Sizin ilk gebelik mi? Benim de 14+3 ama hiç hissedemiyorum merakla bekliyorum :)Kızlar hareketsiz olur derler ilk cocugunuz erkek mi ?? Bende 14 haftamdayim hissediyorum. ..
Sizin haftada bende de oldu o batmalar kasık bölgelerinde ve karnımda doktor rahim büyüyor dedi ama bebek mi hareket ediyor acaba :)Ben hareketlerini değil de batma hissediyorum ama her kadının her gebeliği farklı oluyo tabi.
Doktorum bağırsak hareketlerin onlar hissedemezsin çok küçük daha dedi ama hissediyorum işte ya. Sonuçta bebek tekmeliyo rahmin genişlemesi için ve onun batmasını hissediyorum.Sizin haftada bende de oldu o batmalar kasık bölgelerinde ve karnımda doktor rahim büyüyor dedi ama bebek mi hareket ediyor acaba :)
2, CANIM BENIM 3 AYLIKKEN HISSEDIYORDUM YATTIGIMDA GOBEGMDE KCK TUMSEKLER GORURDUM SIMDI OYNAMA YOK MERAKLANIYORUM:)Sizin ilk gebelik mi? Benim de 14+3 ama hiç hissedemiyorum merakla bekliyorum :)
Evet ilk gebeligim ben 14+3 deyim tesadüfe bakSizin ilk gebelik mi? Benim de 14+3 ama hiç hissedemiyorum merakla bekliyorum :)
3 aylikken miotekı hamılelıgımde 3 aylıkken hıssedıyordum oynuodu bu seferkı hıc hıssetmıyorum hısseden varmı
otekı hamılelıgımde 3 aylıkken hıssedıyordum oynuodu bu seferkı hıc hıssetmıyorum hısseden varmı
canım bende hissedemedim henüz. Doktorum 22 haftaya kadar hissedemeyebilirsin dedi :) sadece dün akşam 2 kere biri vurdu sanki içerden onu hissettim o kadar :) uslu olacak galiba bizimkilerBenimde ilk gebeliğim hala hissetmedim 4 ay oldu bir kıpırdasa soluğu hastanelerde almıyacağım
22 haftaya kadar hissedemeyebilirmişsin benim doktorum öyle dedi20. Haftama iki gün var ve hala hissedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?