bebek alt değişimi anneye mi ait

Allah korusun size bir şey olsa baba ne yapıcak.
Erkek o beceremez yada annenin işi vs. diye kesinlikle düşünmeyin.
Bebek ikinizin bebeği anne olsada olmasada baba bebeğe bakabilmeli.
Sonuçta siz doğarken anneliği bebek bakımını öğrenmiyorsunuz kimse öğrenmiyor
Baba da duyarlı olup ilgilencek bilmediğini öğrencek.
Yapmıyorsa da yaptırılcak !

konuyu başka yerlere çekip abartacaksanız cevap yazmanıza gerek yok. ben sıra diye bir şey demedim. asla yapmam diye kestirip atmasına sinirlendim gözlerini aç bir daha oku

burada bi hocamız var 13 yıl amerika da bulunmuş ve oğlunu orada doğum yapmış
doktorlar ona söylemişler . anne değiştirecekse altını sadece o yapmalı.
çocuk totosunu öyle her yerde her kişiye açmamayı daha o zamandan öğrenmeli demişler ona.
çocuğu erkek çocuk

amin Allahım size de nasip etsin en kısa zamanda

Ayyy canım benim yaaa nede büyük derdin varmış, kimbilir daha neler duyacaz, sanki sırtında taş taşıyacaksın bizde bakıyoz ama halen yaşıyoruz merak etme biraz yorgunluk kimseyi öldürmez sen bu kafayla gidersen bu bebek doğmadan boşanırsın. Hayırlı doğumlar...

konu sahibi ben telaşınızı abartı bulmadım.
bence her hamile, doğumdan sonrasına hazırlanmalı,
emzirmek olsun, alt değişimi olsun, diğer meseleler olsun,
A, B, C planları yapılmalı, baba adayı da bu planlara ortak olmalı.
Özellikle ailelerin karışması ihtimali varsa eşler ortak bir planda kararlı durmalı.

Elbette çocuk bakımı konusunda eşinle konuşacaksın, ve uyuşmadığınız konularda buradan fikir istemek de hiç abes değil.
gerçekten arkadaşların ters yorumlarını anlamak pek mümkün değil.

ama şunu da unutma, planlar yapılır ve bozulur, doğum hem anneyi hem babayı değiştiriyor.
yapmam diyen eşin bu işin en gönüllüsü de olabilir doğumdan sonra.

sen planlarını yap, ama çok da dert etme.

çok teşekkür ediyorum zaten sizin yorumlarınız çok pozitif ve mantıklı oluyor abartılacak bir mevzu yok sadece danıştım ama insanlar anlamıyor nedense. teşekkürler anlayışınız için.

Hanımlar lütfen polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin.

Benim eşimin her şeyden midesi bulanırdı altını değiştiriyor burnunu hiç içi kalkmadan temizliyor. Bıraksam yiyecek kızımızı :) Çocuk doğmadan hiç pazarlık yapmadık altını kim değiştirir gazını kim çıkarır diye. Ben evdeyim bütün gün diye akşam bütün işleriyle o ilgilenirdi kızla. Şimdi biraz büyüdü altını değiştirmek başlı başına problem. Kaçıyor diye ben değiştiriyorum. O da ilgilenir endişelenme. Şimdiden gerilip bebişi üzme. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…