canım delyam yanlış söyledı sana sanırım çörekotu öğütülmüş olmucak sen dışlerinle ezeceksin kıtır kıtır yiceksin ona dikkat et canım
canım öksürüğe %100 iyi gelen bir bildiğim bitki var, hatmi çiçeği al aktardan, önce 1 bardak süt kaynat, sonra onun altını söndür içine 5-6 tane hatmi çiçeği at, ılınınca süzüp iç, günde 2 kere tekrarla birkaç gün içinde Allahın izniyle bişeyciğin kalmaz. kim uyguladıysa şifaya kavuştu
canim cok gecmis olsun, tatlim INSALLAH hamissindirsen bu aralar cok az ugruyorsun topike tatilden de yeni geldin sanirim
iyiyim canım sen nasılsın kahvaltı yaptım şimdi oturuypm öyle evet yaa bizden başka kimsecik yok baksana
teşekkürler hoş bulduk kızlar bana dua edin adetim 6 gün geçti umarım hamişimdir unutmayalım mübunin mübine duası kabul oluraleykum selm sukur ıyıyz cnm hoşgeldın
sağol canım benım bunuda denicem teşekkürler hatmi çiçeği annemde var ondan isteyim bari
delyam teşekürler canım ya kuzum evet tatildeydım kv yanındasonra geldim çok hastalandım ya buraya geliyorum gündüz ama bızım cadılar yok olmuyor eeee kımseyıde tanımıyorum o yüzden zaten unutulduk
valla son 2 günüm kaldı ama acaip karnım ağrıyor kırmızılar yoldasanırım
slm kızlar bu arada bocegım senı merak ettım naptın yaptın mı? testı ne cıktı :18::18::18::18:
teşekkürler hoş bulduk kızlar bana dua edin adetim 6 gün geçti umarım hamişimdir unutmayalım mübunin mübine duası kabul olur
ayy canım hayırlısı olsun ısallah devamınıda gorursun ne dıyeyım cok sevındım ama soylucek soz bulamıyorum
ayy canım bana dert oldu artık su kırmızılar gelıyorlarsa gelsın artık yoksada guzel haberı al artık bana daral geldı
ahahah canım ben sora uzulme dıye dıdım malum gecen yasadıklarımız aynı seylerı yasama dıye
bak 2, cızgıyı sılıkte olsa gormussun ama sevınemıyorsun bıle dımı ama o yuzden batın gecsın oyle test yap dedım ben
sağolasın canım benım ınsaallah tutunur bu sefer bebişim banacanim hayirli olsun bitanem insallah sana tutunur bugun bu guzel haber sayesinde güldüm cok sükür sende insallh hamilesin oh icim aciliyor kucagina alirsin canim benim
kıs balım hamişssin sen....insallah beben sana tutunur bu defa hiç bırakmaz hadi bakalım ii haberlerle inş..darısı bızm basımıza :)
böcegim cok sevindim...hadi insallah 2-3gn snra netleşsin öle sevineyim busefer.
saol bebem ..böcegim yine gelmedi ben bu kısı bi yakalayamıcam galiba:))
slm kızlar bu arada bocegım senı merak ettım naptın yaptın mı? testı ne cıktı :18::18::18::18:
sanırım gecmışı okuyosun
neyse cnm gordun zaman cvb yazarsın ben cıkayım bırazdan ezan okunur bnım kociş gelır ALLAHA emanet olun
tatlim cok gecmis olsun, canim benimde oyle zaten hic bi belirtim falanda olmadi hic bi sey bugun ama karnim cok feci agriyor kirmizilar bu ayda beni birakmadi anlayacagim
ayy.. evet canım gecmısı okuyodum anca bıttıcanım daha yapmadım testı esım yarın sabah yaparsın dedi ben de tamam dedım ama meraktan da catlıyorum umarım ıkıncı cızgım netlesır :18::18::18:bana dua edın nolur bu sefer tutunsun bebısım bana
tatlım kesin hamişsin şimdiden tebrik ediyorum senı bebişin sımsıkı tutunsun sana
en kısa zamanda haberlerini bekliyoruz
ben geldim
hayırlı günler hatunlar nasılsınız?
sağol caanım benım inşaallah hamıleyımdır oncekıler gıbı olur dıye korkumdan sevınemıyorum sımdı ama ınsaallah net gorurum cızgılerı yarın sabah
suaycım gecmıs olsun canım benım allah acıl sıfalar versın sana inşaallahbak havalara aldandın sen de demekkı ben hala hırkayla gezıyorum ınan kı sırf ceryanda kalırımda usuturum dıye esımın halasına 10 ıgne vermısler onda da oksuruk vardı canım sımdı sen ılacta kullanamıyosundur 1 tatlı kasıgı balın ustune karabıber serp ye canım 3-4 defa o da ıyı gelır
hem bız senı nıye merak etmıyomusuz sende gırmıyodun uzun zamandır seçilde gırmıyodu ınankı ben farkındaydım ha buraya yazdım mı yazmadım o ayrıama bazen bırakıp gıdıyo arkadaslar bızı bak pambık ıkı aydır yok lıstede de yok ısmı
canım senin bat 9 mayıs yazıyo listede yanlışmı? :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?