ozaman 44 kıloyla hamıle kalmıstım ona baglıyorum asırı zayıftım ve hala gozumun onunde attıkları ve 10 sene gecmesıne ragmen.şimdi 55 kıloyla hamıle kaldım ve hala 55 kıloyum hıc hıssetmıyorum daha hayırlısı dıyelım:)3 aylik ve tümsekler olusturan bebek ¿
Daha kaslari ve kemikleri su gibi 7 kat
derinin altindan hissetmek pek mümkün
degil ki maximum 12. Haftada olmus oluyosunuz hemde...
Barsak hareketleri damar atmalariyla karistiriliyo bu durum anne hareket beklentisinde kendini dinliyosa hemde
3 aylik mumkun degil bebek zaten su an hep hateketli karninizda ama hissetmk mümkün degil
amin canım sağolasnilk gebelikse 5ci Ayindan sonra ama ilk degilse 4 ayindan sonra hisedebilion canim allah saglikla kucagina almani nasip etsin ins
aynı benımde oyleydı ılkınde sımdıkınde tık yok:))ınanmayan arkadaslar damar atması falan degıldı dr danışılmıstı ozamanda zayıf oldgmdan oluormus oyle oyle demıstı.bıde aşırı hıperaktıf bır kızım vardı bebekkenBenim ilk gebeligimde 12.haftamda sanki bir tarafima dogru toplaniyordu hissediyordum. 16. Haftada vurmaya basladi 19 da ise disardan gorebiliyordum hareketlerini ve esim de hissedebiliyordu. Kipir kipirdi hala da oyle bi sn durmaz yerinde kelebekk:))
ilk gebelik canım işte 5 buçuktayım bazen nadiren bi hareket oluyor ama bebekmi anlamadım tam olarak. hatta tedirgin oldum ultrasona girdim hiç bir skıntı yoktu çok şükür maşallah :)
çok geçmiş olsun canım nasıl olacak şimdi doğummu yaptıracaklar bebek nasılmışanliorum canim bende hastaneden yaziorum suan ^6 aylik hamileyim suyum patladi benim dogumumu bekliorum dikatli ol fazla eyilip kalkma cok pismanim suan temizlik diye omrumu yedim
kaç kılosun ona da bağlanıyor cunkuilk gebelik canım işte 5 buçuktayım bazen nadiren bi hareket oluyor ama bebekmi anlamadım tam olarak. hatta tedirgin oldum ultrasona girdim hiç bir skıntı yoktu çok şükür maşallah :)
bişi hıssetmıyorum:)))3 aylık Nasıl bir his acaba şuan 9 haftalığım ne yani 3 haftaya kadar hisseder miyim inanamıyorum
çok geçmiş olsun canım nasıl olacak şimdi doğummu yaptıracaklar bebek nasılmış
Suan Durumu iyi seromlarla sanciyi durdular 4 gundur hastanedeyim cigerlerini gelistirmek icin antibiyothik gibi ilac tedavisine basladim ama kesemde yirtilma oldugu icin cocuk her buyudugunde suyum bosalior o yuzden 7 aylik olunca galiba dogurtacaklar iste hastanede kadar kotu birsey yok cok canim sikilior iki oglum daha var evde aklim hep onlARD
herşeyde bi hayır vardır canını sakın skma iyi düşün iyi olsun derler hakikatende öyle inşallah sapsağlıklı olacak çocucğun da sene
Tamamda canm 47 kiloylada ben hamile kalmstim ilk gebelikte hem zayiftim hemde kendimide dinliyodm hareket ediymu diye 18.haftada hareket etti dr bile erken hissetmssn dedi ki nerde kaldi 11 12.haftalar şimdi 2.gebelik bu cok hafif hisseder gibi oluyrm ama icerden ve kelebek pırpiri gibi ve çok nadiren o kadar güçsüzki o donemde mumkun degil mutlaka başka biseydir ben şimdi bile barsak hareketine filan yoruyorm herkeste farkli olabilir ama herkes o dönem hissetmez canim mumkun degil hele dışardan imkansizozaman 44 kıloyla hamıle kalmıstım ona baglıyorum asırı zayıftım ve hala gozumun onunde attıkları ve 10 sene gecmesıne ragmen.şimdi 55 kıloyla hamıle kaldım ve hala 55 kıloyum hıc hıssetmıyorum daha hayırlısı dıyelım:)
maşallah ya bende 55 le kaldım hala 55:)))bebek ıyı dıor drcanım kilom da iyi aslında 54le gebe kaldım şuan 61 oldum 6 kilo aldım
senin kaç haftalık canımmaşallah ya bende 55 le kaldım hala 55:)))bebek ıyı dıor dr
ıkıncıde tık yok canım kıpırtı falan hıcbısı yok şaşırıyorum ozaman oyleydı sımdı hıc bısı yok:))senın varmı bişiTamamda canm 47 kiloylada ben hamile kalmstim ilk gebelikte hem zayiftim hemde kendimide dinliyodm hareket ediymu diye 18.haftada hareket etti dr bile erken hissetmssn dedi ki nerde kaldi 11 12.haftalar şimdi 2.gebelik bu cok hafif hisseder gibi oluyrm ama icerden ve kelebek pırpiri gibi ve çok nadiren o kadar güçsüzki o donemde mumkun degil mutlaka başka biseydir ben şimdi bile barsak hareketine filan yoruyorm herkeste farkli olabilir ama herkes o dönem hissetmez canim mumkun degil hele dışardan imkansiz
14 haftadayımsenin kaç haftalık canım
cinsiyetıde soyledi 12 haftalıkken:)senin kaç haftalık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?