BEBEĞİNİZİN NE ZAMAN KIPIRDADIĞINI HİSSETTINIZ

canım aslında 22+3 ama 23+3 görünüyor ultrasonda 1 hafta önden gidiyor maşallah subhanallah bebeğime :)

22 haftalık gayet rahat hıssedersın bız bıraz erken hıssetmeye çalısıyorz ama tık yok:))

kızlar bebek odaları falan babaymall ve toker bebede daha ucuz

Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, Silivri taraflarında oturanlar ya da arabası olanlar için ALBEBEK MAĞAZASI'nı tavsiye ederim. Bahsettiğin mağazada ki Bebek odaları orda daha uygun Canım.

Ilk gebeligim 18.ci haftaya girer girmez hissettim zaten acaba bagirsak hareketimi diye dusunmuyosun cok bariz bi sekilde oynuyo basta tik tik vurdu :) simdi ordan oraya tekmeliyo ki 18+4 oldum 2 gundur elim hep karnimda oda hep hareket ediyo disardan da gorulubiliyo karnim icine girip cikiyo esimede gosterdim ama o sadece bi inis cikis gordu o darbeyi hissetmek gibii olmazzz hamilelikk gercekten simdi basladii :))

Cinsiyeti nedir

nasıl oldun arkadasım

Her zaman hissedilmeyebiliyor canim. Bazen panik yapiyor bazilari sanirim hareket etmiyor diye ama normalmis.
Doktorum ilk gebelik olduğu için 20 hafta ve sonrasında hissetmen normal dedi o yüzden pek takmadım dün birden bebeğin olduğu yerde pıt pıt şeklinde hareketler oldu. Bağırsak hareketi falan değildi eminim çünkü ilk defa böyle içten bir his geldi hayatımda :) her gün olmaz diye duymuştum ben de. Teşekkür ederim canım

Rica ederim tatlım ben de ilk senin gibi hissetmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…