bunlar için daha erken daha 3. ayına bile girmemişsin ..benim 5.ayda büyümeye başladı..karnınız ne zAMAN büyümeye basladı peki?
Bencede hissetmen imkansız, psikolojiktir. Sanırım ilk bebeğin. Biraz daha büyüdüğünde ve gerçek tekmeleri hissettiğinde daha iyi anlayacaksın bunu.
Bu hissettiklerin bağırsaklardaki hareketlerdir. 4. ay civarı hissetmeye başlayacaksın hareketleri, tabii birkaç hafta erken yada geç olabilir.
Kendine iyi bak...
Bencede hissetmen imkansız, psikolojiktir. Sanırım ilk bebeğin. Biraz daha büyüdüğünde ve gerçek tekmeleri hissettiğinde daha iyi anlayacaksın bunu.
Bu hissettiklerin bağırsaklardaki hareketlerdir. 4. ay civarı hissetmeye başlayacaksın hareketleri, tabii birkaç hafta erken yada geç olabilir.
Kendine iyi bak...
belli olmuyor karın şişliği iç karın genişliği diye bişey var eltimle aynı ay hamıle kalmıstık mesela bız onun 4 aylık karnı yok gıbıydı benım bayagı belliydı esneklık hıc yok bende yaaa:) oyuzden bayagı çatlaklar hatıra kaldı oğlumdan:)
benm çatlak suanda yok.ama ilerde ne olur bilemem.ama cocugum için herseye deger bence.takacagım en son sey galiba.kacıncı ayda baslıyoki catlaklar*CADIARZU
valla ben daha yeni yeni hissediyorum o da her zaman degil cogunlukla yatarken,hafif böyle balik yuzmesi gibi kipirdiyor....yani artik hissediyorum yavas yavas cok müthis bisey yaaa....
seninki ne kadarlık canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?