Keşke böyle demeseniz,Unutmaz ama bebekten bu kadar küçükken mecburiyet dışı ayrı kalmak doğru bir plan değil.
Bebek anneden ayrı duramaz o yaşta travma olur. Bebeği niye götürmüyorsunuz.Selam kızlar,
Nasılsınız?
Şimdiden anneler gününüzü kutluyorum
Diğer konumdan bilenler bilir. Uzun tedavi süreci sonrası anne oldum. Bebeğim 21 hafta + 3 gün. Yani yarın 5 aylık olacak.
Doğumdan sonra ağır lohusa depresyonuna girdim ve yeni yeni kendime geliyorum.
Eşim hem check up yaptırmak hemde bir kaç gün kafa dinlemek için türkiyeye sürpriz bilet almış.
Pazartesi akşam gidip en geç perşembe dönüyoruz. 3 gece yani en fazla.
Bebeğe annemler bakacak. Ablam ve yengemde burda. Onlarda bakabilir.
Ama ben çok korkuyorum ve içim huzursuz.
Ya bebeğim beni unutursa? Döndüğümde bambaşka bi bebek olursa? 5 aylık bebek anneyi unuturmu?
Lohusa depresyonu çok zor cidden. Ama o ayda çocuk anne tuvalete bile gitse ağlar. Ağlama nedeni terkedildiğini annenin yokolduğunu sanması. Algısı o şekilde. Bebekte terkedilen travması olur. Şimdi anlamaz konusahibi ama çocuk on besine falan gelip ergen olduğunda günyüzüne çıkar nerde hata yaptım derler. Muhtemelen burada hata yapmış olacaklar. Ya da çocukken bağımlı bir çocuk olur annesine. Sebebi yine bu olur. Velhasıl değmez bu yıpratmayaKeşke böyle demeseniz,
Mecburiyet dışı diyorsunuz da ağır lohusa depresyonu geçirdim diyor. Yeni annelerin çektiği baskı ve stres yetmiyor, bir de kendine her vakit ayırdığında suçlu hissettiriliyor.
Konu sahibesi, siz iyi bir annesiniz ve unutmaz, bebeğe güzel bakacak insanlar çevrenizde olduğu için çok şanslısınız, gidin biraz kafa dağıtın
Başka ülke şart mı? Bebek çok küçük bunun için. Kimse kafa dinleme demiyor kendisine ama çok mantıksız iş yapıyorlar.Keşke böyle demeseniz,
Mecburiyet dışı diyorsunuz da ağır lohusa depresyonu geçirdim diyor. Yeni annelerin çektiği baskı ve stres yetmiyor, bir de kendine her vakit ayırdığında suçlu hissettiriliyor.
Konu sahibesi, siz iyi bir annesiniz ve unutmaz, bebeğe güzel bakacak insanlar çevrenizde olduğu için çok şanslısınız, gidin biraz kafa dağıtın
Başka ülke şart mı? Bebek çok küçük bunun için. Kimse kafa dinleme demiyor kendisine ama çok mantıksız iş yapıyorlar.
O kadar küçük bebek bırakılmaz depresyon geçirmişsiniz anlıyorum ama çocuğa da yazık yani beraber gitmek zor mu?
aynen öyle. bir de bizim ulkede her türlü felaket yaşanabiliyor. birsey olsa ucaklar kalkmiyor. en basiti 6 subatta deprem oldu tüm havalimanlari normal ucuslari kapatti deprem bolgesine karşılıklı seferler yapti, acil durum nedeniyle. ya da darbe oldu ucuslar durduruldu ulkeden kacis olur diye vs vs.Başka ülke şart mı? Bebek çok küçük bunun için. Kimse kafa dinleme demiyor kendisine ama çok mantıksız iş yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?