BEBEĞİNİZİN NE ZAMAN KIPIRDADIĞINI HİSSETTINIZ

canım ya hep aklımdaydın sıkma canını saglıkla olacaktır ınsallah

ıkıncıde tık yok canım kıpırtı falan hıcbısı yok şaşırıyorum ozaman oyleydı sımdı hıc bısı yok:))senın varmı bişi
Ya aslinda 2 kere hisseder gibi oldum bebek sağ tarafta ve aynı yerde ama malum barsaklarla ilgilide sorun yasadigimiz icin emin olamadim ve şimdi bile çok erken geliyo bana hareketi hissetmem 54 kiloyum şuan 2 kilo aldim yine kilolu degilim bebek zaten bu haftadan sonra daha fazla buyumeye ve güćlenmeye başlıyo 3 haftaya net hissederim diye umuyorum ayni haftadaymişız bu arada

ilk gebeliğim 18+6 dayım tık yok :/ Dr 20 haftadan önceki hissetmeler bağırsak hareketleridir bebek hareketlerini hissedemezsin dese de içim hiç rahat değil.

10 gun once alırım dedı dr sezaryen benım. senın ılk bebegınmı

10 gun once alırım dedı dr sezaryen benım. senın ılk bebegınmı
Yok canim aslinda benim 3. Gebelik ilk bebegi 23. Haftada kaybettim be 2 kalp atisi olusmadi bu 3 bi sorun yok çok sukur ama,gebelik başlibaşına risk tasiyo tabiki Allah korusun hepimizin evladinida

canım bende hissedemedim henüz. Doktorum 22 haftaya kadar hissedemeyebilirsin dedi :) sadece dün akşam 2 kere biri vurdu sanki içerden onu hissettim o kadar :) uslu olacak galiba bizimkiler
Ay işallah Anneme çektiysem yandım ben 6 ayda oynamışım bende bazen hissediyorum ama kime desem bağırsakların diyor yarın randevum var dört gözle bekliyorum

Bazi bebislerin hareketlerini hissetmek yatis pozisyonuna da bagli oluyor. Ben de bazen hissedemedigimde saga uzaniyordum vuruyordu hemen. Degisik uzanma pozisyonlari deneyip bir sure bekleyebilirsiniz. Hatta biz nts yi bile yan uzanip cektiriyordukAnilarim canlandi..hey gidi gunler heeyy

Bende sadece batmalar oluyor zaman zaman ,hissetmiyorum yani henüz birşey. 15.haftama girdim henüz erken galiba ama insan bir an önce hissetmek istiyor.

Aramızda 5 gün var. Bi hissetsem çok güzel olacak ya. :))
Arada bir şey vuruyor gibi sağ tarafımda ama bağırsak haraketleri mi bilemiyorum. Bağırsak haraketleri sağ tarafta hissedilir mi?
bende bilmiyorum ama bence bağırsak hareketi değil. benim dün akşam hisesettiğim mesela bağırsak hareketi değildi buna eminim :)

Ay işallah Anneme çektiysem yandım ben 6 ayda oynamışım bende bazen hissediyorum ama kime desem bağırsakların diyor yarın randevum var dört gözle bekliyorum
yok 18. haftadan itibaren hissedilebilirmiş ama 22.23 haftaya kadar da hissedememek normal dedi bana doktorum :)

Hisseden arkadaşlarımızın 2 hamilelikleri olabilirmi birde erkek çabuk kıpırdarmış kız yavaş kalırmış bana doktor kız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…