kızlar artık iyden iyye hissediyorum çok şükür :)
kızlar bebek odaları falan babaymall ve toker bebede daha ucuz
Benim 3. Gebelik 18.haftadayım cinsiyetini bilmiyorum ama hareket yok halaKızlar hareketsiz olur derler ilk cocugunuz erkek mi ?? Bende 14 haftamdayim hissediyorum. ..
Benim 3.hamilelik 17.haftadayı bitirdim hala hareket yokHisseden arkadaşlarımızın 2 hamilelikleri olabilirmi birde erkek çabuk kıpırdarmış kız yavaş kalırmış bana doktor kız demişti
Cinsiyeti nedirIlk gebeligim 18.ci haftaya girer girmez hissettim zaten acaba bagirsak hareketimi diye dusunmuyosun cok bariz bi sekilde oynuyo basta tik tik vurdu :) simdi ordan oraya tekmeliyo ki 18+4 oldum 2 gundur elim hep karnimda oda hep hareket ediyo disardan da gorulubiliyo karnim icine girip cikiyo esimede gosterdim ama o sadece bi inis cikis gordu o darbeyi hissetmek gibii olmazzz hamilelikk gercekten simdi basladii :))
Bizde 18 hafta bitti çok hafif hissediyorum ama asla belli değil dışardan hıçkırık gibiBenim 3.hamilelik 17.haftadayı bitirdim hala hareket yok
Nub teorisine gore kesin kiz ama hala cinsiyeti bilmiyoruz :)Cinsiyeti nedir
nasıl oldun arkadasımSuan Durumu iyi seromlarla sanciyi durdular 4 gundur hastanedeyim cigerlerini gelistirmek icin antibiyothik gibi ilac tedavisine basladim ama kesemde yirtilma oldugu icin cocuk her buyudugunde suyum bosalior o yuzden 7 aylik olunca galiba dogurtacaklar iste hastanede kadar kotu birsey yok cok canim sikilior iki oglum daha var evde aklim hep onlARDA
18.haftada hissetmeye basladim.otekı hamılelıgımde 3 aylıkken hıssedıyordum oynuodu bu seferkı hıc hıssetmıyorum hısseden varmı
Ben de dün 17+6 da hissettim ilk defa. Her gün hissediliyor mu acaba? Bugün hiç hissetmedim de merak ettim :)18.haftada hissetmeye basladim.
Her zaman hissedilmeyebiliyor canim. Bazen panik yapiyor bazilari sanirim hareket etmiyor diye ama normalmis.Ben de dün 17+6 da hissettim ilk defa. Her gün hissediliyor mu acaba? Bugün hiç hissetmedim de merak ettim :)
3 aylikken hissedilmez canim o gaz falandir mümkün degil öyle bi seyotekı hamılelıgımde 3 aylıkken hıssedıyordum oynuodu bu seferkı hıc hıssetmıyorum hısseden varmı
Doktorum ilk gebelik olduğu için 20 hafta ve sonrasında hissetmen normal dedi o yüzden pek takmadım dün birden bebeğin olduğu yerde pıt pıt şeklinde hareketler oldu. Bağırsak hareketi falan değildi eminim çünkü ilk defa böyle içten bir his geldi hayatımda :) her gün olmaz diye duymuştum ben de. Teşekkür ederim canımHer zaman hissedilmeyebiliyor canim. Bazen panik yapiyor bazilari sanirim hareket etmiyor diye ama normalmis.
15 haftada takla attığını hissedenler bile varmış maşallah. Benimki onlara göre çok hareketsiz :)3 aylikken hissedilmez canim o gaz falandir mümkün degil öyle bi sey
Rica ederim tatlım ben de ilk senin gibi hissetmistimDoktorum ilk gebelik olduğu için 20 hafta ve sonrasında hissetmen normal dedi o yüzden pek takmadım dün birden bebeğin olduğu yerde pıt pıt şeklinde hareketler oldu. Bağırsak hareketi falan değildi eminim çünkü ilk defa böyle içten bir his geldi hayatımda :) her gün olmaz diye duymuştum ben de. Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?