Benim eşim böyle bı bilet alıp bide sürpriz dese , bileti başında paralarim ben acil durum yada hastalık dışında gidemem , herkesin karakteri, kişiligi anneligide farklı oluyor , tabiki kınamiyorum5 ay bırakıp tatile gitmek hele ki ülke degistirmek icin cok kisa bir zaman dilimi. esin sana sormadan böyle bir bilet alip bir de "surpriz" mi dedi? cok ilginc geldi.
annesini unutmaz tabii ama 5 aydir hergun alistigi kokuyu (emiyorsa memeyi) , hergu duydugu sesi duymamak ona kendini kötü hissettirir tabii ki.
ama unutmaz, unutsa da hatirlar - eger tek dert ettiginiz buysa
Bende zaten travma hissetmesinden ve beni unutmasından korktuğum için iptal etmeyi düşünüyorum. Sormak istedim sadece.
Benim aşırı şiddetli baş ağrılarım var ve bunun tedavisi için bebekten öncede 3-6 ayda bir istanbulda tms ve botox tedavisi için geliyordum.
Hamilelik ve doğumdan sonra gelemedim ve son dönemde baş ağrılarım aşırı arttı. Eşimde hem o tedaviyi yaptırırız hemde bir kaç gün biraz dinlenirim diye almış bileti.
Sırf keyfi gezmek için değil sadece.
Ama benim içim asla rahat değil direk dün zaten bebeğimide ekledim thy uygulamasından bilete.
Ama işte otel odasında hastanede hastalanırmı dururmu vs onun streside var. Evimiz yok istanbulda.
İki arada bi derede kaldım yani.
Muhtemelen tamamen iptal edeceğim çünkü gün yaklaştıkça içim aşırı huzursuz ve korkuyorum.
Herkes mükemmel ana. Sanki dünyanın sonu 3 gün. Ne büyütmüşsümüz ya..anası babası olmayan bebeler napıyo ölüyo mu 3 gün sonra?
Depresyonlu kadını bi de siz strese sokun aferin. Çalışan hatta yoğun çalışan kadınlar full bakıcıya bırakıyor. O sizin için normal. Ama 3 gün mola anormal. Sanki bebeği çöpe terk edip gidecek. Hadisenize ordan ya. He canım hepiniz mikemmel anasınız. Konu sahibini eksik ve bencil hissettirdiniz. Mutlu musunuz?
Ben 3 aylık çocuğumu bırakıp işe başladım, bu da bebeğe travma yaratır mı? İlk haftam ama işten gelmeme yakın iyice huzursuz olup beni arıyor. Cidden bebeğime kötülük mü ediyorum?
Neden hemen olumsuz düşünüyorsunuz ki. Annesi var yanında. 5. Aylık da olsa o senin yol arkadaşın. Huzursuz olur ,hasta olur demeyin. Ona göre giyindirir,ilgilenir gerekirse kanguru da yanınız da küçük bir hediye gibi olur :))) bu kadar tedirgin olmayın. Baş agriniza çözüm bulurken ufaklığı yanınızdan ayırmayın.Ne bileyim uçakta otelde rahat edemez ağlar diye korkuyorum veya hava değişimi olur hastalanır diye.
Sadece kafa dinlemek için gelmiyorum. Tedaviyede gideceğim.
Bunu bilerek doğurmuyor muyuz bize her şey güllük gülistanlık olacak mı denildi 5 aylık bebek hareketli değildir artık onunla gidilir tatile en az 2 seneyi bebeğe ipotek ediyoruz bunu bilerek doğuruyoruz keyfi olarak bırakmayı doğru bulmuyorumKadınlarımızın dünyaya bakış açısı anne olduktan sonra sadece çocuk oluyor, bu konu da güzel bir örnek. Depresyona girmiş kadın için 3 günlük tatile bile çok deniyor ya bir şey yazmıyorum artık. Resmen insanüstü performans isteniyor annelerden ve bu normalleştiriliyor hemcinsleri tarafından zorbalanılarak. Ben de bunu kınıyorum.
Bu tedavi her yerde var yahuYa siz ne saçmalıyorsunuz? Tabiki unutmaz. Ya konu sahibi hastayım diyor tedavim var diyor.
Evet ülke değiştirmek vs bunlar bencede uç nokta ama bir mecburiyet var.
Neden kadının yarasını deşip üstüne tuz serpiyorsunuz.
Ayrı kalması gerekecekse gerekiyordur. Konu sahibi bebekle daha çok zorlanırsınız istanbulda.
Bir nefes almak sizede iyi gelecektir.
Bunu bilerek doğurmuyor muyuz bize her şey güllük gülistanlık olacak mı denildi 5 aylık bebek hareketli değildir artık onunla gidilir tatile en az 2 seneyi bebeğe ipotek ediyoruz bunu bilerek doğuruyoruz keyfi olarak bırakmayı doğru bulmuyorum
Maddi imkanınız el veriyorsa ücretsiz izin yapabilirsiniz.bence imkanlar el veriyorsa hiç olmazsa 1 yaşına kadar bebek anneyle olmaliBen 3 aylık çocuğumu bırakıp işe başladım, bu da bebeğe travma yaratır mı? İlk haftam ama işten gelmeme yakın iyice huzursuz olup beni arıyor. Cidden bebeğime kötülük mü ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?