canım ya hep aklımdaydın sıkma canını saglıkla olacaktır ınsallahSuan Durumu iyi seromlarla sanciyi durdular 4 gundur hastanedeyim cigerlerini gelistirmek icin antibiyothik gibi ilac tedavisine basladim ama kesemde yirtilma oldugu icin cocuk her buyudugunde suyum bosalior o yuzden 7 aylik olunca galiba dogurtacaklar iste hastanede kadar kotu birsey yok cok canim sikilior iki oglum daha var evde aklim hep onlARDA
Ya aslinda 2 kere hisseder gibi oldum bebek sağ tarafta ve aynı yerde ama malum barsaklarla ilgilide sorun yasadigimiz icin emin olamadim ve şimdi bile çok erken geliyo bana hareketi hissetmem 54 kiloyum şuan 2 kilo aldim yine kilolu degilim bebek zaten bu haftadan sonra daha fazla buyumeye ve güćlenmeye başlıyo 3 haftaya net hissederim diye umuyorum ayni haftadaymişız bu aradaıkıncıde tık yok canım kıpırtı falan hıcbısı yok şaşırıyorum ozaman oyleydı sımdı hıc bısı yok:))senın varmı bişi
Bi anda ve güclu bi hareket hissedersin sen o zaman:)ilk gebeliğim 18+6 dayım tık yok :/ Dr 20 haftadan önceki hissetmeler bağırsak hareketleridir bebek hareketlerini hissedemezsin dese de içim hiç rahat değil.
inşallah dediğin gibi olur, sürekli dinliyorum kendimi ama herhangi bir şey hissetmiyorum. yarın 19. hafta bakalım.Bi anda ve güclu bi hareket hissedersin sen o zaman:)
10 gun once alırım dedı dr sezaryen benım. senın ılk bebegınmıYa aslinda 2 kere hisseder gibi oldum bebek sağ tarafta ve aynı yerde ama malum barsaklarla ilgilide sorun yasadigimiz icin emin olamadim ve şimdi bile çok erken geliyo bana hareketi hissetmem 54 kiloyum şuan 2 kilo aldim yine kilolu degilim bebek zaten bu haftadan sonra daha fazla buyumeye ve güćlenmeye başlıyo 3 haftaya net hissederim diye umuyorum ayni haftadaymişız bu arada
Yok canim aslinda benim 3. Gebelik ilk bebegi 23. Haftada kaybettim be 2 kalp atisi olusmadi bu 3 bi sorun yok çok sukur ama,gebelik başlibaşına risk tasiyo tabiki Allah korusun hepimizin evladinida10 gun once alırım dedı dr sezaryen benım. senın ılk bebegınmı
hayırlısı olsun ınsYok canim aslinda benim 3. Gebelik ilk bebegi 23. Haftada kaybettim be 2 kalp atisi olusmadi bu 3 bi sorun yok çok sukur ama,gebelik başlibaşına risk tasiyo tabiki Allah korusun hepimizin evladinida
Ay işallah Anneme çektiysem yandım ben 6 ayda oynamışım bende bazen hissediyorum ama kime desem bağırsakların diyor yarın randevum var dört gözle bekliyorumcanım bende hissedemedim henüz. Doktorum 22 haftaya kadar hissedemeyebilirsin dedi :) sadece dün akşam 2 kere biri vurdu sanki içerden onu hissettim o kadar :) uslu olacak galiba bizimkiler
Aramızda 5 gün var. Bi hissetsem çok güzel olacak ya. :))22 haftaya kadar hissedemeyebilirmişsin benim doktorum öyle dedi
bende bilmiyorum ama bence bağırsak hareketi değil. benim dün akşam hisesettiğim mesela bağırsak hareketi değildi buna eminim :)Aramızda 5 gün var. Bi hissetsem çok güzel olacak ya. :))
Arada bir şey vuruyor gibi sağ tarafımda ama bağırsak haraketleri mi bilemiyorum. Bağırsak haraketleri sağ tarafta hissedilir mi?
yok 18. haftadan itibaren hissedilebilirmiş ama 22.23 haftaya kadar da hissedememek normal dedi bana doktorum :)Ay işallah Anneme çektiysem yandım ben 6 ayda oynamışım bende bazen hissediyorum ama kime desem bağırsakların diyor yarın randevum var dört gözle bekliyorum
1, COCUGUMDA HISSETTIM 2,DE KIPIRTI YOK:)Hisseden arkadaşlarımızın 2 hamilelikleri olabilirmi birde erkek çabuk kıpırdarmış kız yavaş kalırmış bana doktor kız demişti
Ne güzel rabbim sağlıkla kucağa almak nasip etsin 2. Çocuk hele de :))))1, COCUGUMDA HISSETTIM 2,DE KIPIRTI YOK:)
sagol canım ıns sende sağlıcakla kavusursun bebegıne senın daha yakınNe güzel rabbim sağlıkla kucağa almak nasip etsin 2. Çocuk hele de :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?