nasıl heyecanlandırdı bebem?
ne dediki...aksamüzeri sana bişeler yazmıs okudum ama unuttum bile...
ii geceler neslim
canım bu gun test yapmıs kadın b karaltı var demıs ama hangı kadın blmıyom ama yınede fazla umıtlenme demıs oda gıdıp kan verecetı onun sonucunu beklyordumnasıl heyecanlandırdı bebem?
ne dediki...aksamüzeri sana bişeler yazmıs okudum ama unuttum bile...
ii geceler neslim
evet cnm cevap falan yazmamıs yarın yazar heralde inş...hayrlı haberlerle gelir
canım akşam yazını görmemişim demek o sıra çıkmıştım ben yoksa mutlaka yazardım, dediğim gibi araya girmiyim diye yazmamıştım çok hoşsohbetsiniz maşallah bayıldım sizeaşşadaki arkadaslar neden konusmuyosunuz tıp mı oynuyoz yoksam ses verin yahu iki lafın belini kıralım tanısalım kaynasalım tanımadıklarımızla
canm ben izmit gölcükte oturuyorum...
sen istanbuldasın sanırım..
ama keşke komsu olaydık...ben gelin geldm buraya..kimsem yok
Günaydın arkadaşlaaaar, ayy maşallah dün akşam ne güzel sohbetiniz vardı valla araya girip damdan düşer gibi olmiyim diye kıyamıyorum araya girmeye, takip ettim okudum hep görmüşsünüzdür zaten beni. Artık bende aktifleşeyim sizler hakkında aşağı yukarı bilgi sahibi oldum.
Kendimi tanıtayım kızlar bende artık takipçinizim müsadenizle
ismim yasemin, istanbuldayım, grafikerim nikimde yazdığı gibi, 2 yıllık evliyim, 6 aydır bebiş düşünüyorum, azıcık pco var, düzensiz reglilerim varşuanda hiçbir ilaç kullanmıyorum, soğan suyu kürü uyguluyorum. Ayrıca hamam sefası listenize benide ekleyin, kirlerimizi bi kabartalım altından belki bebiş filan çıkar üzerimizden yük kalkınca sizlerde topiğe girdikçe azıcık kendinizi tanıtırmısınız bana bende sizi tanıyayım bu şekilde
canım akşam yazını görmemişim demek o sıra çıkmıştım ben yoksa mutlaka yazardım, dediğim gibi araya girmiyim diye yazmamıştım çok hoşsohbetsiniz maşallah bayıldım size
ayy keşke yaa, bende çok isterdim böyle arkadaşlıklar kurup sonrada birleşip toplaşmayı, gün yapmayı filanhep hayalimdir
ben varım bebeğimyetmez mi?
slmlar günaydınlar
aramıza yeni katılan arkadaş sende hoşgeldin inşallah bir an önce hamiş kalırsınnnnnn
canım benim günaydın, gerçekten sıcak kanlısınız maşallahcanim burdaysan tanisa biliriz ne damdan dusmesi ben bu topiki gorduyum anda yazdim bura takip falan etmedim kizlarin hepsi cok iyiler sicakkanlilarbende oyleyim
slmlar günaydınlar
aramıza yeni katılan arkadaş sende hoşgeldin inşallah bir an önce hamiş kalırsınnnnnn
canım benim günaydın, gerçekten sıcak kanlısınız maşallahtabiki tanışalım tatlım sen nerdensin ismin nedir çalışıyormusun?
canım hoşbulduk çok sağol, aminnn hepimiz kalırız inşallah toplu olarak hamişler topiği kurarız
günaydın kızlar gününüz aydınlık ve umut dolu olsun kucaklarınız ağlayan bebeklerle dolsun
bende 3 gündür hastanelerde sürünüyorum çok hastayım :2::2::2: kızlar bir öksürüğe yakalandım boğmaca gibi nefes bıle alamıyorum gece yatamıyorumballı zencefiller sıcak su wicks yapmadığım şey kalmadı dr. gittim adetine az kaldığı için röntgen çekmeyiz dedi verdiği ilaçlarda fayda etmedi dua edin kızlar ne yapacağım biliyorum
zaten sizler benı unutmuşsunuz artık hiç sormuyorsunuz
benım bata 2 gün kaldıgerçi siz merak etmiyorsunuz ama ben yıne de söyleyim
günaydın kızlar gününüz aydınlık ve umut dolu olsun kucaklarınız ağlayan bebeklerle dolsun
bende 3 gündür hastanelerde sürünüyorum çok hastayım :2::2::2: kızlar bir öksürüğe yakalandım boğmaca gibi nefes bıle alamıyorum gece yatamıyorumballı zencefiller sıcak su wicks yapmadığım şey kalmadı dr. gittim adetine az kaldığı için röntgen çekmeyiz dedi verdiği ilaçlarda fayda etmedi dua edin kızlar ne yapacağım biliyorum
zaten sizler benı unutmuşsunuz artık hiç sormuyorsunuz
benım bata 2 gün kaldıgerçi siz merak etmiyorsunuz ama ben yıne de söyleyim
canim ben 25 yasindayim Azerbaycanda yasiyorum calisiyorum, 19 aylik evliyim hic korunmadik 7. ayda doktora gittik bende bi problem gorulmedi esimde varikosel varmis 6 ay once ameliyat olundu simdi degerlerin yukselmesini bekliyoruz INSALLAH RABBIM kucaklarimizi bos birakmaz
canim sana da gunaydincanim senin bilgilerin ilk sayfada yalnis mi anlamadim orda ilk bebek calismasi yazilmis hem sen yeni evlisin galiba...
canım öksürüğe %100 iyi gelen bir bildiğim bitki var, hatmi çiçeği al aktardan, önce 1 bardak süt kaynat, sonra onun altını söndür içine 5-6 tane hatmi çiçeği at, ılınınca süzüp iç, günde 2 kere tekrarla birkaç gün içinde Allahın izniyle bişeyciğin kalmaz. kim uyguladıysa şifaya kavuştu
tatlim bende cok memnun oldum, canim spermiogram testi yaptirmasi lazimçok memnun oldum canım bende 29 yaşındayım bu arada, ayy bende bugün onu araştıracağım, eşiede testler yapılsın istiyorum hiç olmazsa eğer bi eksiklik filan varsa bilelimde ona göre yol alalım, ama o testler ne ile yapılıyor acaba kan ve idrar ile mi nereye gitmek lazım üroloğa mı onlar hakkında bilgi edineceğim bende bugün internette bakalım.
yok canım benim bilgilerim yanlış geçmiş benim evlilik tarihim 2010 ocak 3 ve canım benim bir kızım var 13 aylık
yanlış geçmiş bende düzelttirmedim önemli değil diye
yeniden hamiş kalırsam o zaman ikisini bir düzelttiririmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhh
tatlim bende cok memnun oldum, canim spermiogram testi yaptirmasi lazim
canim ALLAH bagislasin daha cok kucukmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?