi de tekmelerini görmek çok tuhaf :\
Ben 20. Haftamda başlamıştım.

Her cocuk nasil farkliysa anne karnindaki her bebek de farkli. Kimi cok hareketlidir ve hareketleri gücludür,kimi ise daha sessiz sakin uykucu:) saglikli olsunlar da gerisi dert degil. Elbet hissedeceksiniz biraz erken,biraz gec..Endiseye gerek yok

3 aylik ve tümsekler olusturan bebek ¿

Daha kaslari ve kemikleri su gibi 7 kat

derinin altindan hissetmek pek mümkün

degil ki maximum 12. Haftada olmus oluyosunuz hemde...

Barsak hareketleri damar atmalariyla karistiriliyo bu durum anne hareket beklentisinde kendini dinliyosa hemde

3 aylik mumkun degil bebek zaten su an hep hateketli karninizda ama hissetmk mümkün degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…